שדרוג זכרון RAM

Orel111

New member
שדרוג זכרון RAM

היי, ברשותי מחשב נייד DELL מסוג latitude D520 עם 512M מריץ XP 32BIT. אני מעוניין לשדרג לו את זכרון הRAM. השאלה היא כמה מומלץ? חשבתי להוסיף לו 2G השאלה אם יכולה להיות בעיה או שזה בשיטה של כמה שיותר יותר טוב? שאלה נוספת היא אם בסלוט הראשון אני אשאיר 512M ובסלוט השני אני אשים 2G האם יש בעיה עם הפער בין שני הסלוטים(או בעניין שבסלוט הראשון יש פחות מהשני)? תודה, אוראל.

bar666xp

New member
הגודל/נפח לא משנה בגדול...

מה שחשוב זה CL, MHZ וכדומה... בקיצור הזיכרון שאתה צריך... PC2-5300 DDR2 SODIMM המחשב שלך תומך עד 4G בתצורה של 2 רכיבים כל אחד 2G... במהירות של 667MHz.. עוד אינפורמציה... 200PIN 1.8V בכל חנות/ספק שמכבד את עצמו ברגע שתגיד "אני צריך/רוצה זיכרון PC2-5300 SODIMM" כניראה שכבר ידעו בדיוק מה אתה רוצה/צריך... אגב אתה יכול הרי להביא איתך את המחשב, הורד CPU-Z או EVEREST בחלק של הSPD / MEMORY מופיעה האינפורמציה תוכל להראות אותה ואפילו להדפיס ולהגיע עם דף עליו מופיע האינפורמציה של CASE LATENCY {או בקיצור CL} וכו'.

ypm

New member
שים לב לפרטים אילו

Specifications Dell™ Latitude™ D520 User's Guide Maximum memory up to 4 GB for 945GM chipset, and up to 2 GB for 940GML chipset Memory type 533/667-MHz DDRII SDRAM

Orel111

New member
תודה על התשובות חברים-שאלה

למרות שאת הפרטים הנ"ל ידעתי. השאלה הייתה האם יש בעיה אם אני אשאיר 512 מגה בסלוט הראשון ובסלוט ההרחבה יהיה 2 ג'יגה או שזה לא משנה?(הכוונה היא בשוני של גודל הכרטיסים וכן בעובדה שסלוט ההרחבה יותר גדול מהראשי) כמו כן, איזה CL צריך לקנות? (אני קונה 667MHZ)

ypm

New member
לפי הרישום בדל זה צריך לעבוד

אין הבדל בין הסלוטים, שנייהם פועלים גם אם יש לך זיכרון בודד לא משנה איפה תניח אותו .

Orel111

New member
תודה

מה לגבי ה CL? ואם משנה הפער בין הזכרונות?(2 ג'יגה בסלוט אחד לעומת 512 בסלוט שני?

ypm

New member
איני נתקלתי בצירוף 512M+2G במחשב נייד או נייח

Orel111

New member
מישהו נתקל ויודע על בעיה?

............................................................

למעלה