שדרוג עיברית

arikf

New member
שדרוג עיברית

אתמול התקנתי גירסת עברית חדשה כפי שהומלץ כאן!! עכשיו כל היישומים שקשורים בעידכון מופיעים פעמיים!! איך מסירים את הלא רצוי? שהרי העברית "צרובה" ב-"רום"

התוגנה פשוט מאפשרת לך לערוך את

זיכרון הפלאש, מכיוון שלא השתמשתי בתוכנה זו אלה במתחרתה אני לא יכול להדריך אותך עליה, כי אני אפילו לא יודע איך היא נראית. אבל בעיקרון, אתה צריך להיכנס למצב תצוגה שבו רואים את זיכרון הפלאש ופשוט למחוק משם את כל התוכנות הלא רצויות ! השימוש בתוכנה פלאש-פרו הרבה יותר פשוט !
עומר המאירי

אורי ג.

New member
נראה לי שהדרך הנכונה לעשות זאת

ולשמור על נתוני ההרשמה לעברית היא כזאת: 1. מחק את העברית החדשה שהתקנת בעזרת ה - DELETE הרגיל של הפאלם. 2. בצע Disable לעברית כך שלא תהיה פעילה. 3. בעזרת תוכנת ה - FlashJack העבר העברית לזכרון הרגיל (אין לי מושג איך היא עובדת, אבל אני משוכנע שזה לא הרבה יותר מסובך מאשר עם FlashPro). 4. כעת התקן העברית החדשה כך שתדרוס הישנה. 5. העבר בעזרת תוכנת ה - FlashJack את התוכנה לזכרון ה - Flash. 6. הפעל העברית שוב ובדוק אם היא זוכרת הרישום. נ.ב. לפני כל התהליך חשוב לרשום בצד מספר הרישום למקרה של בעיה עם הרישום. אורי

qwertyx

New member
הוא לא דיבר על מערכת ההפעלה

הוא דיבר על העברת העברית לפלאש

אורי ג.

New member
לא כתבתי לעשות ENABLE כך שלא

צריך לעשות DISABLE.... מי שהפעיל העברית חייב כמובן לבטלה לפני העברת ל - Flash אחרת הפאלם יקרוס. אורי

qwertyx

New member
אביבית, כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אני לא יודע אם את שליחה רשמית של כלנית או "מגדילה ראש" על דעת עצמך כעובדת החברה, אבל כך או כך, יישר כח על השירות האישי, כך צריך להיות

אשמח אם גם הראל ירימו את

הכפפה, יש מספר לא מבוטל של לקוחות שרכשו מהם את המכשיר ונזקקים לשירות מעת לעת. אז קדימה הראל, לא להרדם
בשמירה, כלנית מאחריכם....

אורי ג.

New member
צודקים,באמת יש לציין לטובה את כלנית

ואת אביבית על התגובה המהירה. אורי

xslf

New member
מישהו קרא לי?

לא הבנתי מה הניק שלי השתרבב כאן לפתיל. הקשר היחיד שלי לכלנית היא העובדה שהפאלם שלי מכיל את העברית שלהם (הוא נרכש עם העברית של הראל, והוחלף בדיעבד לכלנית).

למעלה