שדה התעופה בוינה

eladbe1

New member
שדה התעופה בוינה

שלום, מישהו יודע אם יש לוקרים או שמירת חפצים בשדה התעופה בוינה ? ואיפה זה ממוקם בטרמינל ?

yoni67

New member
יש זה ליד מקדונלד זה שדה קטן

אין בעיה למצוא זה 2.7 יורו ליום

singera

New member
חבל שלא ניתן למצוא כזה דבר בNY

בשדות התעופה או ברחבי מנהטן...

singera

New member
אחרי או לפני ה9/11?

ואני מדבר נגיד אם אני מגיע מטיסה מLA ב 9 בבוקר לEWR ורוצה להמשיך עם אלעל ב22:00 מJFK ולהסתובב במנהטן כלומר לשים אותם בשמירה באי, להסתובב לחזור למקום ואז לקחת את הרבת לJFK?

אני מכיר מישהו שעשה...

את זה לכמה ימים, הגיע לניו יורק וטס למינסוטה והשאיר שם... אני שמתי שם לפני ואחרי 9/11 ואכן השתנו סדרי האבטחה,והיתה תקופה שלא היו שומרים, זה תלוי במצב הכוננות בו נמצאת ארה"ב... פעם היינו והיה קוד כתום או אדום או משהו אחד לפני הכי גבוה והיה סגור... זה בטרמינל 4 בקומה התחתונה, איפה שמגיעים... אני מניח שיש גם בחלק מהטרמינלים האחרים...

singera

New member
אתה לא זוכר את הCHECK IN של

אלעל הזוועתי עם המדרגות הנעות שעבדו לאט רצח... בקומה מעל היו כיסאות עם TV בתשלום... ופתאום איזה CHECK IN יפה ומכובד אומנם זה עם כל החברות אבל בהחלט מכובד גם הדיוטי פרי שם... השיפור המשמעותי זה הרכבת לקח לנו מרוקרפלר סנטר עד לJFK רק 40 דקות ברכבת מאספת (כולל החלפה בפארק ובג'מייקה לרכבת של JFK) מעניין כמה זמן זה היה לוקח באקספרס.

חח כן זוכר...

מדגות שזזות ממש ממש לאט ובחור חרדי למעלה ששואל אם רוצים להניח תפילין... אני לא אוהב את הAIR TRAIN החדשה, נסיעה לתחנת הסאבווי של השדה תעופה שמרוחקת כמה דקות נסיעה עולה 5$, לפני שנתיים שהיא לא היתה זה לא היה עולה כלום, היו 2 קווים שונים שהיו עושים את זה חינם ועכשיו נסיעה למנהטן עולה לך 7$ מה שפעם עלה לך 2$ ואתה נסחב עם המזוודות והכל במדרגות ובלאגן...

singera

New member
זה עדיף מהרכבת הלא נוחה ושעולה 14$

מEWR ושגם לא מתאימה לשדות תעופה, הJFK היא מאוד נוחה, וחוץ מזה כמה תעלה לך מונית בשעת העומס מרוקרפלר סנטר אגב המלון שהיינו בו ממוקם מאחורי הרוקפלר סנטר ליד הברגר קינג ברחוב 46 בין השדרה ה5 ל6 עלה 110$ ללילה בתאריך 25/12 וב26/12 והוא מאוד נוח!!! וגם עמדת אינטרנט חינמית!!!

yoni67

New member
במה אתה לא בטוח ?

זה הכי נוח אולי עולה כמה $ יותר אבל זה זניח זה מגיע לגראנד סנטרל ומשם הם לוקחים אותך במיניבוסים למלון שלך. אחרי טיסה של 10 שעות אני מעדיף לעלות לאוטובוס ולתת לו לנסוע בקצב שלו ולנוח.

אני גם חושב כך...

יש את האוטובוס ב13 או 14$ שלוקח אותך לגרנד סנטרל, אתה שם את המזוודות בתא מטען ונגמר הסיפור... לעומת זאת אם תסע בסאבוואי אתה משלם 7$ לבן אדם אבל אתה מיטרטר עם המזוודות בעליות ובירידות במדרגות של הסאבווי, לא תמיד נעים... הכל תלוי במה אתה לוקח איתך...

יש שמירת חפצים יעילה בוינה

בבית הנתיבות במפלס הנוסעים הנכנסים,כשגבך לדלתות הכניסה מהכביש, בצד הימני (מול חנות BIPA). תמשיך פנימה (כשגבך לדלתות הכניסה לטרמינל) במסדרון בו נמצאים דוכני חברות ההשכרה לרכב. לך עד המדרגות הנעות שמעלות אותך לקומה מעל. לפני המדרגות, בצד שמאל תראה את הדוכן. הם מקבלים שמירה גם לשעות מספר, בגרושים (יורואים...) ספורים. אם אתה יוצא מאולם קבלת המזוודות לאולם מקבלי הפנים, לך שמאלה עד הסוף(חנות BIPA) ושוב שמאלה עד הסוף(המדרגות הנעות...).

למעלה