שגרה- זה רע

שגרה- זה רע../images/Emo35.gif

מה עושים במצב של שגרה בקשר - איך משנים
איך מחזירים למשהו שדומה למה שהיה קודם לכן

BlackUnicorn

New member
לומדים איך לגרום לשגרה להיות שגרה

מהנה. דואגים לא להתעצל - לצאת, לבלות יחד, לעשות דברים מיוחדים. זה גם לא קשור בכלל לרומנטיקה.. פשוט לדעת להנות אחד מהשני ולנסות לגוון בכל מיני דברים כמה שיותר. לא חושבת שיש קריטריונים X Y Z לאיך משנים שיגרה.. זה אינדיבידואלי לכל זוג..

../images/Emo45.gif

אי אפשר, ואני לא חושבת שרצוי, לא להכנס לשיגרה. רוב בני האדם זקוקים לתחושת הנוחות והבטחון שהשיגרה נותנת והעולם שלנו בנוי על שיגרה יומיתצ מהרגע שאנו נולדים. זה לא אומר שאי אפשר (וזה אפילו רצוי) להפתיע מדי פעם במשהו חדש בשביל להתרענן.

1Unicorn1

New member
לדעתי אין בזה רע

כשזוג נכנס לשיגרה מסוימת זה מעיד על יציבות בקשר. אין צורך לדעתי לשנות מצב כזה, אלא להיפך. זה אומר שהקשר התקדם לדעתי, ולא נראה לי שצריך לחזור ברברס ... עם זאת, צריך מדי פעם טיפה לשבור את השיגרה כדי שלא יהיה משעמם מדי כמו ע"י בילויים משותפים, נסיעות וטיולים, לשחק אפילו משחקים מדי פעם
לדעת להיות בתוך מסגרתה, כשבתוכה יש מקום לשינויים.

E m i l i K o

New member
גם אני מסכים../images/Emo45.gif

כל עוד השגרה לא מביאה למצב שלוקחים את הבן זוג כמובן מאליו. ואז השגרה היא שלילית

smartblonda

New member
שגרה היא לאו דוקא מילה גסה

אנחנו אמנם עדיין לא הגענו לשלב של השיגרה ושאנו רואים זו את זה אז אנחנו מתרגשים ומתגעגעים ומאושרים. אבל כשהקשר יעבור שלב ויגיע לשגרה מסויימת ,זה שהתקדמנו ואנו מבוססים יותר בקשר שלנו וחזקים יותר באהבה שלנו. להחזיר אחורה זה בלתי אפשרי אבל אפשר לגוון ,באם זה בשיחות על נושאים שונים,באינטימיות ביננו ביציאה לבילויים שונים מאשר בעבר ועוד.

shirazlovemor

New member
קשר זוגי זקוק לטיפוח מתמיד

ולעיתים מצב של שגרה גורם לרומנטיקה לדעוך. החוכמה היא לשמור על הלהבה בוערת כל הזמן ואפשר לעשות את זה ע"י שבירת שגרה רומנטית כגון הפתעות לבן הזוג, יציאות/בילויים זוגיים לא שגרתיים. זה יעשה את העבודה מצויין ויש לזה השפעה גדולה ונפלאה על הקשר הזוגי

תגובה

כדאי לשוחח על דברים שמענינים אותנו, להתענין בהעמקה זה בחיי זה ולהשתתף ברגשות. חוץ מזה, כדאי לקבוע מקומות פגישה מענינים ואחר-כך לשוחח עליהם.

למה כולם חושבים ששגרה זה רע???

אני אוהב שיגרה... טוב לי בשיגרה... אין לי כוחות לדרמות ושטויות... מה רע בשלווה... בלשבת לקרוא משהו... בשיגרה פשוטה וסתמית... למה תמיד הכל צריך להיות מסובך???? יש אנשים שאוהבים פשטות... שאוהבים שיגרה... לא תמיד צריך זיקוקים ותפאורה... לפעמים רק שקט וזמן למנוחה... שיגרה היא לא בהכרח דבר רע... ואם היא לא רעה... לא צריך לשנות... אין קשר ששורד כל אורכו עם פרפרים בבטן ועם ניצוצות... הדברים הללו זמניים... קשרים שממשיכים לאורך זמן שורדים מפני שהזוג יכול לתפקד ביחד גם בשיגרה...

A d i 23

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך !!

וכל מילה נוספת מיותרת !
אגב, אורן, באופן מוזר ומפתיע, חשבתי עליך היום
צירוף מקרים מעניין הייתי אומרת, לא ?! ולאן נעלמת ???

מוזר...

מאוד מוזר... איפה? עובד... לומד... חברה... ויש רק 24 שעות ביממה... ובכלל... במסנג'ר אני עדיין נמצא לפעמים

שגרה

שגרה יכולה להיות טובה או רעה. אם הקורה בשגרה טוב, למשל כל יום אני מקבל מאה שקל, השגרה טובה. אם המתרחש בה רע, למשל כל יום אני מקבל מכה ממישהו, זה רע.

והשיגרה הנפוצה היא פרווה...

לא רע לי... בסדר לי ככה... אולי אפילו טוב לי... אבל שיגרתי... בנלי... ורגיל...

שגרה

בקשרים עם אנשים כדאי להתענין בהעמקה בחיים הרגשיים, לעשות דברים מענינים ביחד ולשוחח עליהם. בחיים האישיים כדאי לעשות דברים שאוהבים ושמענינים אותנו. ככה פורצים את השגרה לכוונים טובים.

אם השגרה טובה, אז שגרה זה טוב

ולהפך אין רע בשגרות מסויימות שגרה גם לא חייבת להיות משעממת

למעלה