שדרגתי השבוע לגלקסי

tovim

New member
שדרגתי השבוע לגלקסי

ואני די הולכת לאיבוד... היו לי כל מיני דברים שלא מצאתי ולאט לאט אני לומדת. מה שעדיין לא מצאתי זה איך לעשות לעצמי תזכורות כך שהטלפון יצלצל לי כהתראה על משהו. באייקון תזכיר אין אפשרות (או שלא מצאתי) להגדיר שעת התראה ביום אחר. ביומן ראיתי שיש אפשרות ליצור אירוע אבל מבחינת התזמון זה נותן משעה מסוימת עד שעה אחרת ואני צריכה תזכורת קצרצרה נקודתית. חוץ מזה ראיתי שאפשר לקבל התראה בזמן או כך וכך דקות/שעות/ימים לפני אבל כשניסיתי לראות איך זה עובד לא היה שום צלצול של התראה בזמן שקבעתי מראש. האם יש דרך לעשות את זה? מבחינתי זה יישום מאד חשוב. אנא, מי שמואיל בטובו להסביר לי, שיעשה את זה לאט לאט לאט ובמילים הכי פשוטות. אני ממש, אבל ממש מאותגרת טכנולוגית ולא מבינה במחשבים/גאדג'טים וכו' רוב תודות

erezor

New member
באפליקציה המובנית של השעון

יש אפשרות להגדיר התראות.

tovim

New member
זה לא רק לשעון מעורר?

שמוגדר באותה שעה כל יום? צריכה לפי תאריכים. אפשר הסבר קצת יותר מפורט בבקשה...

erezor

New member
עקרונית כן

אבל את יכולה להגדיר כמה התראות, עם שמות שיזכירו לך מה את צריכה. אני בטוח שאפשר למצוא אפליקציה של התראות מוצלחת יותר במרקט, לא חושב שיש משהו מובנה בטלפון שמאפשר את מה שרצית.

DustMan

New member
נראה לי הכי פשוט

ליצור אירועים בלוח השנה. ואם את מסנכרנת אותם עם google-calendar, את יכולה אפילו לקבל התראות במייל או ב-SMS, נוסף על POP-UP רגיל. זה מה שאני עושה בד"כ. מאוד נוח!

tovim

New member
כנראה לא הבהרתי מספיק

עד כמה אני לא מבינה... אני לא יודעת איך מסנכרנים יומן עם גוגל ואיפה בכלל יש את היומן הזה. אנא, הסבר במילים פשוטות את השלבים שצריך לעשות. תודה.

DustMan

New member
המממ...

ככל שידוע לי, כשמדליקים מכשיר אנדרויד בפעם הראשונה, אמורים לקשר אותו לאיזשהו חשבון GMAIL. ברגע שעשית את הקישור, את יכולה להגדיר שזה יסתנכרן. תחת Settings -> Accounts & sync תמצאי את Google, ושם יש גם אפשרות לעשות Auto-sync לסנכרון אוטומטי. בממשק ה-WEB-י של ג'ימייל יש לך למעלה קישור ל-Calendar, שם את יכולה לראות את אותם הדברים. וכדי לסנכרן בינהם, מן הסתם צריך חיבור 3G או WIFI לטלפון.

tovim

New member
טוב. בדקתי

ויש לי חשבון גוגל ויש לי סנכרון ביניהם באופן אוטומטי. עכשיו איך מקבלים התראות ב-SMS ומה זה POP-UP?

DustMan

New member
המממ...

כשאת מגדירה "אירוע" חדש בלוח השנה - יש דרך להוסיף לו התראה מ-3 סוגים: מייל, פופ-אפ, או סמ"ס. פשוט תנסי להגדיר משהו חדש בלוח השנה, ותראי את זה. אולי בתור התחלה יהיה לך יותר נוח לעשות את זה דרך הממשק האינטרנטי של גוגל-קלנדר. אחרי זה תנסי דרך הטלפון. פשוט תנסי, אל תפחדי! את תראי את זה שם...

tovim

New member
../images/Emo250.gifאני מתנצלת שאני מציקה

מרגישה כמו ילד קטן ואדיוטי שלא מבין כלום. אתמול דווקא כתבתי אירוע בלוח האינטרנטי וביקשתי שיתריע ב-POP UP (מה זה בכלל?) ולא היתה שום התראה בזמן המבוקש. אני בטוח עושה משהו לא בסדר. השאלה מה...

DustMan

New member
כמה שאלות

האם את בטוחה שהאירוע שיצרת דרך הממשק ה-WEB-י של גוגל-קלנדר הסתנכרן לטלפון? האם אחרי שיצרת את האירוע, בדקת בלוח השנה של הטלפון שלך וראית אותו? או לחילופין, ראית שהוא לא סונכרן כראוי לטלפון? באופן כללי, פופ-אפ עובד בדרך הבאה: אם הגוגל-קלנדר פתוח לך על המחשב, אז בזמן התזכורת יקפוץ לך חלון קטן ובו תזכורת על האירוע. אם האירוע מסונכרן לטלפון כראוי - אז הטלפון ישמיע צליל התראה ויקפיץ הודעה גם כן.

tovim

New member
האירוע הופיע בטלפון

אבל לא שמעתי שום צלצול התראה ובטח לא קפץ לי שום חלון. ההודעה הזו אמורה להישאר עד שסוגרים אותה? יש מצב למשהו שחוזר ומצלצל עד שאני שמה לב אליו? כי צלצול קטנטן נקודתי יכול ללכת לאיבוד בין שלל הרעשים שמסביב. תזכורת נודניקית מצלצלת איזה דקה (או שבה ומצלצלת מדי פעם עד שסוגרים אותה)

DustMan

New member
אני לא בטוח איך זה אצלך

אבל אם אני זוכר נכון, אצלי זה חוזר ומצלצל כל כמה דקות, עד שאני מבטל. לגבי הצליל, אם הוא קצר או ארוך, חזק או חלש - זה נתון לשליטתך, אני חושב.

tovim

New member
צלצל רק פעם אחת

ולא חזר על זה למרות שהאירוע היה מוגדר כביכול למשך שעה.

MaddyD

New member
ממליצה

על אסטריד הנהדרת והמשעשעת וכמובן בלוח שנה המובנה, אפשר להכניס פגישות שיהיו להן תזכורות, עם חזרה של כל יום, שבוע או שנה..

בלוח השנה

במקום שראית התראה לפני כך וכך ישנה גם אפשרות של התראה בזמן האירוע,בהצלחה

tovim

New member
אבל זה מה שסימנתי

וזה לא צילצל שום צלצול בזמן שקבעתי מראש.

haim9798

New member
יש תוכנה מדהימה לתזכורות והיא אפילו די פשוטה

Col reminder יש לה ממשק בעברית , היא יודע לעשות התראות מתוזמנות , כולל חוזרות לפי זמנים (בגרסא בתשלום אם אני זוכר נכון). היא יודעת לעשות התראות על זמן חניה שנשאר ,היא מופיעה לאחר שאתה מסיים שיחה ואז אתה מכניס תזכורת עם קישור למספר הטלפון שדיברת איתו ותזכורות שונות. ניתן לדעתי לעשות אינטגרציה של התזכורות ליומן , אבל אני לא משתמש בזה. תוכנה מעולה , ויש גרסא חינמית ממליץ לחפש את זה במרקט

למעלה