שדרוג אייפד 2 ל - iOS7

shoosh2607

Member
מנהל
שדרוג אייפד 2 ל - iOS7

טוב, אז אחרי התלבטויות ארוכות שדרגתי וחזרתי לעדכן.
במילה אחת לא! בשתי מילים ממש לא!
שלוש סיבות עיקריות:
1. בראש ובראשונה האיטיות. זה בלתי נסבל. אפילו לעבור שפות במקלדת צריך לחכות. שלא נדבר על דברים יותר קריטיים.
2. הבטריה נאכלת במהירות שיא. .
3. העיצוב מזעזע - אם הכל היה סבבה אז הייתי חיה עם זה אבל בנוסף לכל גם זה? Too much.
בקיצור - אני מתחרטת על זה אז מי שחושב על זה - לא מומלץ.
שיהיה סופשבוע נעים

gadi7

New member
ממש לא נכון ולדעתי גם לא מחויב המציאות

על סעיף 3 אי אפשר להתווכח, שכן זהו עניין סובייקטיבי לחלוטין. את בהחלט לא היחידה שמזועזעת מהעיצוב. אייכה סטיב ? צריך לעשות כמעשה שאול המלך ולקרוא דחוף לבעלת אוב שתדבר איתו ותספר לו מה מעוללים יורשיו בהנהלת החברה.
סעיפים 1 ו-2 פשוט אינם נכונים במקרה שלי. לא ברור לי ממה נובעים ההבדלים בין אייפד אחד למשנהו, אבל האייפד שלנו (16 ג'יגה, וייפי בלבד), היה ונשאר תותח. זהו כלי בידורי, מפיג השעמום האולטימטיבי, בידי בתי היקרה. מותקנים עליו רק משחקים,
ללא וידאו, מסמכים וכד'. כל המשחקים ממשיכים לרוץ כרגיל, רק ע"ג רקע קצת שונה. הוא משמש אותה גם לצפיה בתוכניות טלויזיה שהחמיצה, דרך אפליקציית makoTV. במידה וישנו איזשהו הבדל בביצועים, אף אחד לא שם לב...
מערכת ההפעלה החדשה, נמצאת איתנו רק כחודש וחצי, אך היא מתפקדת כאילו היתה שם מאז ומעולם. אגב, גם אין הבדל נראה לעין בביצועי האייפון 4S שלי (על שני המכשירים יש פחות מקום פנוי, כי מ"ה גזלה הרבה מהמשאב הנ"ל). כנראה שאני בר מזל...

shoosh2607

Member
מנהל
כנראה

שלי 32 ג'יגה, וויפי+סלולר, השימושים שלי לא שונים בהרבה משימושי הבת שלך (חוץ מקצת מיילים וגלישה).
אבל אולי לה זה פחות קריטי....

erezspeiser

New member
בדיוק ההפך

לגבי 3 זה אישי כמובן
לי יש 16gb 3g ipad 2
לא חוויתי שום ירידת ביצועים. להפך, לדעתי עובד יותר טוב.
בגדול אני מרוצה וממליץ לשדרג ללא היסוס.

ADTR

New member
מסכים עם גדי וארז

גם אני אחרי שדרוג ואני מאוד מרוצה . המערכת עובדת מעולה . לגבי העיצוב , אני אישית מאוד מרוצה ממנו . זה שינוי מרענן . גם האייקונים חסרי הנפח נראים מעולה . אני מרוצה

ADTR

New member
הערה קטנה

כרגע , הבעיה היחידה שיש לי היא עם כרום . הביצועים שלו לא להיט . הגלילה לא תמיד חלקה ויש לאגים . מישהו חווה בעיה דומה?

shoosh2607

Member
מנהל
אולי ב - 16 זה שונה

אין לי מושג.
הבטחתי לעדכן וקיימתי. אני מאד מאד לא מרוצה - מצד שני אולי זה יהווה את התמריץ למשהו חדש

ולגבי סעיף 3 - זה סובייקטיבי אמנם אבל רוב המשתמשים (מאנשים שאני מכירה ומדיווחים ברשת) מאד לא מרוצים.
אבל כמו שאמרתי, הייתי חיה עם זה בשלום אם כל השאר היה משתפר.

BravoMan

Active member
מה שהייתי עושה במקרה כזה,

ולצורך העניין בלי שום קשר למערכת הפעלה, זה מבצע גיבוי מלא של המכשיר, ואז מאפס אותו להגדרות יצרן.

אחרי זה, הייתי משתמש קצת בלי לשחזר, כדי לראות אם בעיית האטיות נמשכת, כי ייתכן שמדובר בבעיית הגדרות או יישום סורר.

אם בעיית האטיות נמשכת, סימן ש-Apple פישלה ויש לקוות שיתקנו מתישהו.
אם היא נפתרה, צריך לשחזר את הגיבוי ולראות אם זה מחזיר את הבעיה.

החזיר - להתחיל להוריד יישומים אחד אחד.

בהצלחה...

shoosh2607

Member
מנהל
זה יחזיר לי את מערכת ההפעלה הקודמת?

אם כן, אני אעשה את זה בשמחה.
הכל מסונכרן לגוגל אז אין לי בעיית נתונים.

BravoMan

Active member
לא, נכון לעכשיו שום דבר לא יחזיר לך את המערכת

הקודמת, כי Apple השקיעו יותר מאמצי פיתוח בנעילות שימנעו שינמוך מאשר בשיפור המערכת החדשה
.

אבל זה "ינקה" את המכשיר מכל התוספות ושינוי הגדרות שעשית, ולמעשה יחזיר אותו למצב בו יצא מהקופסה (אבל כאילו עם המערכת החדשה) וייתכן שזה מספיק כדי לפתור את בעיית המהירות.

shoosh2607

Member
מנהל
חבל

תודה על העיצה. אני אחשוב על זה ואעדכן במידה וכן.
לפחות לטלפון שלי (שהוא יותר חשוב לי מן הסתם, לא קרה שום דבר קריטי בעדכון האחרון של גוגל...).
שוב תודה וסופשבוע נעים

AYELET1

New member
אם הכל מגובה לך, העצה של בראוו במקום

וכמובן ניתן גם "סתם" לנסות לשחק עם הגדרות

shoosh2607

Member
מנהל
כלום לא מגובה לי

אבל אני אנסה.
יש אולי איזה מדריך מסודר לגיבוי?
לגבי יומן ואנשי קשר אין בעיה כי יש גוגל

shoosh2607

Member
מנהל
מעולה!

עם התמונות אני אסתדר ולגבי היישומים אני אפעל לפי הלינק הזה.
המון תודה ואם אני אעשה אני כמובן אחזור לעדכן

shoosh2607

Member
מנהל
נהייתי שפן הנסיונות

בסוף יהיה לי נקסוס 10 חדש והכל בזכותך!

למעלה