אני לא פה כבר הרבה זמן,
אבל הדיון הזה נמצא בדף הראשי של הפורומים והתעניינתי
. הוותיקות פה בטח יודעות שאני דתייה,מזה דתייה בשבילי? אני הולכת עם חצאית,מתוך החלטה שלי,אמא שלי קיבוצניקית,הולכת עם מכנסיים,וגם אחיות שלי. כל האחים שלי ואני לומדים בבצפר דתי,אני לא שומרת שלושתרבעי אני הולכת עם חולצה קצרה. אני יודעת את שני סוגיי התאריכים בדר"כ [ט"ז טבת וה..7 לינואר?] אני מאמינה שיש גם את הגורל,וגם את הבחירה החופשית.ה' לא קובע את המעשים של האדם,הוא מעמיד את האדם במצב,אבל האדם בוחר באיזו דרך ללכת. כל דבר טוב או רע שקורה לנו,לפי דעתי, זה "עונש" או "פרס". אנחנו חוגגים את כל החגים היהודים,בארוחות,תפילות,ומנהגים. בדר"כ כל המשפחה המורחבת[דודים,בני דודים] נמצאת אצל משפחה אחת ושם חוגגים. רוב הדודים שלי בכלל חילוניים אבל מ-א-ו-ד מכבדים,הבנים שמים כיפות,הבנות באות צנוע.. בקיצור,אני לא חושבת שאנחנו פרההיסטוריים או משהו כזה,נכון יש
חרדים שמקצינים ומתנהגים בדרך נוראית,אבל חאלס עם ההקצנות,באותה רמה יש גם חילונים,דתיים,נוצרים ואתאיסטים שמתנהגים גרוע,ואולי אפילו יותר. ד"א,נהנתי מאוד לקרוא את הדיון,לפי מה שהבנתי לא נמחקו פה הודעות אז כל הכבוד,ויהיה יפה אם תהפכו את הדיונים לדבר קבוע,כי זה דבר יפה ומחכים. אני אשמח לתגובות.