שגרה זה רע

שיר 6 6

New member
שגרה זה רע ../images/Emo4.gif

ערב טוב אנשים! =] נמאס לי מהשגרה שבה אני נמצאת, בדרך כלל היא בנויה כך: קמה בבוקר מתארגנת לבית הספר יוצאת לבית הספר מדברת בדרך עם חברה [על שטויות כי דיברנו כבר על כל הנושאים בעולם] מגיעה לבית הספר שעתיים של לימודים הפסקה- לפעמים צחוקים עם חברות, לפעמים אין מצברוח עוד שעתיים שוב הפסקה [וכו'] חוזרת הבייתה אוכלת [אם יש זמן בכלל] חורשת עד הערב למבחן [ולא חסרים מבחנים] מתקלחת בין לבין מתווכחת עם אחי [זה הוא מתחיל תמיד] קצת אינטרנט [לפעמים הרבה] מנסה למצוא כמה דקות של זמן פנוי לדברים שאני אוהבת [גם מהם נמאס כבר] 2 סדרות ברצף [שגם הן ייגמרו בימים הקרובים] תוך אכילה ונשנושים הולכת לישון. זו בדיוק השגרה שלי, אין לי שום קשר עם מישהו, שום דבר משמעותי בחיים.. יש לי כמה תחביבים אבל חרשתי עליהם... אפשר בבקשה לקבל עצות מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את השגרה הזו? כי נמאס ממנה והיא נמשכת שנה ומעלה, בדיוק אותה שגרה משעממת... תודה מראש!
שיר.

פאפיט

New member
כשתתבגרי תגלי שהשיגרה

היא אחד הדברים הטובים ביותר שקורים לך, בהנחה שתהיה לך שיגרה. אך כיוון שאת מתיחסת לזה כאל בעיה את יכולה: 1. להרשם לחוג, וככה לשנות אוירה ולהכיר אנשים חדשים. 2. להתאמץ ולמצוא חבר; פעילות של חבר וחברה תגוון לך את השיגרה. 3. לקחת פרוייקט ולהחליט שאת מפסיקה עם הנישנושים.

שיר 6 6

New member
קודם כל תודה! ../images/Emo140.gif

בקשר לחוג- אין מצב, כי אין לי זמן ללמוד ואם ארשם לחוג, זה בכלל ייתפוס לי את הלוח זמנים... וגם אין בסביבה שלי חוג שמעניין אותי... בקשר לחבר- אני באמת צריכה לחפש... זו הדרך הכי מקסימה לצאת מהשגרה =] תודה וסופשבוע טוב! =]

רננהלי

New member
על מה את חולמת?

מה תמיד חלמת ולא השגת ולא התקדמת לעברו? יש משהו, או כמה דברים שתמיד רצית? תנסי למצוא ולהיזכר בדברים האלה בתוכך. אפילו שיהיה הכי מופרך, קודם תחשבי מה את רוצה, ורק אחר כך תראי האם את יכולה לבצע או להתקדם לכיוון הביצוע. את אומרת שנמאס לך מהתחביבים כי חרשת עליהם. כל תחביב אפשר לשדרג ולאתגר את עצמך בו. ואפשר כמובן למצוא תחביבים חדשים. בהקשר לזה תעברי על רשימת הפורומים של תפוז (או של ynet אומשהו אחר), יש פורומים על כל כך הרבה נושאים, אולי זה יתן לך רעיון לתחביב חדש. ואולי תחשבי על התנדבות באיזה מקום? זה יכול לתרום לך המון וגם לאחרים, ולעניין אותך. השיגרה שלך זה הבסיס שלך, עליו את יכולה לבנות ארמונות. שיהיה בהצלחה

שגרה זה רע, אם לא יוצאים ממנה...

אולי בתוך השיגרה שלך תנסי לשנות דברים, למשל ללמוד ביחד עם חברות או במקומות אחרים, לשנות שיטת לימוד למשהו כיפי יותר, אולי תחפשי תחביב שיעשה לך כיף- חוג אומנות עם חברות או משהו בסגנון שיעשיר אותך.

שיר 6 6

New member
כן... אני חייבת לשנות דברים בשגרה..

נראה לי שאני אפילו אעשה רשימת פעילויות שבאמצעותן אצא ממנה... ללמוד עם חברות זה אחלה, רעיון נפלא =] תודה! =]

חרשת על התחביבים שלך

אז אולי הגיע הזמן למצוא תחביבים חדשים, כאלה שיעניינו אותך. מה עם טיולים בשבתות? מה המשפחה שלך עושה בד"כ בזמן פנוי?

שיר 6 6

New member
...

אני מתה על טיולים בשבתות, אבל לא תמיד יש לי זמן... אני עושה את זה בערך פעם/ פעמיים בחודש, זה לא מספיק כדי לצאת מהשגרה... תודה בכל אופן =]

אז מה יוציא אותך מהשגרה לדעתך?

איזה מן בן אדם את? את אוהבת לרקוד, לסרוג, לצייר, להסתובב בקניון עם חברות? חברותית, או מסוגרת? מה בעצם מוציא אותך החוצה מהשגרה הרגילה, מעבר ללימודים ולאינטרנט?

למעלה