שדון כחול...?!!!!!

שדון כחול...?!!!!!../images/Emo121.gif

שלום לכולם! אז קודם כל אציג עצמי. אני בן 21 חייל משתחרר בעוד 7 חודשים , כותב שירים בד"כ על דברים שמעניינים אותי, מפריעים לי או סתם מחשבות שעוברות לי בלב, בראש וכו' עכשיו אעבור לתגובות לשיר שכתבתי : נכון שאת השיר יחסתי למישהו מסויים אבל מן הסתם אם כתבתי אותו בפורום ולא במסרים אישיים רציתי שתקראו אותו . אומרים שמהרגע שמשורר או כותב, כותב שיר או סיפור ובוחר לפרסם אותו אין לו יותר שליטה עליו . זכותכם לכתוב מה אתם חושבים על השיר וכל אחד יחשוב על מה השיר מדבר , אני אשמח אם אנשים יבחרו להגיב . בחרתי לפרסם את השיר דווקא בפורום זה כיון שראיתי שאנשים כותבים פה שירים וחוץ מזה אני מן המעריצים של מר לידר ולמרות שזה לא נראה כי אני לא מביע עמדה עדיין אני קורא את שאנשים כותבים. דבר אחרון אני חושב שכדאי לתת לכותבים בפורום להחליט מה לכתוב ומה לא . הפורום הוא של כולם ומתוך זה שאנחנו קודם כל בני אדם אולי כדאי שנתבטא בכבוד אחד כלפי השני .

שדון כחול

דבר ראשון למיטב זכרוני זו פעם ראשונה שאתה מציג את עצמך באופן רשמי פה אז ברוך הבא אני מקווה שמעבר לכתיבת השירים המקסימים שלך בפורום גם תגיב להודעות (אנחנו נורא נשמח) ותודה שהצגת את דעתך בנוגע לשרשור הקודם
אני איתך דבר ראשון לנהוג בכבוד אחד עם השני ... מקווה לראות אותך מגיב פה יותר תומר נ.ב. יש לך אתר בבמה??

אוקיי

http://stage.co.il/Authors/15839 זה הדפיוצר שלי - זה האתר שלי בבמה אתה מוזמן לבקר ולקרוא שם מעבר לזה תכנס לקישור הבא זה יקח אותך לדף הראשי של במה שם תוכל לפתוח לעצמך דף יוצר משל עצמך ולפרסם בו את היצירות שלך מעבר לזה אני אחראי בפורום פה על פינת התרבות בא מפרסמים חברי הפורום את היצירות שלהם באופן מסודר ומאורגן אשמח ביותר אם תשלח לי את יצירות לך ואני אפרסם אותם בפינת התרבות שלי

אם אתה רוצה שאני אסביר יותר מזה

פנה אליי במסרים אישיים אני אשמח לעזור

דבר ראשון ברוכים הבאים

שמח שמצאת לנכון להציג את עצמך, עכשיו הרבה יותר טוב. אני גל, בן 21 ואני בחפש"ש (שבוע לשחרור!!!) אתה חייב להבין שהתנהגותך היתה מוזרה. קופץ פעם בכמה חודשים, כותב שיר ונעלם. עם כל הכבוד לחופש הכתיבה, לא נוכל לנצל את פורומינו בשביל אנשים זרים, שיקפצו הנה, יכתבו שירים אישיים ויעלמו. בשביל זה יש פורום יוצרים או במה או משהו כזה. אם ניתן "לכותבים בפורום להחליט מה לכתוב ומה לא" הפורום הזה יראה כמו לונה-פארק, וזה ממש לא מה שהיתה הכוונה, בהקמה של הפורום. חברי הפורום, כן כותבים שירים וכן מפרסמים אותם, בפינת התרבות, וגם, בשל היותם חברי פורום קבועים. אותך אנחנו אפילו לא מכירים. ולמרות ששירך באמת יפים ונוגים, פרסומם פה, בלי שנכיר אותך,נדע מי אתה ומה קשרך אלינו הוא קצת לא קשור לחיים. רק שיהיה ברור (ואפשר לחזור ולהציץ בהודעות הקודמות בשביל להוכיח זאת) המלצנו לך, שאם ההודעה היא אישית, מוטב שתכתוב אותה בפרטי. אף אחד לא אמר לך לא לכתוב אותה בפורום ובטח ובטח שאף אחד לא התבטא כלפיך בחוסר כבוד כמו שרמזת בהודעתך. (אם כן, אני שמח לקבל את הציטוט). שדון יקר, נשמח לקבל אותך אלינו לפורום, עושה רושם שאתה בן-אדם מיוחד ומוכשר וחבל שהתחלנו ברגל שמאל את קבלתך. אני מקווה שמעכשיו הכול ילך חלק, ונשמח להכיר אותך טוב יותר. בתקווה להמשך טוב יותר גל איש יקר

מה שכן...

