שדח"ם

yalula

New member
הו. אז פה שמים ת'דוליז, אה? ../images/Emo3.gif

בייס מקווחינה, ערכתי טיפטיפונת. אל תגידו שלא הזהרתי אתכן. הזוועה, אה ;-; לא השתמשתי בשום טיוט' ספציפי, אלא הסתכלתי על כולם [
] ועשיתי אח"כ מהזכרון שלי >< ההבדלים בגרסאות הם בשיער, ובימנית ערכתי את הבייס קצת שונה
וזהו נראה לי
*רצה להתארגן לבצפר*

Cool Simsit

New member
פאק איתך!!!

רק הצטרפת ואת כזאת מוכשרת? גררררררררררררר למה העולךם אכזרררר???? אין מה לתקן! מעכשיו צריך להיות חוק חדש נא לא לשים דוליז מושלמות בשדח"ם תודה! ארגגגגגג היא מושלמת!!
*שותה מימ* *רה לקפוצ מהחלונ* *לוקחת את נעמה איתי* *אני ונעמה קופצות יחד מהחלונ* *מתות* בלעעעעע -_-* נעמה התתאבדי איתי? *_* וברוכית!

yalula

New member
לא ../images/Emo2.gif |עוצרתאתכןבסלואומושן|

היא לא מושלמת
והדבר הזה בקושי מתקרב לבהונות של כמה מהבנות פה *פורצת ביבבות* תודה

yalula

New member
*הולכת לבדוק**חוזרת**מהנהנת*

סתם נו. אני פשוט מכינה דוליז כבר חצי שנה. והייתי סמויה חודש. ו..ו..ו.. זהו
וזה בכלל לא מדהים
בכללבכללבכלל לא. אבל תודה בכל מקרה^^

Oo NATALI oO

New member
*מתעלפת* ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

*חונקת אותך* *רצה לצעוק על מיכל שתגרש אותך מהפורום*
מיכל , סליחה.

ממושה2

New member
../images/Emo28.gif

טוב אני לא יודעת עיך להסביר אז סימנתי לך בקובץ בירוק וכחול את מה שצריך להוריד ובורוד וכתום את איך שכאדי לתקן טיוט לשיער בתגובה הבאה

shmeksit

New member
תגובה

אז ככה: בשיער סימנתי לך איך את אמורה להצליל אותו. בחלק שסימנתי בצהוב תוסיפי שם שיער זה ממש ריק. בחולצה אין בכלל כפלים אז תוסיפי כמו שמסומן. החז בא בחבילה אחת עם החולצה אז לא יכול להיות כזו הפרדה, עם צבע כל כך כהה, תשני את זה. במכנס תעגלי קצת את החלק של התחת. בין הרגליים לא יכול להיות את הבייס, זה לא מובן אז סימנתי לך את זה בצבע כחול כהה. בשרוול של החולצה איפה שסימנתי בצבע כחול כהה תורידי את הקווי מיתאר. יש לך המון פיקסלים כפולים וזה לא טוב אז תורידי את כל הפיקסלים הכפולים שלך.. זהו מקווה שעזרתי.. ^^

