שדה דב

@@oshra

New member
שדה דב

אני צריכה להגיע מי-ם עד שדה דב באוטו ואני לא יודעת לעשות זאת אני רק יודעת שזה בת"א באזור הצפוני. אפשר הסבר בבקשה + תמונות

dmoran

New member
אם את מגיעה מאיילון דרום

צאי ביציאה של ההלכה, קחי שמאלה בצומת וימינה בדרך נמיר ושם תראי שילוט "לשדה דב" (זה איפה שהוא פנייה שמאלה אבל יש שילוט אז אל דאגה)

amonit

New member
אושרה , תנסי....

פה ואת צריכה רק לדעת את הכתובת המדוייקת, [ בטלפון לשדה דב דרך 144] ולהכניס את הנתונים כולל "אתר מסלול". הקיצר תכנסי לפה ותביני.

@@oshra

New member
../images/Emo53.gifהמפות האלה מסבכות אותי ../images/Emo53.gif

אני צריכה להגיע מחר בבוקר לשדה דב
בשעה 09:00 בבוקר ולא דקה אחרי ניסתי להעזר במפה של eMap וכתבתי לו "אתר מסלול" משד´ רוקח עד לוי אשכול (שדה דב נמצא בשד´ לוי אשכול) הוא אומר שהוא לא מוצא שם רחוב אז הוא מתמקד במרכז המפה כלומר מרכז ת"א וזה כמובן לא עוזר לי. ניסיתי להעזר במפה של דפי זהב והצלחתי למצוא מסלול אבל אני לא תל אביבית ואני רוצה להיות בטוחה שאין לי בעיות של רח´ חד סיטריים אין כניסה וכאלה אין לי זמן להתבלבל אני צריכה דיוק וגם להדפיס ושם אין אפשרות כזו ד"א ניסתי להעזר במפה של וואלה וגם הסתבכתי... מישהו יכול לעזור לי, להגיד לי איך בדיוק להגיע בלי בעיות של חד סיטרי ימינה ושמאלה וכו´... תודה חג עצמאות שמח

@@oshra

New member
יופי עכשיו

הקישורים לא עובדים דפי זהב eMap מקווה שיעבדו אם לא סליחה

amonit

New member
תשמעי אני לא מכירה מספיק

אבל המפה אומרת: מאילון כשאת מגיעה ישירות מירושלים,שדרות רוקח שמאלה ושוב שמאלה, מקווה שלא בילבלתי, תשאלי עוד אנשים. סורי , נסיתי.

דובי123

New member
הכי פשוט

תסעי באילון עד רוקח סעי ברוקח מערבה , תעברי את דרך חיפה ובהזדמנות ראשונה תפני ימינה אם את חושבת שאפשר ותתבלבלי ביצאה אזי תצאי לפני זה, סעי בדרך חיפה צפונה וברמזור של רוקח תקחי שמאלה ומשם בהזדמנות ראשונה ימינה עוד אפשרות במקום לקחת צפונה בכביש חיפה, תמשיכי עד אבן גבירול ובאבן גבירול[ כאשר את יורדת מהאילון ] תקחי ימינה ואז סעי עד הסוף.... בהצלחה

למעלה