מי שכן היתה לי הרבה ביקורת בקשר להתנהגותו (וגם ביקורת זו נעשתה בכבוד מלא, אם יורשה לי) היה שומר ראשך, מר dAfyAf, שגם הוא, כותב לראשונה בפורום, אך הוא עושה זאת, תוך העברת ביקורת שלילית, לא נכונה, לא מוצדקת, ולא קשורה למציאות בקשר לאנשי הפורום. זה אכן עצבן אותי. אני לא יודע אם אתה מכיר אותו, או מקורב אליו (או שסתם הוא עבר פה, והחליט להגיב בלי לדעת את הפרטים, ובכלל בלי לדעת...) אבל התגובה הנזעמת היתה מכוונת אליו לא אליך. עם נפגעת ממנה, אני מתנצל איש יקר

גל היקר

אני שמח שהתייחסת לשירים שכתבתי . לא חשבתי שמשהו התבטא כלפיי בצורה לא יפה , אלא כל הדיון שנעשה סביב השיר והשימוש במילים כמו שתוווווווווק, מטומטם וכו' אני בטוח שלא מכבדות לא אותך לא אותי ולא אף אחד אחר שכותב בפורום. האמתי שהייתי בפורום גם קודם והצגתי עצמי ממש בהתחלה . נכון שלא כתבתי המון אבל כן חשבתי שהפורום הזה של לידר הוא אחלה מקום לכתוב בו ולא ציפיתי לתגובות שכאלה זהו אני גם מקוה שדברים ילכו חלק. "אל לנו להיות אדם לאדם זאב, אלא אדם לאדם אדם"

ZVI Z

New member
שדון כחול(שם?).זה לא גל כתב את זה.

זה אני. אז אל תאשים את גל כי אז אתה בעצם מכליל והכללות זה תמיד רע. ואם תשים לב,זה ממש לא היה כלפי היצירה שלך,זה לגמרי לא קשור. זה הופנה אל עבר הבחור/ה השני/ה שהגן עליך. לא הייתי צריך להשתמש במילים שבהם השתמשתי(שתוווווק זה לא כמו שזה הוצג כקללה אבל זה עדיין לא יפה) ואם הייתי מכיר את מי שזה הייתי גם מבקש ממנו/ה סליחה. בלי קשר אבל עם קצת קשר, ראיתי עכשיו סרט נורא מרגש בקשר לשואה,אז זה מכניס אותי ל'פרופורציות'.. אז המשפט שכתבת בסוף הוא כ"כ נכון שאני פשוט אחזור עליו,ברשותך לסיכום-"אל לנו להיות אדם לאדם זאב, אלא אדם לאדם אדם".

Ez sLeeP

New member
שדון כחול יקר...

ברוך הבא, מקווה שתתאקלם במהירות. אני נדב, ממשוררי הפורום (נכון תומר?), או-טו-טו בן 17.. אני אכן מן הדוגלים בחופש הביטוי, אך רצוי שיתבצע בצורה מסודרת. יש לנו פינה תרבותית (העונה לשם "פינת התרבות") והיא מתפרסמת מידי שבוע בסוף השבוע. כדי לפרסם בה יש לשלוח את היצירה לתומר (Not myself anymore) במסרים אישיים או בכל דרך אחרת (לא כהודעה בפורום), והוא יענה במהרה (זאת באם תבחר לפרסם שיריך דרכו). שיהיה שבוע נעים וקל! נדבו'ש.

שדון יקר

ברוך הבא/ השב לצל קורתינו ... כולי תקווה שתתאקלם פה מהר.. אני מור הידועה בציבור כמורי
אני חייבת לומר שממה שקראתי ממך אתה נראה לי בן אדם מדהים!! תשתדל להנות פה כמונו

למעלה