שדות/ שטחים פתוחים

• פותח הנושא gkaz
  • פורסם בתאריך

gkaz

New member
שדות/ שטחים פתוחים

שלום, אני קומונר בתנועת נוער בת"א ("המחנות-העולים") ובשביל פעילות לילית שאנחנו רוצים לקיים, אנחנו צריכים שדות/ שטחים פתוחים. היום יצאתי לסיור באזור שד' רוקח/כוכב הצפון ולא היה שום שדה מתאים. מישהו מכיר אזור מתאים בסביבות הצפון הישן??? איפה הצופים עושים א"שי לילה בעיר? דרך-אגב, אני לא תל-אביבי, אני קומונר בעיר רק במהלך שנת השרות, לכן הבורות. תודה, גיל

shnichsser

New member
אתה לא יכול לעשות את זה בפארק

יהושע. אני לא יודע אם זה מתאים אבל בשבט הנשיא יש באזור שטחים פתוחים וגבעות שתמיד עשינו בו אש לילה.

gkaz

New member
איפה זה שבט הנשיא?

והתכוונת שאני יכול או לא יכול לעשות בגני יהושע?

shnichsser

New member
שאלתי אם אתה לא יכול לעשות את זה

בפארק יהושוע? ושבט הנשיא זה באזור של רחוב רפידים אני לא יודע בידיוק.

danezeq

Member
מגניב../images/Emo13.gif כזאת עיר גדולה ואתם מדברים

על הרחוב שבו אני גר
(וזה רחוב קטן..) השאלה מה אתה צריך, שדה או פארק זה שני דברים אחרים לגמרי יש המון שדות ויש המון פארקים פארקים זה קל שדות יש ליד רמל אביב ג מצפון, וגם ממערב, עם תצפית לים, שדה יבש ולא יפה, ליד מתחם עתידים (ליד שכונת נוה שרת) מצפון מזרח העיר, אם אתה רוצה במרכז העיר אז יש שדה גדול ליד דרך נמיר, בדרום העיר ליד דרך קיבוץ גלויות איפשהו (שם אני לא בקיא אז אין לי מושג מה קורה שם) ביפו יש כמה שטחים פתוחים, וליד שכונת הארגזים יש מרחבים עצומים וירוקים, גם שקטים, יש שדה צפונית לשכונת תל ברוך החדשה, ליד שכונת קיריית שאול דרומית לכביש 5 ליד שבט הנשיא זה לא ממש שדה, זה פשוט שטח קטן ליד פסי רכבת, לא בנוי ודי רועש האמת, שבט הנשיא נמצא בין שכונת מעוז אביב לתל ברוך הדרומית ברחוב רפידים פינת מבצע קדש, לרחוב מבצע קדש אפשר להכנס מרחוב בני אפרים (תחפש במפה אם אתה לא מכיר) לרחוב רפידים אפשר להכנס גם מבני אפרים או משדרות רוקח שזה ההמשך הדרומי של בני אפרים, וגם ממבע קדש, ז"א אפשר להכנס מבני אפרים לרפידים ומרפידים למבצע קדש ואז בחזרה לבני אפרים, הבנת עכשיו את הקשר?

למעלה