שדרוג לגרסת PRO

KaZaA

New member
שדרוג לגרסת PRO

לכל המומחים שאלה - יש ברשותי מחשב נייד אותו קיבלתי כשמותקן עליו גרסת XP HOME. השאלות הן כדלהלן: 1. האם ניתן לשדרג לחלונות XP PRO מתוך הגרסה הקיימת? או שעליי להוריד את הגרסה ולהתקין הכל מחדש... 2. האם יכולה להיווצר תופעה שדרייברים שעובדים בגרסת XP HOME לא יעבדו בגרסת XP PRO? (את השטות הזו שמעתי מאיש תמיכה של קומפאק). אשמח לשמוע מאנשים שבצעו את הענין (בעלי קומפאק פרסריו 1714EA).

Shanny

New member
גם לי יש בעיה..

יש לי מע´ XP .. והוורד מתפקד באנגלית בלבד, כאילו שלא נקלטו פונטים בעברית.. איך מסדרים את זה? אגב יש לי אותו מחשב נייד.

kitt

New member
תשובות לשניכם:

אין בעיה לשדרג מXP HOME לXP PRO אבל... רק לאותה שפת תפריטים. בקשר לדרייבר שלא יעבוד על PRO ועובד על HOME, נראה לא בגיוני, אבל לא הייתי פוסל את זה כשטויות, קומפאק ידועים במשונות לעיתים של דרייברים. בקשר לוורד שעובד רק באנגלית, אם הוורד הותקן לפני ששונו הפונטים לעברית הוא לא ידע להשתמש בהם, יש להסיר אותו, לוודא שהעברית מותקנת כראוי ולהתקין אותו שוב.

KaZaA

New member
השאלה היא כאן למיקרוסופט

האם ייתכן מצב שבו דרייברים מסוימים יעבדו בחלונות XP בגרסה אחת ולא באחרת?? זה נשמע מדהים! בדקתי באתר החברה והם מציינים מפורשות שהדרייברים עובדים במערכת הפעלה XP HOME - זה אומר שהם לא יעבדו בגרסת PRO?? אני מחפש תגובה רשמית של קומפאק ושל מיקרוסופט...

kitt

New member
תגובה רשמית של קומפאק ו/או

מיקרוסופט תוכל לקבל באתרי החברות.

למעלה