o0Invisible0o

New member
*נדחפת*תגובה!^^

נו לא ממש אהבתי את הדיוק בתגובות שהיו עד עכשיו..
בכל מקרה. רואים שאת מתחילה..
הדולי מאוד חביבה..הרעיון טוב. יש בעיה עיקרית של פיקסלים כפולים- שקל לפתור. בעיה של הצללה על- עוד יותר קל לפתור.
ובעיה של הצללות מבולגנות..קצת.
אבל הצללות ימשיכו וישתנו ויתפתחו איתך כל הזמן..אז לא לדאוג.
ונתחיל.
תחילה בכללי על פיקסלים כפולים. פיקסלים כפולים גורעים מיופיה של הדולי ומעניקים מראה מלוכלך מעט. פיקסלים כפולים..זה.אמ. קשה להסביר. זה אממ..פס עבה בקווי המתאר של הדולי.
בקובץ בצד רשמתי "כפול X" ו "נכון V" בשחור ציירתי את אותו הקו שגנבתי מהגופיה של הדולי שלך..בלי פיקסלים כפולים..תראי איך הפס דקיק יותר ומסודר.^^ בכלאופן.:X איך מציירים בלי פיקסלים כפולים, בקלות? פשוט. ישנן שתי דרכים. בצייר- אם את משתמשת בכלי הקו המעוקל- פשוט ציירי קו בגודל עיפרון הכי קטן ותעקלי אותו ואין מה לדאוג.
אם את משתמשת בעיפרון רגיל..פשוט בזמן שאת מציירת את קו המתאר תלחצי על כפתור השיפט במקלדת [shift] אם את מציירת בתוכנה אחרת [פוטושופ/פיינטשופ] אין לך את הקו המתעקל [אלא אם מישהי תאיר את עיניי.:|] אז פשוט כשאת משתמשת בעפרון לקווי מתאר..לחצי על השיפט שוב..
ונמשיך אל הדולי עצמה.
&*&שיער&*& אחד החלקים היותר בעיתיים בדולי שלך. פשוט לדעתי..השתמשי בהתחלה במדריכים והסתכלי על דוליז בהגדלה..ותביני את הרעיון. מבחינת צורה..הוא צריך להתחיל יותר למעלה במצח..ולא בקצה הראש..
כי ככה היא קירחת. בנוסף, צריך לצייר שביל. חוצמזה..הוא לא יכול להגמר כגוף אחד..אלא כקבוצות שיער- כמו שציירתי באדום.
בצהוב סימנתי פחות או יותר איפה צריך להתרכז האור.. ובשחור [שלא ממש רואים..
] איפה הצל..
ושוב, זה לא מספיק..זאת רק הדגמה. הצללה מסודרת תלמדי ממדריכים.
היה שירשור טויט' לא מזמן..הוא עוד בעמוד הראשון נראה לי..חפשי אותו.^^ &*&חולצה&*& הו. היא בכלל לא רעה.
תעגלי קצת את הסוף שלה.^^ את החזה עשי כחבילה אחת..[כמו שסימנתי בשחור.] כי בדר"כ בחולצות, שבנויות רגיל או משו.
החזה לא נראה כמו שני עיגולים נפרדים אלא כפס רחב אחד בולט.
[אויש זה נשמע כ"כ רע.:X] החבילה האחת הזאת מצלילה מתחתיה [שוב, כמו שסומן בשחור..] ויש לה שני אזורי ברק [בצהוב]. בבטן הצללת נכון- יש ברק במרכז הבטן. עם הזמן והנסיון תתחילי גם לצייר קפלים בחולצה ועוד..וההצלה תהפוך לקשה יותר.
בנתיים גם בלי קפלים זה מצויין.^^ &*&מכנסיים&*& אמ. פה יש לי קצת בעיה. גם קווי המתאר לא עקבו אחרי קווי המתאר של הרגליים ויצא שבנקודה מסויימת ציירת את קווי המתאר של המכנסיים בתוך הירך..שזה לא הגיוני.o_0 תיקנתי.
כאילו..שמתי פס שחור להשלים את המכנסיים. בצהוב מסומן הברק. בשחור הצל. עשית את המכנסיים באפקטים, נכון? למה?
מיותר לגמרי.
ופה, כמו בחולצה..עם הזמן תשתפרי ותוסיפי קפלים בהצללה וזהוזה.
ממליצה לקרוא את הטויט' של נעמה למכנסיים. אם את לא מוצאת אותו בשרשור הטויט' תבקשי אותו בשעוו"ה.
טוב. פה אני פחות או יותר מסיימת את התגובה.
רק לעגל למטה דברים שצריך- שאת די עושה..
, להזהר מפיקסלים כפולים. אהה..כן ולהצליל על!
נמנ. לאה כבר תשים קובץ..אני מקווה.
לאה בידריל שימי קובץ שמלמד להצליל על! חה. מקווה שהיא שמה לב.^^ ומקווה שעזרתי ואשמח לראות תיקון.

P N 4 E

New member
*-*

שדח"ם!!!!!!!!!!!11שמונהשמונה נמנמנמ. קנדי קלאוד. אני צריכה רעיון לחולצה, כי השאר יצאו קקי.

למעלה