שדרוג מערכת

nirbenzion

New member
שדרוג מערכת

הייתי היום במרום ושדרגתי את המערכת שקניתי לפני חצי שנה (פרמייר קבריה אקסלוסיב) - קראש 16" של סביאן מסדרת אבולושן + סטנד בום - ספלאש 8" סביאן מסדרת AAX + מיני-בום - סנר 12X6 מייפל של פסיפיק (חברת בת של DW)

nirbenzion

New member
ולמעלה

ולמה אי אפשר לצרף להודעה אחת מספר תמונות ? ושכחתי להגיד כמובן שביבי היה גבר, אין עליו בשרות ובמחיר

nirbenzion

New member
סוף הדרך

המצילה בת זונה (מחירון שלה 1300 שקל) גם הסנר נשמע סוף , אגב ,זה הסנר שמוטי יוסף המורה שלי הקליט איתו את "push the button" (השיר של טיפקס לאירווויזיון) המחיר של הסנר דווקא לא ממש יקר , 900 שקל בערך.

dw drum

New member
איך יכול להיות שעלה 5000 ביבי נתן לי הצעת

מחיר לקבריה ב4000 ש"ח ללא אבזור ועם אבזור 4900 אז איך 5000 בגלל שזה אקסלוסיב?! ותגיד מה ההבדל בין פרימייר קבריה לבין ארטיסט מייפל הרי ארטיסט מייפל ואקסלוסיב שתיהן עשויות ממיפל אז למה הארטיס יותר יקרה מה כל כל מיוחד בה?!

nirbenzion

New member
נו מה אתה רוצה

אמרתי שעלה 5800 כולל מצילות ללא מצילות (וכולל אבזור) בערך 5000 . אני לא ממש מבין גדול , אבל למיטב ידיעתי (ולצערי הרב) האקסלוסיב לא עשוי מייפל. לעומת זאת הארטיסט מייפל כשמה כן היא - עשויה מייפל (ומחירה בהתאם - 8000-9000)

DiamonDbikeR

New member
תתחדש, הסט שלך נראה מעולה!

לי יש דאבל של פאסיפיק מארצות הברית והוא בן זונה של דאבל! כמעט כמו DW אבל זול! לא הייתי מתנגד לסט כמו שלך.. כמו הוא עלה אם אפשר לשאול? (רק התופים)

nirbenzion

New member
תודה

עלה לי לפני חצי שנה 5800 כולל מצילות משומשות (היי-הט-רייד וקראש) נראה לי שהמחיר בלי המצילות - סביב ה 5000

גם אני שדרגתי את התופים

תמונות בימים הקרובים.... יש לי קבריה גם עשיתי פלור צף,ספלאש בוספורס טרדישיונל,ושתי מצילות שבניתי והן אדירות!.

singlestroke

New member
שווה ? כמה זה עולה ?

אם הסט שלי הוא אקספורט, בכל מקרה דדי יוכל לקמבן משהו ל16" שלי ?

singlestroke

New member
הרחב נא ?

אודה, אני בור בנושא, אבל הסאונד של הצף יותר מושך אותי (מאיים-משהו) מהפלור ה"מרוגל".

GhostDrummer

New member
או...

שהסטנד לא יחזיק אותו, או שאם יש טום הולדר כמו שיש לדראמר אין דה האוס אז הוא ישחק נורא מהר ואז תמיד יפול.

למעלה