שדאות בלי פלאפונים

דוש7

New member
שדאות בלי פלאפונים

ובלי בלי בלי... רחצה, אוכל, תקשורת, שינה. אפשר להשתגע לא רגילה שלא לשמוע לפחות פעם ביום וכל מה ששומעים בחדשות לא מוסיף בריאות למנוסים וותיקים ממני פליזזזזזזז הבהרות איך הם עוברים את זה?
דוש

סמדר בנ

New member
עוברים

בלי בעייה. הם מסתדרים, לנו זה נשמע יותר בעייתי. פתרון לקרחצה הוא שימוש במטליות לחות - לא ממש תחליף אבל עוזר. המזל שכרגע מזג האויר נוח. אוכל מקבלים כמובן, אבל מנות קרב.

דוש7

New member
../images/Emo51.gifסמדר אולי קצת הגזמתי בתיאור

וזאת מטעם שזה אכן נשמע שזהו שבוע לא קל בלשון המעטה תודה דוש

אימשל2

New member
שבוע סבבה

חכי שתשמעי אותו: כיף, סבבה, אחלה, בקטנה... חוץ מזה, שבועות כאלה חשובים במיוחד. כמו כשבשבוע מלחמה מתרגלים איך לעשות מאמץ פיסי קשה בלי הרבה מזון, נשמע לך מוכר??!! מכינים אותם להיות לוחמים. שבועות כאלה הם מנת חלקם של לוחמים במהלך כל השרות, שלא לדבר על תקופות לחימה כמו בלבנון או בעזה. אפילו בשטחים בקו שגרתי יש ימים כאלה, של שהייה בשטח עם כל הציוד כולל האוכל על הגב, עוברים ממקום למקום, ממפים, מפגינים נוכחות, מסיירים מתצפתים וכו'. כך במשך הימים והלילות. אני משוכנעת שלא היית רוצה שיצא לשטח בקו בלי שתירגל לפני כן "על יבש". להעדר שיחות חייבים להתרגל. בשרות השוטף לא תמיד יכולים להתקשר, כי הם בשטח, כי הם בפעילות מבצעית ואפילו כי בפיסטין שהמוצב נמצא בו אין קליטה. תאמיני לי שכל הנ"ל נלקח מהנסיון האישי שלי. בכלל, רצוי להתרגל לחשוב חיובי בשיטת ה"NO NEWS GOOD NEWS" הפנמה של הגישה הזו עושה פלאים ומצליחה לגרום אפילו לאמא הסטרית כמוני להיות בשליטה גם כשהם יורדים מהמדים ועולים על הכביש...

3תיתי

New member
להם ממש קל

מה שקשה, זה להוציא את הגרביים מהשבוע הזה ולהכניס למכונה

mikca

New member
זה קשה באמת בפעמים הראשונות

אבל מתרגלים לזה איכשהו.

2mia

New member
להם פחות קשה מאשר לנו

ולנו אין ברירה אז מתרגלים. בשבועות בשטח לא שמעתי את בהני מתלונן. הוא נהנה מהאחווה בחברה ואני התרגלתי לקבל טלפון כשיצא מהשטח.

רותם351

New member
דוש, כבר היינו שם פעם לא?../images/Emo13.gif

סלולרי לא היה בכלל ועל מגבות לחות מי שמע אז? המצב לא נורא כמו שהוא נשמע ונראה...

דוש7

New member
../images/Emo51.gifרבה למעודדים, ממתינה

כבר לסוף השבוע לחבק ולפנק המוןןןןןןןןןן ברכות לכולם דוש

יונית7

New member
וכמו שכבר אמרו פה....

תכיני לעצמך מסיכת אב"כ כשתוציאי מהשקיות ניילון את הגרביים.... ושכחת לציין שבשטח אין שירותים.... הם עושים בחיק הטבע....

דוש7

New member
אהלן יונית, הבנים שלנו

כפי שהבנתי פחות או יותר על אותו מסלול... רק שאצלך הבן כרגע באימון מתקדם אוטוטו גם אצלנו.. מחבקת אותם
חם. תודה דוש

giuliana

New member
גם אותי הרגיעו כאן בפורום רק לפני

חודש. הרעיון היה נראה בלתי אפשרי. השבוע גם לא היה ממש שבוע - הם יצאו ביום שני וחזרו ביום חמישי. היה לו קשה פיזית - אבל כל ענין המקלחת (אין מקלחת) והפרטים הטכניים שמטרידים אותנו - ממש לא הטרידו אותו. הם מקבלים את זה כחלק טבעי של השרות הקרבי... אל תדאגי....

idobend

New member
שדאות בלי......

היי דוש גם "הילד" (חייל) שלי השבוע בשבוע שדאות היום ,זה היום האחרון בשטח ,והוא סיפר על "לילה לבן" שמעת על זה? רק המחשבה שהוא צריכ להתחלק בקופסת תירס וחבילת חלבה עם עוד שלושה חברה ליום מעבירה בי צמרמורת מילה אחת בטלפון ואני שם!!!!עם אוכל מכל הסוגים מה את אומרת אולי בגלל זה לא נותנים להם שימוש בטלפונים בשבוע הזה? חזקי ואמצי !!! נב איפה הבנשלך נמצא?

דוש7

New member
אצלי לא מספר הרבה, בקושי

מסכים לנדב שביב של אינפורמציה, הבן שלי בגבעתי אוטוטו אימון מתקדם, ואצלך? גם לך חזקי ואמצי!!! ו
דוש

idobend

New member
או קיי שדאות נגמרה,,,

וגם לילה לבן .מתחילה היום בקניות האינסופיות לקראת שבת ו"עיטוף "הבית בעוגות ועוגיות שיהיה שלא יחסר,,, החייל שלי גם גבעתי כרגע בקציעות אוטוטו מתקדם (שבועיים) נ.ב היום המ"פ יודיע איזו מחלקה היתה ההשיגית טובה יותר ואולי היא תצא אפילו היום הביתה אז יאלה לקניות ..... ביי

מאקי

New member
לילה לבן= לילה ללא שינה

שבו עסוקים בכל מיני דברים חשובים... שהם אבן יסוד לגבריות העוברת מדור לדור.... ובדור הזה מתי מעט.. צוברים אותו... לשיחות המתילוגיות של שישי שבת..... בעצם אם היו נשים מתכננות את השבוע.. אז היו הולכים לישון בזמן.. ולא צריך להאשים את חלוץ או פרץ.. זה תמיד היה..... לפעמים נדמה לי שבכניסה לבקום... חלק מהאנשים מזדכים על השכל... אבל לילה לבן בהחלט תורם...... לפחות כמו דיאטת " 4/24 " = 4 שריונרים גברים שבנורמל מחסלים אנטריקוט 300 גרם כל אחד לפחות לארוחה... ניזונים ארבעת 24 שעות מ 4 קופסאות של מנת קרב אחת..... דיברנו אוכל?

למעלה