שדון ?where are you my love

vmax*

New member
../images/Emo34.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo34.gif ../images/Emo35.gif

gixer

New member
מה התיש אותך האישה או המרוץ ?

זהו נשפכת ? איפה אתה ? שלחתי לך לאי מייל את התמונה של הקורקינט מה מצב התמונות שלי ???? ? אה .. וכמובן קבל חח על המרוץ !!! אני עדיין לא מבין איך הגענו לאן שהגענו !

סקניה

New member
בוא´נה,יא שמנדריק....

מה זה מחליפים מיילים ולא משתפים אותי? אה......קורקינט.......אה.....בסדר,נרגעתי. יאללה, תקנה כבר אופנוע....אתה לא מבין שקורקינט לא יפצה אותך על חסכים?

סקניה

New member
זה אתה.... ../images/Emo8.gif

לג´יקסר (מיקסר) היה סוזוקי 600 R ,הוא משתתף פעיל בפורום ורוכב על דיוק. חוצמזה....מישהו דיבר על ילד בן 16 בלי רשיון מאחד הפורומים של המכוניות.אנחנו אמרנו משהו על זה שהוא לא נהג? המתכונת היתה :"כל משתתף פורום".לא?

106ZaRziR

New member
רק שאלתי. את האמת חיכיתי שתגידו

כן שיתפנו מישהו ללא אופנוע ואז אני יוכל להגיד סבבה ונכון המתכונת היתה כול משתתף פורום פעיל ואני באמת חושב שצריך לפסול את ווינט אבל גם ככה הם מקום אחרון אז מה זה משנה זרזיר שלא זוכר עם הוא כבר אמר שעוד מעט הוא אחד משלכם אני לא יכול להיות בצד המפסיד

106ZaRziR

New member
אה ושכחתי הכתבה שפורסמה בווינט

בנושא המירוץ http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1358,FF.html אבל יש שם טעויות כמו למשל זיהוי לא נכון של מכוניות אז אני חושד שאולי גם התוצאות לא נכונות (סתםםםםםםם) זרזיר שלא ידע שלשדון יש קארט ועוד כמה הפתעות

סקניה

New member
קראטי......(קראתי)...

זרזיר....בשדון טמונות הפתעות רבות מספור...
ואם אתה מצטרף אלינו- מה אתה מעדיף? GS500 או GPZ?

106ZaRziR

New member
סקניה האם אתה מנסה להפיל אותי ?

לא ילך לך אני מעדיף פיגו 106 על כול דבר אבל אני מניח שאני יתחיל כצפוי במשהו קטן שימנע ממני לעשות שטויות ושלא יעבור 100 כי כשיש אפשרות לפעמיים מנצלים אותה אתה לא יודע כמה קשה לי לא לעבור 110 בפיגו אבל אני מצליח וגם גורר את כולם איתי זרזיר שבכלל לא עבר 90 אף פעם וסתם מזיין את השכל

רגע.....

אתה רוצה להגיד לי שהדבר הזהוב הזה שאתה נוסע עליו יכול לעבור את המאה קמ"ש ??????
השדון...מצית אש למדורה חדשה....

106ZaRziR

New member
עובר גם 200 לא שאני עברתי אבל האוטו

כן ציפיתי לראות אותך היום חבל זרזיר שמהר מהר מכבה את המדורה בכיבוי צופים

ג´יקסר.... תהיה רגוע.....

לא לרדת על סקניה יותר מדי.... גם ככה התאכזר אליו הטבע...
אחי... תמונות יעלו לפורום רק יום ראשון. ובוא לא נהפוך את הפורום לצ´ט פרטי אף אחד כאן לא אוהב את זה...
ועד שלא תופיע עם ה-TL שלך או ה-R ... אתה מוזמן רק לדבר איתי בטלפון או באיי סי קיו כי...פאדיחה להראות לידך...
שאו ברכה....תנו בגזיות...
השדון

gixer

New member
התנצלות לסקניה ו.....שדון התמונות

לשלוח לאי-מייל לא לפורום יראו אותם החברה מפורום המכוניות ויבכו שהבאת נהג מיקצועי לתחרות אז עשה טובה ושלח אותם לאי-מייל רק חסר לי שסקניה ינסה לעשות דברים כאלה עם האופנוע תיור שלו

סקניה

New member
מיקסר......לפחות לי יש אופנוע....

אני לא ממש הבנתי איך אתה לא מתבייש לכתוב בפורום ,לעין כולם,שאתה רוכב על קורקינט. בפעם הבאה אולי תכתוב "עגלה עם סוסה בת שלוש בשם זלדה".... חוצמזה......בוא אם אתה גב... תאכל קצת עשן מהאופנוע "תיור" שלי... סקניה מנפח את החזה.....

למעלה