שדיים

שרית 114

New member
שדיים

עומדת מול המראה, כמו כל בוקר מביטה, אוהבת את המראה הזה... פותחת כפתורים בחולצה אחד ועוד אחד ועוד אחד, לאט, שונאת למהר כאן... הם נפרמים לי בין האצבעות... מעבירה ציפורניים ברווח הזה שבין השדיים אחחחחחחחחחחח, אוהבת לגעת שם... מסירה החולצה, השיער נח לו על הכתפיים במן קרירות כזו... השדיים ואווווווו מותר לאהוב את שלי כל כך??? מביטה, הפיטמות זקורות יפות,מחכות לי שאגע, מקרבת את האצבעות לשפתיים מחדירה אותן, מרטיבה לכל ארוכן מלקקת, מרטיבה עוד... מורידה את האצבעות הרטובות...נוגעת...בפיטמות...הפיטמות הזקורות הללו העיניים נעצמות בלי שארגיש, הראש נוטה אחורה אבל לא לא, רוצה לראות, פוקחת שוב פורסת את כל היד כל חמשת האצבעות על השדיים מנסה לכסות אותם, הריי בחיים לא אצליח, מלטפת מוחצת מוחצת חזק כן שייכאב, אוהבת שכואב לי שם קצת, פותחת את ברז המים המקלחת... מעבירה את הזרם בין הרווח ואוווווווווו הזרם נשפך שם... מעבירה את הזרם על הפיטמות על שתייהן האצבעות מלוות ברטוב שם... נאנחת כל כך המראה נרטבת מכסה את הדמות... מחדירה את זרם המים מטה לתוכי לשפתיים התחתונות, מוחצת א השדיים חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כןןןןןןןןןןןןןןןן המים זורמים לתוכי... בואו בואו עיזרו לי לגמור מבקשת, השדיים נמחצות בכף ידי וכןןןןןןןןןןןןןן הגמירהההההההההההההההה אחחחחחחחחחחחח נעצרת נושמת לאט לאט לאט מרטיבה השיער הידיים השפתיים. ועכשיו רוצה אותך... אתה בא?

bugbuster

New member
בחייאתתתתתתתתתת

שריתתתתתתתתתת זה חום יולי אוגוסטטטטטטטט ואךךךךךך..

אפולו68

New member
בא ישר...

זה הרי לא משנה אם הם באמת יפים או לא ועד כמה הפטמות אכן זקורות את לוהטת כתביתך לוהטת ומגרה ונראה שאת ממש מתגרה ואת אוהבת את גופך וזה מה שחשוב אישה כמוך פשוט כיף לענג אשמח להיות המענג.... אפולו68

../images/Emo3.gif

איזו שאלה...

one bluman

New member
להתענג על שדייך

רוצה לבוא אלייך, איתך להתענג, ללטף את שדייך, אליהם אני עורג. לשחרר את הצמד, מהחזייה החושפנית, והופ, אליהם ארד, בנשיקה קנטרנית. אנשק מסביב, את הפטמה קלות אנשך, השד שלך כה חביב, וגם אל השני יד אשלח. אחפון ביד חסונה, טמעך קלות ואלטף, אתן לפטמה צביטה קטנה, ועליה בסיבובים ארפרף, עד שקולות גניחה מפיך ישמעו, ואת זה שאת נהנית - גם השכנים ידעו . . .

Zאר

New member
יש גבול גם לשדיים...!

שרית חמודה מהות הפנטזיה היא לדמיין, ןלעיתים דברים שאי אפשר לממש... אבל לגמור רק מהרווח בין השדיים ? הגזמת ! לא ?

Zאר

New member
מוריד את הכובע

אם ברמה כזאת של פנטזיות עסקינן אז את צודקת - השמיים הם הגבול "

אפולו68

New member
אין גבול לשדיים

אין גבול להערצת השדיים ללא ספק האיבר היפה ביותר בגוף האשה... לו יכולתי לחוות ולרוות מהם עוד ועוד ועוד.....

אסתי69

New member
שתהיי לי בריאה

שדיים.... לדעתי החלק הכי ארוטי הכי מגרה (אותי) וגמירה בלי לגעת.... אוח העוצמות שלה... כתבתי על זה פעם במקום אחר :)) אהבתיייייי

שרית 114

New member
יפה שלי תמיד מתגעגעת אליך

כל כך אוי קאסי כל כך מאושרת היום... את מבינה בודאי למה

למעלה