שגרה !

liz_liz

New member
שגרה ! ../images/Emo35.gif

זה טוב או רע ? אם זה אצל הנשואים ...? ואם אצל הרווקים ? וכולי.. ? מהי שגרה בשבילך ? האם יש דרכים לשנות את השגרה ? לרענן ? להוסיף ? לגוון ? ... ליז .

הבוקר אין לי שום מסרים חדשים אוי

זה מדכא אתם מוכנים מהר לשלוח לימספרים סוף סוף שהצלחתי לחדור לתיבת המסרים שלי? פליייייייייייייייז אני אענה לכולם לם לם לם......

liz_liz

New member
אני מצדיעה לך.....

על זה שאת כל כך כנה ואמיתית . מאחלת לך את כל האושר והטוב שבעולם . ליז .

e-magine

New member
שיגרע

זה לא שגיאת כתיב. שיגרה זה רע. לרוב האנשים קשה לשנותה, מעל 99% מחיינו זה שגרה וזה מתחיל מאיך אנחנו נושמים. יצאה מהתמכרות לאינטרנט, קשורה ליצאה מהשיגרה, ולשינוי הרגלים. תנסו לשנות את הדברים הכי קטנים בשיגרת היום שלכם, אני לא יודע, משהו קטן, תנסו להסתרק לפני ציחצוח שיניים, או משהו בסגנון, תרקאו איך זה.

lady_anne

New member
זה תרגיל ידוע, אימג´ין

לגרוב קודם את רגל שמאל במקום את ימין, להסתבן מהרגליים לכיוון הראש ולשבת עם אצבעות כפות הידיים שלובות "הפוך" (האחרון לוקח זמן וקצת מעצבן). המטרה של תרגילים אלה היא להעלות את רמת המודעות לפעולות היומיומיות שלנו, ובהמשך גם את המודעות ב"מאקרו" לחיים ככלל. יש לזה אפקט חיובי בצורה בלתי רגילה, וגם אם טיפה קשה - זה שווה את התנסות. בהצלחה כולם

e-magine

New member
אני לא מתיימר להמציא את הגלגל

יש כאלה שזה ידוע להם ויש כאלה שעדיין לא, לדעתי כדאי לכולנו לנסות דברים כאלה.

למה האינטרנט הוא ממכר ויוצא מן

השיגרע? היה שידור חוזר של איזו תכנית די מטומטמת בערוץ ק 2 של בנות כזה אבל איזה מומחה סיפר שבזמן הגלישה משתחרר במוח מין חומר כזה שגורם להתמכרות לאינטרנט כמו שיש אדרנלין בספורט או סרוטונין וכאלה אז אותו כנל בזמן שגולשים משתחרר חומר שהוא הממכר כמו ניקוטין ולכן מתמכרים לרשת

e-magine

New member
לי קשה לקבל את התאוריה הזאת

מסיבה מאד פשוטה, והיא שלמרות מיליוני המכורים שיש בעולם, יש עשרות מיליוני גולשים שאינם מכורים, האם המח שלהם שונה? אני באמת לא יודע.

razli

New member
שיגרה/ע

. שגרה זה לא בהכרח רע. יש שגרה שהיא טובה וחיונית לתחושות הבטחון במערכות מסויימות של החיים, כמו משפחה, עבודה וזוגיות, ויש שגרה שלא מאפשרת התחדשות והטענת אנרגיות מחודשות ושמחת חיים. שגרה זה לא בהכרח רע, ולדעתי צריך לדעת את ההבדל בין שיגרה לשיגרע ומה אנו יכולים לעשדות כדי לא למות משעמום.

מבעבעת

New member
מכירים את השיר sunscreen?

אז יש שם שורה שאני שומרת עליה מכל משמר ומצייתת לה לרוב Do one thing every day that scares you מן הסתם, השגרה תתנפץ. שגרה הוא איוב מספר אחד שלי. אני נהיית חסרת מנוחה...

lady_anne

New member
אסור לנוח על זרי הדפנה

כי אם לא משקיעים בנישואים, מחדשים, ממציאים ומאלתרים - הם נוטים להתפגר. השיגרה נוגסת בכל פה ולכן מאד חשוב להתנתק פעם בכמה זמן (לא בהכרח ניתוק פיזי - מספיק רוחני ומנטאלי) מהילדים-כביסה-גיהוץ-בישולים-ספונג´ה ולעשות דברים שהם נטו לטובת הזוגיות. אלה לא חייבים להיות טיולים של חצי שנה בחו"ל - אפשר גם כוס מיץ תפוזים טרי למיטה, פרחים בלי סיבה ספציפית ואפילו SMS רומנטי לפלאפון כך סתם באמצע היום. אם פעם תרצי לכתוב על זה אנציקלופדיה אשמח לתרום לך מנסיוני הפרטי

razli

New member
השיגרה בנישואים

בני זוג במערכת הזוגית, כמו נישואים למשל, נוטים לקבל הכל כדבר ברור ומובן מאליו, וגם במריבה, כשיש עניינים שאינם פתורים ומועקב באויר, אז יש נטייה לחשוב, שאין צורך להילחץ, עברנו הכל, כלום לא יקרה ויתפרק חלילה וזו אחת הסכנות שאורבות לחשוב שהשגרה איתנה יותר מכל ריב ומחלוקת. בל נשכח, שכשיש יותר מידי שגרה ויציבות, השעמום עלול לכרסם במערכת, ואז אחת הפגיעות הראשונות, היא ביחסי המין, שכם המתח המיני נפגם אז. יש והשגרה גורמת לשעמום ואף למחנק, ויש שיודעים לכלכל צעדיהם בתבונה, ולהכניס לתוך המערכת גם מימדים של עניין ריגוש והתחדשות. השיגרה מזיקה כשהבית הופך למקום היחידי והבלעדי לשיגרה, וכל היתר כמו שמחת חיים והתחדשות, מתרחשים מחוצה לו. יש נטייה לראות את הבית כמקום בטוח ורגוע ושאין צורך להתאמצות יתר, בעוד שבחוץ קורים הדברים האמיתיים, ששם אפשר להיות בעלי מעוף ותעוזה. נאמתי מספיק לפעם אחת, לדעתי.

למעלה