כן
סליחה שלא פרטתי, לא ידעתי מה אני אמורה לפרט זה באקספלורר, שדות מילוי טפסים. אלו שדות בכל מיני אתרים שמכניסים את המידע, ונשמר המידע האחרון שנרשם. - - - עוד בעיה שיש לי, דווקא הפוכה, אבל קצת שונה. ע"מ להיכנס לאתר, עלי לרשום שם וסיסמא. יש לי אפשרות לסמן שם לשמור תמיד את השם והסיסמא, או לסמן אפשרות אחרת- שאני משתמשת במחשב ציבורי (ע"מ שהשם לא ישמר), אבל אינני חייבת לסמן אף אחת מהאפשרויות הנ"ל! נכנסו לי פעם בשם משתמש כלשהו, אין לי מושג מה עשו שם, אבל השם נשמר שם תמיד. למקרה שלא הייתי ברורה: תמיד כשהייתי נכנסת לשם, הייתי רושמת שם וסיסמא,
לא מסמנת אף אחד מהאפשרויות (מחשב ציבורי/שמירת שם וסיסמא), ונכנסת. המחשב לא היה שומר אוטומטית את השם שלי! מה שקרה עכשיו הוא לגמרי לא הגיוני, כי אם אותו שם משתמש סימן שם שמירת שם וסיסמא (לא הגיוני שזה קרה, אבל לא משנה), הסיסמא שלו הייתה נשמרת, ולא רק השם!! ואם סימן שהוא במחשב ציבורי, עוד יותר אין סיבה שישמר השם. ואם לא סימן כלום, מה פתאום נשמר השם שם, והשם שלי לא נשמר, למרות שנכנסתי קודם כמה פעמים, וגם לאחר מכן כמה פעמים??? כיוון שבשתי הבעיות הנ"ל אני יודעת על מה אני מדברת, ואתם לא, ויכול להיות שזה לא כ"כ ברור, אז אל תתאמצו יותר מידי להבין, אם יש לכם רעיון לפיתרון בלי שום מאמץ- טוב, אם לא, לא נורא. זה לא כזה מפריע! תודה שבכלל הגעתם לקרוא את השורה הזאת (אפילו אם עקפתם את כל הקטעים הקודמים