שגרירים

שגרירים

Israeli Embassy in Washington שגרירות ישראל בוושינגטון – בקשה חברים יקרים , מאחר ואנו בתקופת מלחמה אנו עובדים ימים כלילות והכנסנו הרבה חומר הסברתי לאתר השגרירות, שגרירות ישראל וושניגטון על מנת לשווק אותנו הסברתית בעולם, לכן בקשתי מכל אחד מכם אם תוכלו לשלוח את הלינק המצ"ב לכל אחד מאנשי הקשר שלכם זה יצור כניסות רבות לאתר והסברה נכונה לישראל. תודה ובברכה רון מנהל אתר שגרירות ישראל וושינגטון. http://www.israelemb.org/index.htm

airdene

New member
כן, כן, כן.

גם אידי אמין דאדא, פול פוט, סטאלין, קסטרו, ואיזה גמד אוסטרי עם שפמפם טענו שהם מתנת האל לאנושות. בתי הקברות מלאים בכאלו ובקורבנותיהם. רחמי לאמריקאים וברוך שפטרנו.

הייתי רצינית

כבודו כנראה לא בקיא בחוקי ההגירה האמריקאים. להגר, באופן חוקי לאמריקה אפשרי רק אם יש לך כסף או שכל, או שניהם, עדיף. האמריקאים לא פראייארים, לא מעניין אותם מי אבא שלך מי סבתא שלך והאם אתה נימול, הם רוצים שתהיה מועיל לכלכלה שלהם.

airdene

New member
לא פראיירים ?

לקחו אותך, לא? [ועוד איזה 20 מיליון לטינים]. אגב הגרויסע כבוד שנפל בחלקך - כבודה זוכרת שהאימרה הקרובה ביותר לליבם של מאמצייך היא - "Atqui, inquit, e lotio est!"

הידיים ידי ירדנה

חוץ מלהתחתן עם אזרח\ית או להיוולד לאחד\ת מה עוד אתה מכיר? עד כמה שאני יודעת כל שאר מסלולי ההגירה (ועזוב את ההגרלה זה לא מעניין אף אחד) מבוססים על הכישרון התעסוקתי שלך או על הכישרון הכלכלי שלך.

עכשיו אתה סתם מצחיק

כן, הבית שלי בהאיטי נהרס. זו הייתה חוילית נופש מדהימה והנהג שלי עמאר, אכל יותר מידי פסוליה ועל כן נאלצתי לקבל ג"ק. אסון אסון.

סלסרו

New member
או שחדרת לכאן מעבר לגבול, באישון ליל,

וקבלת אמנסטי. מה שאני מנסה לומר, שלומר שאמריקאים הם לא פראיירים ומקבלים רק מי שיש לו כסף ו/או שכל, זו בדיחה כי: א. מחד, גם אנשים שיש להם כסף ושכל מתקשים לקבל אזרחות, זה לא כאילו שארה"ב אימצה את שיטת הנקודות של קנדה ב. מאידך, שעריה פרוצים וכל צרוע וכל זב נכנס אליה, מקבל הטבות שונות ולבסוף מגיע נשיא ונותן אמנסטי למיליוני איש

זה מזכיר לי

פיליטון של אפרים קישון שבו הוא מספר על פוגי ספוג היום, שחלם להיות ספוג מטבח בירושלים הבירה ועל כן בורח מהבית בג'יפ. זה ממש לא בעיה לקבל ג"ק אם יש לך השכלה רלוונטית או ממון. אלא אם כן אתה בורח את הגבול ממקסיקו וחולם להיות ספוג מטבח באריזונה ואז זו כן בעיה. להכנס למדינה, לכל מדינה זו ממש לא בעיה. לחיות שם חיים ראויים זה כבר עניין אחר לגמרי.

forglemmigej

New member
אז את מהצד של הכסף או השכל

תמיד אמריקה נראתה לי כמו איזה עסק ענקי שכל הזמן צריך להוציא רווחים ושימות העולם. על כל פנים ח"ח על הצניעות..

סלסרו

New member
הנה עוד דוגמה לקשר בין הון ושלטון

ומה קורה כשהממשלה משתלטת על תחום: 30 חברות קבלו מאובמה waiver

שגרירות טובה שבין אדם לסביבתו לא עושים

דרך הזרקת סיסמאות והפניה לאתרים ממשלתיים. זה יכול לקרות מתוך חברות קרובה עם לא ישראלים. אבל אם אשלח לאותם חברים לא ישראלים שלי לינקים מהסוג הזה גם את החוט הזה אנחנו עשויים לאבד.

למעלה