שדרוג מחשב שאלה

אל ע ד

New member
שדרוג מחשב שאלה

מישהו יש לו ידע בשאלה לדוגמא מה יותר כדאי לשדרג נגיד לשים מעבד יותר חזק וזכרון או לחילופין פשוט לשים כרטיס קול חזק אם אני ישים כרטיס קול חזק אני יוכל לפתוח יותר מכשירים בו זמנית? כי ככה הבנתי לפי מה שקראתי לדוגמא על הכרטיס קול של קריאטיב פה בלינק לינק כתוב שהוא חזק פי איזה 24 מהדור הקודם שלהם ולי בכלל יש כרטיס לייב פשוט של קריאייטיב שעולה 200 שקל השאלה אם אני יקנה את הכרטיס החדש הזה אני יהיה יכול לפתוח הרבה מכשירים במקביל אפילו שהמעבד ישאר אותו מעבד לקנות כזה כרטיס קול יעלה 2000 שקל ולשפר את המעבד לוח אם וזכרון יעלה 3500-4000 אם למישהו יש נסיון בזה אז תודה

alt loc

New member
קודם כל תרד מקריאטיב

הוא לא מקצועי הוא אולי תומך באסיו אבל הוא בפירוש לא מקצועי

אל ע ד

New member
נכון זה מה שאני יודע בידע כללי

אבל סתכל רשום שם לדוגמא You'll get ASIO recording with latency as low as one millisecond and zero CPU load for the most precise audio recording capabilities in any class! אני קלס.. עושה רושם טוב. כאילו הכי טוב גם כן הוא קורא לעצמו כרטיס ל Audio Creation וגם מתואר כמשהו חזק עם טכנולוגיות חזקות אני לא ממש מכיר כרטיסי קול אבל בקשר לשאלה של מעבד של המחשב מול כרטיס קול ולאן הולך העומס של העיבוד זאת שאלה שרציתי לדעת

HeavenlyB

New member
אם אתה רוצה להיות שפן ניסיונות

של קריאטיב, זכותך. אני הייתי שפן ניסיונות שלהם פעמיים, ופעמיים נכוויתי. זה שהם כותבים שזה ליצירת אודיו/מוסיקה, הם כתבו את זה גם על ה-Live. אני לא מכיר את הכרטיס החדש, ויכול להיות שהוא אחלה. אבל העבר מראה אחרת. למה לא ללכת החברות שאתה יכול להיות בטוח במה שאתה קונה? למה לקחת סיכון?

parnar

New member
אז מה אתה ממליץ?

למישהו שקונה מחשב חדש? ושלא יעלה הרבה כל כך

HeavenlyB

New member
אני לא יודע מה הצרכים שלך

אני אישית עובד עם M-Audio ואני מאוד מרוצה יחסית למחיר.

GallaxY

New member
מה שלומך?

אתה מנהל פה יפה את הפורום אני חייבת לציין

HeavenlyB

New member
תודה ../images/Emo140.gif

עוד כמה תרגילים לשיפור הסבלנות שלי יכולים לעזור
אני רוצה לנסות לבנות כמה תרגילים לפורום, מעין מדריך אינטראקטיבי ללמד את האפשרויות וכל מיני טריקים.

GallaxY

New member
אחלה, ממש נחמד :]]]

שמחה שהסתדרת לך כאן
אני בטוחה שאמיר גם גאה בך מאוד!!! ממלא את מקומו בכבוד

parnar

New member
אין לי צרכים כל כך גדולים

אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני בשיקולים איזה כרטיס קול לקנות אני עובד על cubase עם vst לרוב. תוכל בבקשה להמליץ על כמה כרטיסי קול טובים ולא יקרים לעבודה?

HeavenlyB

New member
אני לא מכיר מספיק כרטיסים בתחום

האולפן הביתי. www.m-audio.com בדוק את הכרטיסים שלהם.

למעלה