זהו נשפכת ? איפה אתה ? שלחתי לך לאי מייל את התמונה של הקורקינט מה מצב התמונות שלי ???? ? אה .. וכמובן קבל חח על המרוץ !!! אני עדיין לא מבין איך הגענו לאן שהגענו !
לג´יקסר (מיקסר) היה סוזוקי 600 R ,הוא משתתף פעיל בפורום ורוכב על דיוק. חוצמזה....מישהו דיבר על ילד בן 16 בלי רשיון מאחד הפורומים של המכוניות.אנחנו אמרנו משהו על זה שהוא לא נהג? המתכונת היתה :"כל משתתף פורום".לא?
כן שיתפנו מישהו ללא אופנוע ואז אני יוכל להגיד סבבה ונכון המתכונת היתה כול משתתף פורום פעיל ואני באמת חושב שצריך לפסול את ווינט אבל גם ככה הם מקום אחרון אז מה זה משנה זרזיר שלא זוכר עם הוא כבר אמר שעוד מעט הוא אחד משלכם אני לא יכול להיות בצד המפסיד
בנושא המירוץ http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1358,FF.html אבל יש שם טעויות כמו למשל זיהוי לא נכון של מכוניות אז אני חושד שאולי גם התוצאות לא נכונות (סתםםםםםםם) זרזיר שלא ידע שלשדון יש קארט ועוד כמה הפתעות
לא ילך לך אני מעדיף פיגו 106 על כול דבר אבל אני מניח שאני יתחיל כצפוי במשהו קטן שימנע ממני לעשות שטויות ושלא יעבור 100 כי כשיש אפשרות לפעמיים מנצלים אותה אתה לא יודע כמה קשה לי לא לעבור 110 בפיגו אבל אני מצליח וגם גורר את כולם איתי זרזיר שבכלל לא עבר 90 אף פעם וסתם מזיין את השכל
לשלוח לאי-מייל לא לפורום יראו אותם החברה מפורום המכוניות ויבכו שהבאת נהג מיקצועי לתחרות אז עשה טובה ושלח אותם לאי-מייל רק חסר לי שסקניה ינסה לעשות דברים כאלה עם האופנוע תיור שלו
אני לא ממש הבנתי איך אתה לא מתבייש לכתוב בפורום ,לעין כולם,שאתה רוכב על קורקינט. בפעם הבאה אולי תכתוב "עגלה עם סוסה בת שלוש בשם זלדה".... חוצמזה......בוא אם אתה גב... תאכל קצת עשן מהאופנוע "תיור" שלי... סקניה מנפח את החזה.....