שדח"ם [?]

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif תודה!!!

עבדתי על הג'ינס די הרבה כדי שיראה טוב .. אני עדיין לא סיימתי את השיער זה רק סתם עשיתי לבניתיים, אני צריכה לשנות את הפלטה שלו ובכלל להוסיף עוד גוונים. בקיצור הוא לא הולך להיות ככה. אני צריכה גם להוסיף נעליים לצבוע את החגורה והקשת ואולי עוד להוסיף דברים.. כך שעדיין לא סיימתי..

Dandoka

New member
פאאאאאאאאאאקקקק.

את השתפרת בצורה מדהימה! זה מדהייםםםם! הפלטה, ההצללות וכל מה שקשור לזקט (מעיל) הירוק מושלם. הנעליים יצאו קצת גושיות אבל.. הן לא מגיעות לרמה המדהימה שלך הזקט וחבל, כדאי לך להשקיע בהן עוד קצת! פאק. ושוב וואוו

Miss Naama

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וואו! השתפרת כ"כ!!

כל הכבוד!

../images/Emo97.gifאממ. סורי :(

הפלטות הן לא שלי. את הירוקה ערכתי קצת, ועירבבתי בין שתי השחורות אבל לא יצרתי אותן. לא ידעתי שצריך לתת קרדיט גם לפלטות. פשוט יש לי אוסף פלטות שמשם אני מביאה את רוב הפלטות שלי. ניסיתי להכין פלטות. תאמינו לי. יצא נורא
. מצטערת נורא על הרושם המוטעה שנוצר. סוריסוריסוריסורי

TheWingedPig

New member
רעיון מקורי :)

אני חושבת שעגיל יוסיף, אבל כדאי לעשות אותו בצבע יותר בולט (אולי קצת יותר כהה). המעיל מאוד יפה, אבל המתאר שלו מאוד חלק, כדאי להוסיף כמה קפלים במרפק. בכמה מקומות, המעיל מאוד צמוד לגוף, בצורה לא הגיונית (אם זה מעיל, יש לו עובי מסויים, זה לא כמו גופיה דקה).כדאי להוסיף קצת עובי לבד בשרוולים (אותו הדבר לגבי הצווארון - להרחיק אותו קצת ממתאר הבייס). מיקום החותלות יצא לך קצת לא שווה. ברגל אחת יש חלק מהרגל שנראת מבצבצת מתחת לתחותלות, וברגל השניה החותלות מכסות את כל כף הרגל... דבר אחרון - תוסיפי הצללת על. רעיון יפה, אהבתי את הפלטה הירוקה :)

למעלה