שדח"ם

shmeksit

New member
את רצינית?! זה מושלם! ../images/Emo99.gif

תשאירי אותה ערומה! XP לא סתם.. תעשי לה כפפות ארוכות לבנות, אין לי עוד רעיון..

shmeksit

New member
להלהלהלהלה

בייס שלי עם תיקונים ועוד אופציה לרגליים! תגובה למגיבה! ^^

DaRk ShinES

New member
חמודה נורא../images/Emo9.gif

כמה בעיות שיש לי עם הבייס
: העיניים-לא רואים הבדלי גוונים, החלק הלבן בהם מונה רק פיקסל אחד והעיניים נראות נורא מוזר ככה
באזור המפשעה יש רווח גדול בין ירך אחת לשניה וזה מוזר. אין לנו כזה רווח בין הרגליים אם בכלל. הגבות קרובות מדי זו לזו.

shmeksit

New member
אמ..

דווקא בעיניים רואים את ההבדלי גוונים לדעכתי, בלבן ניסיתי לעשות יותר פיקסלים אבל זה לא יוצא יפה, אני לא ממש מצליחה להצר את איזור המפשעה זה יוצא ממש מוזר, והרחקתי קצת את הגבות. בכל זאת תודה

nisush

New member
בייס מפינק נייגט גרדן

אני לא ממש אוהבת אותה...פשט הייתי משועממת!!

shmeksit

New member
לא מרוצה?!

היא ממש יפה
רק ההצללות של השיער, כאלה לא יודעת הם טובות אבל יש משהו מוזר :0 בחלק הזה שעל החולצה הוא ניראה כאילו הוא כזה איך אני אסביר ממש שטוח אבל אם הוא צמוד לגוף אז הוא אמור לקבל את הצורה של החזה שלה, נוו מקווה שהבנת ^^ תנסי להצליל את זה כך שתיהיה לו צורה גלית. הכל בגדר המלצה! ^^

ינקיפנק

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמדהיםםם!!

יש לך איזו גינת השראה משלך או משו??? תני לי קצתתת!! יש לי חוסר בהשראה!... הלכתי לעשות דולי למס' 3....ביי

nisush

New member
חחח תודה לכן!!

חח לגבי הגינה חחח קחי קטפי פרחי השראה כרצונך למרות שהם הולכים ואוזלים מרגע לרגע חחחח לגבי החולצה חח אני אתקן את זה ולגבי השיער את יכולה להיות טיפטיפה ספציפית?חחחחח כי באמת אני לא מבינה למה את מתכוונת...מצטערת חח אני טיפשה טיפשה!!!

shmeksit

New member
תגוביתה

*שיער* בחלק העליון של השיער ההצללה היא לא ממש טובה, את השתמשת בצבע של הקווי מיתאר בתוך ההצללה שזה לא ממש נהוג לעשות סימנתי לך בקובץ בצבע כחולה מה את אמורה לעשות בשביל להצליל נכון. אותו הדבר החלק התחתון, וגם החלק התחתון של השיער מתחבר משום מה עם החולצה אז כדי שתחליפי את הפלטה או של החולצה או של השיער (זה משומן בריבוע ורוד). *חולצה* (חלק עליון) בחולצה כמו שאמרתי הכתפיות מתחברות עם השיער תוכלי להפריד את זה או עם קו מיתאר כהה או עם החלפת פלטה לאחד מין השניים. סימנתי לך כמה פקסלים בירוק זוהר שהם בדולי שלך צבע כחול משום מה והחולצה בכלל בצבע שחור אז תתקני את זה. ההצללות בחולצה לא ממש נכונות אז בערך סימנתי לך בצבע סגול בהיר וורוד מה את אמורה לעשות. הקוו הארוך בצבע סגול בהיר מסמן שדולי שלך שאת עשית אותו במקור במבע מאוד כהה וזה לא אמור להיות בגלל שהחזה נימצא "בחבילה" אחת עם החולצה, אז תקני זאת. (חלק תחתון) סימנתי לך בצבע כתום את הקפלים שאמורים להיות בחולצה, תנסי להצליל כך. הצורה של החלק התחתון מעט מוזרה אז ניסיתי קצת לעגל אותה, את יכולה לנסות כמוני (מסומן בצבע ירוק זוהר). *מכנסיים* (חגורה) בחגורה סימנתי לך איך מצלילים חגורה, זה יעזור לך להצליל. (כיסים) אותו הדבר נסי להצליל. *נעליים* תנסי להצליל את הכפכף. וכמובן תעשי הצללות על. זהו מקווה שתתקני! ^^

Kiti Cat

New member
../images/Emo85.gif

אפשר לקרוא לי טיפשה אבל, לא הבנתי דבר ממה שכתבת על החולצה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gifזה בסדר.../images/Emo122.gif

אני לא הבנתי גם. ואני לא מסכימה עם חצי מהתגובה.

P N 4 E

New member
איזה נחמד^^ ../images/Emo99.gif

ממש ממש יפה
ושמיש!
אה כן רק לדעתי אממ.. מה ההפך מלעגל
? לא יודעת
קיצר תעשי שקן הלסת יהיה פחות עגול *-* אני אעשה עליו דולי

hadasusha

New member
אני לא כ"כ מבינה בהצללת בייסים...

אבל אני אנסה... קודם כל בחיבור שבין הראש לצוואר לא ממש צריך להיות חיבור- ז"א צריך להיות סנטר
נו התנסחות גרועה! אני אדגים...בסגול. ואם את עושה סנטר אז הייתי מציעה לך להוסיף פיקסל לצוואר- להאריך אותו קצת... (גם מודגם...רק בשביל להבהיר) בירוק. להוריד פיקסל מעצמות הבריח(?)- באדום (בשני הדגמתי גם איך לדעתי אמור להיות מוצלל שם כי אמור להיות שם צל..) הפנים מוצללים בצורה בלונית מעט.. זה בכוונה? אני מניחה שזה ישתנה כתציירי פרצוף... נמנמנמ כל השאר באמת אינלי מושג...
אני ממש מצטערת אם אמרתי משהו פוגע... ההתנסחות שלי על הפנים!

למעלה