שדח"ם חדש

TEENAGER1

New member
שדח"ם חדש ../images/Emo110.gif

מוּ. השלימו: לשרשר להודעה ה_____ דולי ___ לשרשור ואיזכור ____ משעמם >< שוטו! D:

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתגיבו הפעם ../images/Emo10.gif

גראפיק דול,לצא"ד DDD:

../images/Emo163.gif../images/Emo99.gifיפה!

ככה: בשיער בירוק לפי דעתי חסרה הצללה בכחול יותר מדיי צל תורידי שתיים שלוש פיקסלים ובמכנס אל תתחילי ככה באזור המפשעה (תראי דוגמה קטנה באדום) הדולי מדהימה

Cool Simsit

New member
וואו היא ממש יפההה

רק בסוף של המכנסיים זה נורא שפיצי כזה... תעגלי קצת

grobear

New member
../images/Emo99.gif

הא כה יפה. הקפלים בחולצה מקסימים. בנעל הימנית שלנו לדעתי הסוף שלה לא הגיוני הוא להתעגל בצורה פחות חדה (אני לא יודעת להסביר את עצמי..) הדולי מדהימה

לא מגיבה ולא מגיבה!P:../images/Emo121.gif

אמאאאאאאא,
תפסיקי להיות כזאת מוכשרת.
פאק, הורישי לי כבר את הכישרון שלך.
המ. בשיער, השביל נורא ישר, דבר שגורם לשיער להראות פחות ריאליסטי. נסי להזיז 2-3 פיקסלים לצדדים, אבל שעדיין יישאר הרווח של הפיקסל האחד.
הבנת? ועוד בשיער, זה נכון שהחלק שמאחורי העורף יותר חשוך, אבל עדיין יש בו הצללה. היא בד"כ יותר כהה, אבל יש בו. נסי להצליל גם אותו. החלק הזה גם בא מאוד בפתאומיות, נסי להתחיל להצליל עם הגוון הזה גם לפני, ולאט לאט לקראת החלק הזה להרבות את השימוש בו.
[אני יודעת שזה לא ברור, נסי להבין.
] חוץ מזה, ההצללה בשיער מדהימה!
אולי כדאי שתשימי קצת מהגוון השני [מהכהים לבהירים] בין קבוצות השיער, זה גורם לו להראות יותר ריאלסטי. בחולצה יש לי בעיה עם הציצקס שלה.[
] הציץ השמאלי נראה קצת שפיצי, בהתחלה חשבתי שזה אולי החלק שמתחבר לגב, אבל בפוזה כזאת לא רואים את זה ככה, אאל"ט. ואם כן, אז כדאי שתעשי יותר הפרדה בינהם. ועוד בציצקס, אין כ"כ התאמה בין מיקום האור, לבין קווי המתאר, לבין הסימון בתוך החולצה בציץ השמאלי [שלנו]- מיקום האור נמצא בצד, בזמן שהסימון בחולצה נמצא באמצע. אין המשכיות בין הסימון בחולצה לבין קווי המתאר. דווקא בין מיקום האור לקווי המתאר יש קצת התאמה. לדעתי כדאי שתורידי את שורת הפיקסלים הקיצונית בשני הציצקס. [הימני בסדר גמור, אבל אם תורידי את שורת הפיקסלים הקיצונית זה ישפר אותו.P:]
אני מקווה שהבנת משהו.
נסי לעגל טיפה את החלק העליון של החולצה, הוא טיפה ישר. ואולי כדאי שתנסי ל"חבר" יותר אתהכתפייה לחולצה, בעזרת עוד פיקסל בנקודת החיבור. הקפלים מדהימים.
אולי תנסי לעשות למעלה [בחלק התחתון של החלק שאין בו קפלים.
] קפלונים קטנים וחמודים כלפי מעלה? P: פאקקק. הקפלים.
המכנסיים.*-* ואאא.
מדהימים!
אבל היד לוחצת על המכנסיים, צריכים "לצאת" ממנה קפלים, מבינה? נסי להשתמש פחות בגוון הכהה ביותר, זה גורם לחלק מהקפלים להראות טיפה גושיים.
דאמ.
הנעליים ממש מקסימות
, אבל הגוון הבהיר ביותר נעלם לי ברקע, וחבל.
הנעל הימנית [שלנו] הנעל "עולה" על איפה שהרגל צריכה להיות, את העיגול של הנעל תעשי כמעט מקביל לאיך שהיא נגמרת [החיבור בין הנעל לסולייה] האביזרים מקסימים ומוסיפים המון! רק בשרשרת בפיקסלים העליונים ביותר [בכל צד] לדעתי אל תפני אותם הצידה, אלא תשאירי אותם מעל אלה שמתחת, זה גורם לשרשרת להראות "נופלת" מאחורה.
מבינה? הצמיד גם עומד לי מידי, אבל אני לא יודעת איך להסביר לך איך לתקן/למה הוא נראה ככה. 'צטערת.
בהצלחה!
אני אוהבת אותך!

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif

יפה אבל משהו בנעליים בוהק לי מידיי... כאילו הן כל כך זוהרות בחלק מהמקומות
אבל כל השאר ממש ממש ממש יפה

../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif|קרציה|../images/Emo121.gif../images/Emo6.gif

מקסים! בשיער הוספת בצד ימין [שלנו] בצד קבוצה של פיקסלים בגוון השני [מהכהים לבהירים] כדאי שאולי תורידי ממנו קצת. הוא בולט נורא לעין. בחולצה אני עדיין חושבת שאת הסימון של הציצ השמאלי [שלנו] תזיזי קצת הצידה [שמאלה] בשביל ליצור המשכיות. במכנסיים אני חושבת שעדיין מומלץ להוריד קצת מהגוון הכהה ביותר, אני שמה לך קובץ שבו הפחתתי מעט ממנו, תראי את ההבדל. המכנסיים יותר "זורמים" ככה. אפשר עדיין להוסיף עוד קפלים שהיד שמונחת על המכנסיים יוצרת.|מתה|
אני אוהבת אותך
, מוכשרת.

Radio Joe

New member
-.

לשרשר להודעה הראשית? דולי אחת לשרשור ואיזכור בייס. זה היה קשה ];

broken winges

New member
שנייה תרתי משמע

בייס של אנבל.. ני לא מוכשרת כמוכן ><.. קווי מתאר לנעלי עקב שקסיות של שירה ^^ בטוב ליבה. לתחרות אצל מאיה. פלטות ירוקות של דנה גרובר ^^

../images/Emo163.gifהצפרדע סגידה../images/Emo105.gif../images/Emo99.gif

אין לי הערות מושלם
שתקי את, את אחת מהמוכשרות האלו

למעלה