שדח"ם

LudaGirl

New member
חיכיתי כל כך הרבה זמן

לשרשור הזה. ועכשיו אין לי כוח. עבדתי עליה הרבה. הפנים ממש הורסות, ואני לא טובה בלצייר פנים. וזה באסה. ונעלי העקב נראות מוזר. יש למישי רעיון? אה, וחג שמח

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif היא ממש יפה ../images/Emo13.gif

הגבי ברך [למרות שהן הרבה יותר גבוהות
] יצאו ממש יפות כן גם לי יש בעיה עם נעלי עקב.. אולי תעשי אותו יותר עבה?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gifהגרביים מוצללים מעולה!

וגם החולצה סבבה. בקשר לנעלי העקב- אין לי מושג.o_0 הכובע גם מקסים.. בשיער הייתי מוסיפה קצוות שיער שנופלת קדימה על החולצה במקום שכל השיער יברח אחורה, יוסיף לסקסיות של הדולי.
מוכנה לנסות לצייר לך פנים עם תשימי את הבייס, אני דווקא אוהבת. ואת יכולה רק להעזר בקווי מתאר או משהו..
לשיקולך.

shanchan

New member
הגרביים כל כך יפות ../images/Emo99.gif

בנעלי עקב אין לי ממש איך לעזור כי אני על הפנים בהן גם :/ יש לי רק הערה אחת- במקומך הייתי בוחרת פלטה יותר רכה לשיער, כי כל ההצללות כל כך ריאליסטיות ושוות שהשיער הבוהק קצת הורס. אחת הטובות

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאזכור בייס?

ויפה אהבתי!! אממ אני חושבת שהנעלי עקב שלך עגלגלות מידי וזה הכל (הקו הצהוב משמעותו לחתוך=אבל אז צריך לעשות הצללה מחדש)

dinora12

New member
../images/Emo210.gifלא יצא כל כך משהוא

אם מסתכלים על זה ככה..אבל לא נורא העיקר הכוונה

Shusho

New member
הולדינג אוןןןןןןןןןןןןןןןןן

היו אמורות להיות לה צמות אבל התעצבנתי באמצע.

Damn it

New member
חחח שיואו את עושה דוליז בקצב

של 100 ד"ש [דוליז לשעה?] חמודה איפה שהשמלה יושבת על האמ... כוס, צריך להיות מלא כפלים וזה. הנעליים מגניבותתת D: וואחד מחשוף יש לה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifאיזה מוזר לי פתאום שאת עושה

דוליז!! אהבתי את השמלה.^^ הנעליים לא ממש לטעמי, אבל הן חמודות- הייתי משתמשת בפלטה עם הבדלי גוונים יותר גדולים במגפיים... השיער חמוד- ממליצה להוסיף ברק בגוון הכי בהיר..ולעשות אותו יותר כזה..
אממ מתפרש ומלא? ופחות ישר משעמם שפשוט יורד למטה ישר כזה..
הבנת? ממש חמודה.
אני לא מתה על הבייס הזה.

o0Invisible0o

New member
בייס מאיקנדי. מדל"צ חנוכה.

כן, קצת באיחור.
עדיין לא סיימתי, לא קרובה.
את הג'ינס סיימתי- אז הערות בכיף. מרוצה מהשרוול של המעיל.
פלטה מדולי של מרב- קשה לי לעבוד איתה.
נעליים וגרביים- רק צד אחד מוכן, איך זה?
שיער- עוד לא נגעתי, כמובן.
תודה לכל הבנות שהכינו את קווי המתאר שהשתמשתי בהם. [ערבבתי.
]

o0Invisible0o

New member
תמיד זה קורה לי.

אני מפרסמת ואז מתחילה לעבוד עליה מהר..
סיימתי את המעיל, קצת מוזר..אבל נחמד, לא? והמגפיים סימטריים מדי.
שיניתי קצת את הצורה שלהם גם..[בשני פיקסלים, לא רציני.] האור בא מצד ימין למעלה. איך זה?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

הייתי חייבת! גנבתי מאותה דולי שלקחתי את הפלטה לג'קט- פלטה לג'ינס. ועכשיו הוא נראה הרבה יותר ג'ינסי!
השאלה עכשיו היא, האם צבע הנעליים עדיין מתאים? והאם זה בסדר לגנוב שתי פלטות של מישהי אחרת מדולי אחת לדולי אחרת?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אך הג'ינס והמעיל ../images/Emo99.gif

הם פשוט מדהימים.. אולי כדאי לך להבהיר קצת את הפלטה של המגפיים.

Dandoka

New member
מסכימה!../images/Emo9.gif

וואי, זה אחת הבובות הכי טובות שלך נראה לי, היא מדהימה! ממש ממש! הממ ההיערה היחידה שהייתי מציעה היא לא להבהיר את המגפיים עצמם, אלא רק את הפרווה. תעשי אותה לדעתי הרבה יותר בגוון של לבן לפי דעתי. חוץ מזה מקסים! מחכה לראות את השיער

DaRk ShinES

New member
ממש ממש אהבתי../images/Emo99.gif

הכיסים המעיל טיפה מרובעים מדי זה בהמשך הלערה של יעל שבאמת הם נראים קצת מודבקים כאילו אין לה צורה והם לא הולכים כל כך לפי צורת הגוף.. איפה שהמעיל נפתח קצת(בסוף) זה מרובע מדי תעגלי קצת את סוף המעיל . והערה לגבי הפרווה כמו שאמרו להבהיר, ולעשות אותה יותר פרוותית למה לקח לי זמן להבין שזה פרווה הייתי בטוחה שזה הרגליים שלה חח
מחכה כבר לראות את השיער

yaeloolik

New member
היא מקסימה:]../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

המעיל יצא ממש יפה
שני הכיסים שבלמטה שלו נראים לא קשורים... הם נראים מודבקים על המעיל. בקשר לאור לא כ"כ רואים מאיזה כיוון הוא בא. כדי שיהיה ממש ברור מאיפה בא האור בדוליז שאת עושה את צריכה ממש להגזים עם הקטע של האור. מאיפה שיש אור תשתמשי רק בגוונים הבהירים ואיפה שיש צל תשתמשי רק בגוונים הכהיים של הפלטה. לדוגמא בג'ינס- האור בכלל לא בא לידי ביטוי כי אם מסתכלים על שתי הרגליים שלה, רואים שברגל שמאל (שלנו) יש יותר אור מברגל השנייה לעומת שתי המגפיים ששם האור בא מכיוון ימין
. וגם נניח במגפיים- אז נראה שההצללה שלהן ממש דומה ותחשבי שמגף ימין אמורה להיות יותר מוארת ממגף שמאל... סורי שחפרתי. הדולי עצמה ממש טובה:] באמת אחת היפות שלך

למעלה