"שדרוג" לאחור

"שדרוג" לאחור

החלטתי שאני רוצה ללכת על דגם מסויים של dell, אבל ראיתי שבכל החנויות הוא מגיע עם Vista Home Basic. לא הייתי רוצה לעבוד עם מע' ההפעלה הזו , מכיוון שעבדתי אתה כבר והיא בזבזנית במשאבים וגם לא הייתה נוחה לעבודה כמתכנת. לכן אני רוצה להתקין XP Pro ,אבל שמעתי מחברים שהעניין לא פשוט כלל ויש הרבה פעמים אי תאימות של דרייברים וכו'.. באמת זה בעייתי להחליף מע' הפעלה על מחשב נייד? החברה לא אמורה לספק את כל הדרייברים? אלכס

kobi 23

New member
תיראה

החברה לא חייבת לספק שום דבר,אלא אם כן יש לך גירסאות ניתנות לשדרוג ואם תשלם להם על ביצוע ההליך הזה. דבר ראשון אתה לא יכול לבצע את השדרוג הנ"ל עם אותו רישיון משום שהגירסאות הניתנות לשדרוג הינם ביזנס ואולטימייט בלבד. אלא אם כן אתה קונה רישיון חדש לXP , משמע קניית מערכת הפעלה חדשה. או שאתה מחליט לבצע התקנה ללא רישיון או בעברית...."תכניס לי בפנים גם מערכת הפעלה בלי כסף". אם אתה מבין למה אני מתכוון. אבל חשוב מאוד שלפני שאתה מתקין את הXP לבדוק באתר של דל האם יש את כל הדרייברים שצריך.להוריד ולהתקין אותם על דיסק ,ככל הנראה זה יהיה דיסק DVD מפאת גודל התוכנות והדרייברים בעיקרון לחלק מהדגמים אין את כל הדרייברים (כמו XPS1330 למשל) אבל תיכנס לאתר שלהם ותשווה בין הדרייברים של הויסטה לXP אם המספר דומה כנראה שיש הכל

למעלה