שדח"ם

Shusho

New member
שדח"ם../images/Emo110.gif

יש הופעה של יוני בלוך וערן צור בערוץ 22:) כבר שבת שניה. הם מדהימים יחד.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif בייס ראשון שלי ../images/Emo2.gif

פלטה מאפיצ'ו. אני נורא מרוצה מעצמי, למרות שהבייס לא כזה יפה ]: אני אשמח מאוד לתגובה בונה, אני באמת חושבת שאני זקוקה לזה, בעיקר לידיים
אגב, יש לי חתימה חדשה D: אני אוהבת אותה ^^ בינתים לא לשימוש [מי כבר תרצה להשתמש בו?] אבל בכל זאת- אני רוצה לתקן ולערוך אותו עוד קצת

shmeksit

New member
../images/Emo155.gif וואוו! ../images/Emo99.gif

אממ הוא ממש יפה לבייס ראשון! אבל הייתי מציעה לך לקצר קצת את הרגליים זה לא ניראה לי הגיוני כל כך ככה.. "תרחיבי" קצת את הראש ותרחיקי קצת את העיניים.. תעשי לה אצבעות ברגליים! אממ הכל בגדר הצעה ^^ :]

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifגם אני היתי מרוצה

אם היה לי בייס כזה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifראשון../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif!!11

הכל ממש יפה, הפרצופים מאגניביםD": תעשי לה יותר תחת, ותשמיני אותה=)

Black Pearl666

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif וואו ../images/Emo13.gif

הוא מאוד יפה ת'אמת, בשביל בייס ראשון הוא מדהים

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוואו../images/Emo99.gif

זה מהמם
מה יא צומית? הלוואי שהבייס ה-20 שלי יהיה כזה יפה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה לכולן../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

אני אתקן את הבייס בקרוב לפי הערות שלכן וגם כמה דברים נוספים שהציקו לי ושמתי לב רק עכשיו
באמת לא ציפתי לתגובות של "
" ובסגנון, תודה רבה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתיקונים ../images/Emo9.gif

-הרחבתי את הראש והרחתי את העיינים, אבל זה לא מצא חן בעיני, אבל השארתי את זה בתור גרסא נוספת לראש מתחת הראשים הקיימים. -עיגלתי טיפה יותר את הכתפים. -הוספתי אצבעות ברגליים. -הוספתי תחת
-שיניתי הצללה ברגלים ובאזור הבטן. -שיניתי טיפה את המפגש בין הידים לבטן. -שינוי קטן בעינים הירוקות. את הרגלים אני אוהבת ארוכות אז אני לא משנה אותן^^; אגב- לבייס קוראים ג'ולי. סתם כי זה מה שעלה לי בראש כהסתכלתי על זה
מוזמנות להשתמש בו אם בא לכן, זו הגרסא הסופית

../images/Emo97.gif שנייה../images/Emo9.gif

גוויניבר... הקפלים בשמלה יצאו די ריאליסטים מבחינת הצללות אבל משו לא מסתדר לי שם... משעממת ביותר, רעיונות לאביזרים יתקבלו בברכה...

shmeksit

New member
../images/Emo155.gif חמודה ../images/Emo99.gif

אממ רק כמה דברים.. בצמיד לא הגיוני שהאור בצד *O* את צריכה למקם את האור יחסית באמצע הצמיד. אני לא ממש ובה בשמלות אז אממ אני יכולה רק להגיד לך שבחלק של החזה את צריכה לעשות שתי נקודות אור באמצע.. ובשיער, יש לה המוןהמון מצח *O* תוסיפי שיער. בצמה תעגלי את הקצוות של הגומיה שזה יראה הגיוני. ותוסיפי נקודות אור הצמה. אממ בקובץ הראתי לך: איזה פיקסלים לדעתי את צריכה להוריד.. (בסגול) וכמה לדעתי את צריכה להוסיף בחלק העליון של השיער (בכחול) אם משהו לא מובן תשאלי ^^

Stinki Winki

New member
השמלה מדהימה../images/Emo99.gif

אבל תצלילי גם את השיער כך שהאור יהיה מצד שמאל... במיוחד בצמה[=

Black Pearl666

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif השמלה מאוד יפה...

אבל יש כמה דברים שקצת הפריעו לי...
יש לה יותר מדי מצח
, אממ בקובץ הראיתי לך בירוק כמה שיער בדיוק את צריכה להוסיף לה...
מה שמסומן בריבוע הצהוב >> ההצללה של מאוד מרובעת, לפי דעתי האור צריך להתמזג טיפה עם הצל ולא להתחיל ככה ישר...(מקווה שהבנת
אני לא טובה בהסברים
)
מה שמסומן בריבועים הוורודים >> זה נראה לי טיפה גושי שם ההצללה....
בכללי דולי מאוד מאוד חמודה

shmeksit

New member
../images/Emo155.gif ואוווו ../images/Emo99.gif|ריר|

החולצה פשוט מושלמת! רק הייתי מציעה לך באיזור של היד המונחת על החולצה לעשות צל או קפל.. בשיער יש שוונצים ישרים (בחלק העליון של השיער) תעגלי אותם קצת.. ממש יפה!

השתפרת../images/Emo99.gif

הקפלים בגופיה ובחצאית נפלאים
השיער מתרומם גבוה לאללה.. יש לי אובססיה לשיער נפוח וגבוה, אבל זה קצת גבוה לי מידי.. אני גם חושבת ששימוש ביותר גוונים כהים יוסיף.בא לך להוסיף איזה צמיד לרגל?

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifאת רעה!

איך את עושה את זה!!!!!!!!?????!! זה ניראה כל כך טוב... החולצה במיוחד... לדעתי יהיה נחמד לה גם שוונצים בצד ימין

למעלה