שדרוג 3950 ל 2003

maxsivan

New member
שדרוג 3950 ל 2003

היכן ניתן לשדרג ל2003 ON LINE ולבצע תשלום ברשת? יש לי אאיפק 3950 2002

lirazoo

New member
לא ממליץ..

אם יש לך את גירסת ROM 1.11 תישאר איתה, אין ל- 2003 מה להציע והסיכון גדול מידי. זו דעתי.

mikeoreli

New member
האם זה מנסיון ?

אני דווקא שמעתי שה WM2003 מעלה את ביצועי המכשירים בכ 15%. לגבי מה יש למערכת להציע, אז יש הרבה, בינהם יציבות, אשפי התקנה ליישומי אלחוט, כאמור יותר מהירות ועוד...

lirazoo

New member
יש לי ניסיון

עם מערכת 2003 , אני מתעסק איתם מידי יום. יש הרבה שיפורים אבל יציבות ומהירות הם שיפורים שאני לא רואה אותם באופן בולט לעומת מערכת 2002 שיש ברשותי.(מה זה 15% ??) השיפורים הם מינוריים לדעתי ובהחלט לא כאלו ששווה לשדרג למענם. עדכון ROM 1.1 מביא אותך למערכת יציבה ולפי דעתי כיום היא אופטימלית. אני לפחות הייתי מחכה ל- SP הראשון שייצא ל-WINDOWS MOBILE 2003 ואז אני אשקול עדכון, צריך לזכור ששום דבר לא מושלם. הסיכון של הפיכת ה- ROM לבלתי נגיש (ולמעשה תוכל לומר על הפוקט קדיש), הוא גדול מידי מכדי שאקריב את הפוקט שלי לניסיון נועז שכזה...

mikeoreli

New member
משתלם או לא זו שאלה אחרת

טכנית זה אפשרי ולפי גורמים אחרים ששמעתי מהם, הWM2003 מעלה את הביצועים בכ15% במכשירים שמקודם כללו את PPC2002. שוב לגבי עלויות, כל אחד ומה שהוא רוצה. ה3950 הוא מכשיר מעולה לשם עצמו. בכל מקרה, HP לא מוכרת שידרוגים למכשיר ואומרת לא אשמתי אם לא יעבוד. אם הוא קונה כחוק כמו שהוא ציין יש לו אחריות על ההתקנה (על המוצר אני כמעט בטוח שלא). אחרת אף אחד לא היה מעז להתקין את הדבר הזה על המכשיר שלו. לגבי SP עבור WM2003 אתה בטוח ? אני לא חושב שאי פעם היה דבר כזה עבור מערכת ההפעלה של פוקט פיסי.

lirazoo

New member
../images/Emo11.gifל-2002 יש 4 כאלו

האפשרות הטכנית קיימת - על זה אין ויכוח אין אחריות על ההתקנה של 2003 - כולם מוכרים לך אבל ההתקנה היא על אחריותך. אם מצאת מישהו שמוכן לשאת בעלות התיקון במידה וה-ROM הולך בעת השדרוג אנא אמור לי.

mikeoreli

New member
צודק לגבי הSP

שכחתי מהם.
ואכן היו 4 כאלו רק שמכנים אותם EUU ולא SP ולכן לא הבנתי אותך. בנוסף הבהרה לגבי SP - אלו למעשה כל העדכונים, לרוב עידכוני אבטחה שמיקרוסופט איחדה לקובץ אחד. EUU בפוקט פיסי זה כדי לשפר את ביצועי מערכת ההפעלה ופחות אם בכלל לאבטחה.

למעלה