שדיים???

ונטיל45

New member
שדיים???

בנות, למה? למה אתן לא כותבות על שדיים זה הדבר שהכי מחרמן והכי כיף לפנטז עליו. איך שאת מורידה לאט את החזייה מלטפת אותם... וכו` אז בקשה לכתוב ולפרט...

bugbuster

New member
אולי תמונה ונטי? למרות הבנאליות?

היא לקוחה כמדומני מפסטיבל כל שהוא לנשים דדניות במיוחד. (יש עוד.)

ונטיל45

New member
תודה אבל...

ממש תודה אבל אני גולש מהפלאפון אז אני לא יכול ליראות את התמונה. אז אם את יכולה לתאר לי במילים זה יהיה אדיר. וגם על עצמך זה יכול להיות נחמד...

bugbuster

New member
הפלפון ונטי גם מעלה בצג את כינוי

המגיב? רק בקשב קטנה, האין דרך להימנע משליחת ארבע הודעות זהות, כפי שקורה לעיתים מסלולרי? בכל פעם כזאת עלי למחוק את סקרך העודף בהודעות הנוספות שלך באגבאבסטר
buster

שרית 114

New member
הנה זה שוב"שדיים"למרות שכבר היה

עומדת מול המראה, כמו כל בוקר מביטה, אוהבת את המראה הזה... פותחת כפתורים בחולצה אחד ועוד אחד ועוד אחד, לאט, שונאת למהר כאן... הם נפרמים לי בין האצבעות... מעבירה ציפורניים ברווח הזה שבין השדיים אחחחחחחחחחחח, אוהבת לגעת שם... מסירה החולצה, השיער נח לו על הכתפיים במן קרירות כזו... השדיים ואווווווו מותר לאהוב את שלי כל כך??? מביטה, הפיטמות זקורות יפות,מחכות לי שאגע, מקרבת את האצבעות לשפתיים מחדירה אותן, מרטיבה לכל ארוכן מלקקת, מרטיבה עוד... מורידה את האצבעות הרטובות...נוגעת...בפיטמות...הפיטמות הזקורות הללו העיניים נעצמות בלי שארגיש, הראש נוטה אחורה אבל לא לא, רוצה לראות, פוקחת שוב פורסת את כל היד כל חמשת האצבעות על השדיים מנסה לכסות אותם, הריי בחיים לא אצליח, מלטפת מוחצת מוחצת חזק כן שייכאב, אוהבת שכואב לי שם קצת, פותחת את ברז המים המקלחת... מעבירה את הזרם בין הרווח ואוווווווווו הזרם נשפך שם... מעבירה את הזרם על הפיטמות על שתייהן האצבעות מלוות ברטוב שם... נאנחת כל כך המראה נרטבת מכסה את הדמות... מחדירה את זרם המים מטה לתוכי לשפתיים התחתונות, מוחצת א השדיים חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כןןןןןןןןןןןןןןןן המים זורמים לתוכי... בואו בואו עיזרו לי לגמור מבקשת, השדיים נמחצות בכף ידי וכןןןןןןןןןןןןןן הגמירהההההההההההההההה אחחחחחחחחחחחח נעצרת נושמת לאט לאט לאט מרטיבה השיער הידיים השפתיים. ועכשיו רוצה אותך... אתה בא?

ונטיל45

New member
זה אדיר!

למרות שכבר קראתי את זה זה מעולה! למה אין עוד בנות כמוך??? את מעולה בזה.

שרית 114

New member
זה לא בנות זה נשים

אני חושבת שזה ההבדל מלהיות בת ילדה לאישה... אישה לא מתביישת בנשיות שלה אלא מפרגנת לה.

hotman10

New member
נהדרות.. הגבעות.. וגם העמק בינהם

והדימיון.. על האצבעות המטיילות במרחבים, עולים בהרים, ויורדים בגיא.

ונטיל45

New member
מה נסגר???

לאף אחת אין שדיים? אף אחד לא מפנטז? למה אתן לא כותבות כמו שרית?

למעלה