שדים! - מה דעתכם עליהם

ל נ צ ח

New member
שדים! - מה דעתכם עליהם

ראו בתמונה זו בצידו הימני את המסתתר בין ענפיו של העץ.
שכן שלי שלך לי אותה באמייל לאחר שנדהם מהנראה בזו התמונה שצולמה בתמימות בשעות הלילה.
ל נ צ ח

gurke

New member
../images/Emo6.gif

יש תמונות הרבה יותר מוצלחות של דברים שממחישים שדים ורוחות רפאים.

Lady In Blues

New member
עכשיו יהיו לי סיוטים בלילה ../images/Emo10.gif

וחוץ מזה, אני חושבת שזה האלבום הכי טוב של איפה הילד. באמת!

ל נ צ ח

New member
הלילה עבר, ואני מאחל לך יום נפלא. ../images/Emo13.gif

ובקשר לשדים, הנה עוד משהו:
ל נ צ ח

Dragonaut

New member
צודק,

הכנסת מרוצפת באנשים חכמים שיודעים על מה הם מדברים.

ל נ צ ח

New member
החכמים הנבחרים חושבים אחרת.

מגיע לכולם. יש תלמידים שקולטים מהר מאחרים מאת: ל נ צ ח ו 19/12/07 | 09:48 החכמים הנבחרים הם הראשונים בלהבין לדעת את האמת עליי, על הגותי. אלוהים בחר את הראשונים, את האחרונים ואת שביניהם בלדעת אותי. במחזה החיים נתן להם הראשונים התפקיד החשוב בלהפיץ השמועות עליי, על הגותי. אשמח שלא תהיי את בין האחרונים בלהבין לדעת אותי.
ל נ צ ח

gurke

New member
אפילו פוטושופ זה לא

לי זה נראה יותר כמו צייר.

yaakii

New member
אתה מפספס את הדמות.

הטענה היא כי היצור התלוי בין ענפי העץ, הממוקם בחלקה הימני של התמונה (מצד מהתסכל) הוא שד.

Dragonaut

New member
אני חושב

שהכל תכנית אחת גדולה שנועדה להסית את תשומת הלב מהשד האמיתי. נאמר את זה ככה- אם בחור זוהר עם קייס בירות היה ניגש אליי ברחוב, הייתי בורח. אם היצור שעל העץ היה ניגש אליי ברחוב, הייתי צועק 'פוטושופ' וממשיך ללכת. מהות השד היא בתגובה אליו, לא בתחושות הפנימיות שלו. מה גם שהכל מתחיל להיראות כמו מסע השמצה, לך תדע. אולי השד על העץ מתנדב במד"א ותורם לעניים, והשד השני שותה בירה ומסנוור עוברי אורח תמימים ברחוב. אז מי השד עכשיו? המוח יצירתי כשהוא לא ישן כמה ימים.

Dragonaut

New member
לא ברור,

זה מה שקורה כשנותנים לך חופש מוחלט. בהתחלה אתה ישן ביום וער בלילה, אח"כ אתה מוצא את עצמך ער תמיד, ישן שלוש שעות פה, שלוש שעות שם. כדורי מלטונין אין לי, אז נשארתי עם סידור שעות טבעי, וגם זה לא עובד (ברמת ה'אני-ער-40-ומשהו-שעות-ועדיין-לא-מצליח-להירדם). תוסיף אפיזודה פעם בכמה ימים, מחשבות מטרידות בכל תחום ואספקט בחייך, ותלמד על בשרך מהי אפיסת כוחות. מה שכן, אם אני מצליח להשאר ער עד הערב, אולי אצליח להתעורר אחרי יותר מ-3 שעות שינה ואז השעון יסתדר ואז אוכל להפוך אותו שוב, ולהשאר ברמה הרצויה. אולי זה עודפי אנרגיה, הייתי ישן 14 שעות ביממה במשך שבועות ברצף עד לפני שבועיים בערך כך שצברתי כמה פלוסים. ככה זה כשאין מסגרת, או שאתה רק ישן, או שאתה רק ער. אצלי לפחות. ואז אתה מתחיל לברבר לאנשים תמימים בשכל על כל צרות עולמך, ואתה מרגיש כמו הזקנים המדכאים האלה שלא יכולים לנהל שיחה בלי לנווט אותה לקשיים הפיזיים והנפשיים שלהם. לישון~#

למעלה