שדרוג מערכת הפעלה

gordiwow

New member
שדרוג מערכת הפעלה

יש לי pocket pc מסוג cassiopeia e-125. יש מצב לשדרג מערכת הפעלה או שהוא ישן מדי? גורדי.

castroman

New member
אני מציע שפשוט תוותר...

ב400 שקל אתה יכול להשיג איזה iPaq 3660 ישן שיתאים לך קצת יותר.

mikeoreli

New member
תשמע...

המכשיר שלך לא ישן. הוא ענתיקה! במונחים של PC, זה כמו שהמכשירים החדישים של היום זה פנטיום 4 והE-125 הוא פנטיום 1 לכל היותר (יותר נוטה לכיוון ה486), תחשוב על זה שהמכשיר בן יותר מ4 שנים. כמו שאביאל הציע לך, עדיף לך לרכוש מכשיר אחר. לרוב המכשירים הקצת יותר מתקדמים משלך יש גם עברית וגם מערכת הפעלה הפעלה יותר מתקדמת.

gordiwow

New member
אני יודע שהוא ישן

אבל הוא מספיק לי. זה לא עד כדי כך חשוב לי.

mikeoreli

New member
אם כך

אז תמשיך להנות ממנו כפי שהוא. בכל מקרה, עברית למכשיר שלך לא כדאית כי היא לא שווה את הכסף. לכן, אם תרצה עברית בפוקט פיסי שתעבוד כמו שצריך, תצטרך לעבור למכשיר יותר מתקדם שיכול להפעיל את העברית הזו. מה שכן, אתה יכול לבדוק את העברית של Ectaco. היא הרבה יותר זולה, כ22$.

castroman

New member
אבל מי אמר שהיא תעבוד על המערכת

הפעלה שלו, זה PPC 2000 נכון ? אני חושב שהיא תומכת רק ב2002 ומעלה.

gordiwow

New member
בקיצור ולעניין

יש לי ענתיקה של מכשיר, ואני לא יכול להוציא כסף לא על מכשיר חדש ולא על עברית. אז אני אסתפק במה שיש לי, והאמת היא שזה בסדר. היתה לי בעיה של סנכרון לאאוטלוק שלי, שהוא בעברית, וחשבתי שזה בגלל שהpocket תומך רק באנגלית, אבל הצלחתי לסדר את זה, ולמעשה אין לי כל צורך בעברית יותר. אז תודה על התגובות, לבנתיים, עד שאמצא את הממון לקבל מכשיר חדש יותר, אז בטח אחזור להציק לכם. שוב תודה, גורדי.

mikeoreli

New member
אז זהו...

שאתה צודק היא לא תעבוד על המחשב שלו. חשבתי בהתחלה, אך מבדיקה באתר ראיתי שהם לא תומכים. סליחה.

למעלה