שדרוג האם כדאי

yari hof

New member
שדרוג האם כדאי

שולם לרוכבי הפורום שאלה.... אני רוכב על giant tcr3 ועדיין אין לי ממון להחליף אופני כביש חשבתי להחליף גלגלים בתור שידרוג ראשוני מה דעתכם? היעד הוא לבנות אופנים מדהימים אם הזמן (אני צריך להחליף בכול מקרא חישוק בגלל שעיקמתי את שלי) תודה

הדעה שלי...(כנס)

תחסוך כסף לאופניים ושיהיה תחליף למשהו יותר טוב לפי הצורך. האופניים נוסעות טוב? אתה מרוצה? בשביל מה לחפש מה להחליף... עדיף לחסוך את הכסף ולהחליף את כל האופניים בסוף. חוץ מזה שיש לך אופניים מצויינות! (לדעתי) זה בכל מקרה מה שאני עושה.. חולם על אופניים חדשות כבר הרבה מאוד זמן... אבל חוסך לאט לאט (תאמין לי מאוד לאט.. תלמיד תיכון!) כסף לחדשות ולא מבזבז על דברים מיותרים!

natyh

New member
שיא השיאים

פעם ראשונה ! וכעת לשאלה שלי האם לשדרג את הפירארי שלי למשהו טוב ? תשובה תחסוך לאט לאט וכשיהיה כסף תשדרג . יעללה תודה רבה . לא שיש לי פירארי .... אז מה זה גיאנט TCR3 אם לא משהו טוב ? משהו רע ? הלוואי עלי למרות האיטלקיה האצילה באורוה . נתי

נתי....

לא אמרתי שTCR3 לא טובות..(רשמתי מצויינות כמדומני) ההפך! הלוואי עלי כאלה אופניים!! בקצרה אמרתי: יש לך אופניים מצויינות ואין לך מה להחליף אבל אם בכל זאת בא לך תחסוך את הכסף ותקנה אופניים חדשות ולא כל פעם תוסיף חלק לאופניים. כנראה ששכחתי לרשום "אם כבר אתה מחליף.." לפני ה"עדיף לחסוך את הכסף " חח

למעלה