שגרירות ישראל?

ClearSea

New member
שגרירות ישראל?

אהלן! ההורים שלי די משגעים אותי "שכדאי שאני ארשם בשגרירות ישראל" בהולנד (דן האג).... מישהו עשה את זה? למה נראה לי שזה סתם בזבוז זמן..... הסיבות היחידות שקפצו לראשי הם הוכחה מול רשויות המס שאתה גר בחו"ל או שבמקרה ויהיה משהו יצליחו ליצור איתי קשר מהצבא.. אשמח למידע נוסף כי כל חיפושי העלו חרס. שיהיה סופש מצוין! אגב חברה שלי הפתיעה אותי עם איזה
הם קוראים לזה negerzoen הבנתי שזה לא כל כך תקין פוליטי ;) מכירים את זה??

מלפפiן

New member
../images/Emo13.gif לא ידעתי שאפשר להירשם שם, מה מחלקים?

סתם, האמת, אין לי מושג. הייתי שם כמה פעמים בעבר לסידורי דרכון וכאלה, אבל אף פעם לא "נרשמתי" רשמית, לא יודעת אם קיים נוהל כזה, אפשר להתקשר לברר. סה"כ מבינה את ההורים שלך, הם דואגים כי אתה לבד בארץ זרה, אז אפילו רק בשביל "להרגיע את הרוחות", הייתי מרימה טלפון לשגרירות ושואלת אם אפשר להירשם. ובקשר לקרמבו ההולנדי, זה קרמבו מזוייף, הוא לא טעים כמו הישראלי, והשם שלו - "נשיקת כושי" או "נשיקה כושית" בוטל לפני כמה שנים אחרי שהחליטו שזה שם גזעני. אין לי מושג איך אמורים לקרוא לזה היום, לדעתי כולם קוראים לזה עדיין נשיקה כושית. מעניין ש"עוגיות יהודים" לעומת זאת עדיין נשארו בשם המקורי ואף אחד לא החליט שזה גזעני.

