שדח"םD:

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gifמהשדח"ם הקודם

לתחרות got milk בייס אי קנדי

LaLaPoP

New member
כנסי ../images/Emo4.gif....

פשוט יפהההההההההההההההההה
למדי אותי קצת איך עושים דוליייייייייייייייז

photoface

New member
הכוס יפה!

וגם הבגדים וגם השיער אממ... אין בה שומדבר שמצריך תיקון...:(

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif היא ממש מתוקה ^.^

תוסיפי לה הצללות על וככה היא מקסימה, אין צורך לשנות שום דבר

YuviR

New member
פעם השדח"מים היו מגיעים

ל300 תגובות! איפה הרטיבות יתר של הפורום הזה :( בייס אורנג' קרוקס, אני אעריך תגובות בונות כי ברצוני להשתפר.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהיא ממש יפה ואת כל כך צודקת

אוקיי השיער קצת מפוזר ואין הצללה מעל שרוולים הלבנים(הדבר הוורוד הזה) את כל כך צודקת לגביי השדח"ם אפחד כימעט לא מגיב(טוב יש לי הרבה הודעות בשדח"ם הזה) נקווה שהחורף ירטיב את הפורום(טוב את רוב החורף מבלים בבית אז יהיה יותר זמן למחשב חחח)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif דולי נורא יפה

אבל ההצללות בשער נורא מבולגנות. זאת בערך בצורה איך הגוונים בפלטה אמורים להיות מסודרים (כאשר האדום זהו הכהה ביותר, והירוק זוהר הוא הבהיר ביותר, ומה שביניהם אלו צבעי הביניים בפלטה)

LudaGirl

New member
מאוד נחמד

השיער מוצלל אמנם בצורקה מאוד מבולגנת. כלומר, אני לא מוצאת שום הגיון בהצללה. Jeanne D Arc עשתה לך סקצ' נחמד. והייתי מוסיפה ברק בשמלה

dinora12

New member
../images/Emo210.gifיאי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

יש יותר מידי קפלים בידיים

LudaGirl

New member
חמודה

יותר מדי מפוספסת לטעמי. כלומר, את משליכה את שיטת ההצללה של השיער על החולצה גם. הפלטה של השיער החום לא טובה לטעמי. והסגול יותר יפה. אבל חסר קצת ברק והצללות.וגם הצבע הכהה ביותר בפלטה של השיער הסגול כהה מדי. אבל אהבתי מאוד את החולצה הלבנה והלבבות שמסביב. הצללה מתחת

LudaGirl

New member
בובת חורף סתמית

אולם נחמדת. השיער עיצבן אתי אז ויתרתי ועשיתי קוקיות. המעיל ריק אני יודעת. אולי אוסיף משהו. תגובות בונות? תגובה למגיבה. אבל זה לא שייך, אני גם כך מגיבה לכולן. KH

shanchan

New member
היא כזאת בובית ../images/Emo9.gif

הייתי בוחרת אולי פלטה אחרת לשיער, יותר רכה כזאת... ותצלילי-על מתחת לשרוולים :)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif איזו יפה היא

פשטות זה יפה לא חושבת שצריך לשנות משהו.. אולי תצלילי קצת את הרוכסן [?]

למעלה