שדה התעופה בלונדון

onelove1111

New member
שדה התעופה בלונדון

היי בעלי דרכון אירופאי כשמגיעים לשדה"ת עוברים בתור של תושבי האיחוד מכיוון ווכוונתי לעבור להתגורר שם לתקופה הקרובה יהיו לי 2 מזוודות גדולות-האם מישהו ישאל יתחקר או יעכב? או שפשוט רק צריך להציג את הדרכון ולעבור? תודה

Nobilis

New member
אין קשר

תבדיל בין התור להגירה, לתור של המכס. בתור להגירה אכן בעלי אזרחות אירופית עומדים בתור נפרד, אבל זה עדיין ללא המזוודות. לאחר מכן אוספים את המזוודות ועוברים באחד משלושה מסלולים: כחול - למגיעים מתוך האיחוד האירופי ירוק - למגיעים מחוץ לאיחוד האירופי, ללא שום דבר להצהיר עליו למכס אדום - למגיעים מחוץ לאיחוד האירופי, עם משהו להצהיר עליו למכס על פניו אתם תעברו בירוק. האם יעצרו אותכם לביקורת? הסיכוי לכך נמוך ביותר, אך קיים. עוד מידע על המותר כאן: http://www.hmrc.gov.uk/customs/arriving/arrivingnoneu.htm

onelove1111

New member
אז להניח שבתור להגירה אף אחד לא שואל למטרת

הביקור אלא רק מציגים דרכון אירופאי וממשיכים לתור של המכס? תודה

TrigATUSA

New member
ברוב המקרים לא שואלים כלום

רק סורקים את הדרכון ואולי אומרים לך HI ידידותי

zivby

New member
לא מעניין אף אחד מה מטרת הביקור כיוון

שאתה אזרח ובאותה מידה שלא ישאלו אותך בישראל מה מטרת הביקור, כך גם שם. בנסיעה האחרונה שלי לגרמניה התלוותה אלי אשתי, שאינה אזרחית מדינות האיחוד ובמקרה זה שאלו אותי מה מטרת הביקור ולכמה זמן. בלעדיה, אם היו שואלים אותי לכמה זמן הגעתי - הייתי מסמן לו באצבע להתקרב ואז מודיע לו (שיראה את השפתיים זזות): ל כ מ ה ז מ ן ש ב א ל י !!!!!!!

למעלה