Fair game

New member
ההרשמה מיועדת

לכלל אזרחי ישראל ששוהים בחול אין חובה להירשם להלן ציטוט מאתר משרד החוץ הישראלי. מומלץ להירשם בנציגויות ישראל ולציין את מסלול נסיעתכם. כמו כן, מן הראוי לברר מידע עדכני על אזורים מסוכנים. נקטו בדרכים שיקשו על גניבתם וימנעו אובדנם של כספים ומסמכים חשובים. אל תשאירו חפצים ללא השגחה, כולל בנסיעות בתחבורה ציבורית. אם בידכם מידע על ישראלים הנמצאים במצוקה, או שהינכם נמצאים בקרבת מקום בו ארע אסון וידוע לכם על הימצאות ישראלים באזור, אנא דווחו מיידית לנציגות ישראל הקרובה ביותר. בצאתכם למקומות ללא אמצעי תקשורת זמינים מומלץ להצטייד במכשיר טלפון נייד למקרה חירום. אין לחרוג מתוקף אשרת השהיה, יש להימנע מעבודה בלתי חוקית ולציית לחוקי המקום. שמרו על קשר שוטף עם בני המשפחה בארץ ודווחו להם על מסלול הטיול. זכרו- קשר ישיר בין האזרח בחו"ל לנציגות ישראל, ו/או קשר ישיר בין המשפחה בארץ למחלקה לישראלים בחו"ל בחטיבה הקונסולרית של משרד החוץ, עשוי לזרז את הטיפול בכל מקרה מצוקה אליו נקלע האזרח בחו"ל. צריכים עזרה? במקרים של: אובדן דרכון- נציג שלנו יוכל לנפק מסמך נסיעה חלופי. מצוקה כספית- בקשו מהמשפחה שתעביר עבורכם כסף באמצעות חברת‎ WESTERN UNION המיוצגת בישראל על ידי בנק הדואר. במקרים חריגים, בהתאם לשיקול דעתו של הקונסול במקום , ניתן לבצע העברה באמצעות משרד החוץ. מחלה או פציעה- ניתן לקבל מנציגות ישראל הקרובה ביותר רשימה של רופאים ובתי חולים במקום. כמו כן יעמוד הנציג הקונסולרי בקשר עם החולה או הפצוע ועם משפחתו בישראל. פטירת אזרח ישראלי בחו"ל- ניתן לקבל מנציגות ישראל סיוע לוגיסטי בסידורי העברת ארון הנפטר ארצה. מעצר /מאסר- וודאו כי הודעה על דבר המעצר תועבר לנציגות ישראל. מהנציגות ניתן לקבל את פרטי לשכת עורכי הדין המקומית. מודגש כי אין לראות בכך משום המלצה על עורך דין זה או אחר ומבלי שהנציג הקונסולרי, הנציגות, משרד החוץ ומדינת ישראל יקבלו על עצמם אחריות כלשהי לעניין זה. הנציג הקונסולרי יבדוק את התנאים בהם מוחזק העציר/אסיר, ובמידה והעציר/אסיר מעוניין בכך, יוודא את ייצוגו על ידי עורך דין. כמו כן, באחריות הנציג הקונסולרי לבדוק שהעציר/אסיר אינו מופלה לרעה לעומת אזרחים זרים אחרים בשל היותו ישראלי. במקרים בהם הדבר מתאפשר יבקר הקונסול את העציר/אסיר. היה והעציר/אסיר יביע רצונו בכך יעביר הנציג הקונסולרי הודעה על המעצר/מאסר למשפחתו. לא נוכל לשחרר את האזרח הישראלי ממעצר/מאסר או להתערב בהליכים משפטיים כאלה או אחרים המקובלים באותה מדינה. מדינת ישראל לא תישא בהוצאות כלשהן, כגון הוצאות רפואיות, חילוצים, העברת ארון נפטר ארצה, תשלום עבור בתי מלון, כרטיסי טיסה, שכירת שירותי עורך דין, תשלום ערבות או כל הוצאה כספית אחרת. אנו מאחלים לכם שהות נעימה בחו"ל ושיבה הביתה לשלום.

ayala26

New member
זה קרמבו מזוייף!!

יש איזה בלוג מתכונים בתפוז ששמרתי קישור אליו ושם יש מתכון להכנת קרמבואים אמיתיים. מתכוונת לנסות כדי שחס וחלילה הבן שלי לא יגדל לחשוב שNegerzoen זה קרמבו... אני לא נרשמתי בשגרירות. הייתי אחרי שנה או שנתיים בהולנד כי הייתי צריכה לחדש דרכון. מול ביטוח לאומי סידרתי את הדברים לבד באופן ישיר ולא דרך השגרירות. מילאתי את טופס הצהרה על מרכז החיים ושלחתי להם. עם הצבא אין לי קשר.

אנחנו נרשמנו

בפועל מדובר בקשר שוטף עם השגרירות- הם שולחים במייל הודעות חשובות, ארועים והתראות שונות, בנוסף במקרה חירום יש להם את הפרטים שלכם והם יוצרים קשר מיד ולא צריכים לקבל פניה מהמשפחות הדואגות בישראל ואז להתחיל לחפש אתכם... בינתיים טרם בא לידי שימוש

ClearSea

New member
פששש היידי אור ! ריספקט

מתי את מעדכנת את הבלוג שלך!?

שאלה קשה ../images/Emo13.gif

התמכרתי למשחקים של פייסבוק והם גונבים לי את כל הזמן, אני זקוקה לגמילה

Fair game

New member
../images/Emo13.gif

גם את עם החווה בפייסבוק? תעדכני תבלוק יא עצלנית

../images/Emo6.gif את החווה כבר מיציתי

אני עם המסעדה ובית הקפה... טוב טוב, אני מבטיחה להעלות רשומת סתיו.

למעלה