שגעון

שגעון

יושבת בפינה,מנדנדת את עצמה. הידיים מחבקות את הכתפיים. מלא מחשבות מטורפות עוברות בראש בינתיים. היא פה כבר כמעט שנה. טיפולית! מחלקה סגורה! מצטערים-אין יציאה!!! מאז הלילה הנורא,כבר שנה שלא עשתה אהבה. היום,לא מעניין אותה.היא תמצא את טירפה. המטורפים עוברים בתוך העיניים,האחיות אחריהם..."עוד משוגעות..." מתוך החלון הקטן שעדיין נשאר שלם היא רואה אותו עומד. כרגיל ממלמל... היא קמה,רועדת. מתיישבת.מפחדת. "ומה אם הוא משוגע?" (היא עדיין בהכחשה) זהו. היא קמה סופית. רועדת,נרגשת,מעצם המחשבה היא נרטבת... פיטמה מזדקרת. עכשיו היא עומדת מאחוריו, והוא עדיין מדבר עם עצמו. לאט נוגעת בכתפו. מסתובב. "יש לי הפתעה" הוא מרים גבה. "ראית פעם אישה ערומה?" הוא נכנס להלם קל,ומניע את ראשו בשלילה. "בוא.נלך לאיזו פינה חשוכה.." "היא חולת נפש!איפה יש פה אישה ערומה?!" לאט איברו מזדקר,מרגיש עצמו בוער. מגיעים לפינה החשוכה... "איפה היא?" היא צוחקת.מטורפת. מרימה חצאיתה. היא תכננה הכל.אפילו אין תחתון. עוד שנייה הוא בורח.חייב לצרוח!!! עינייו נתקלו בערוותה. שלח יד כדי לגעת. "את רטובה... אמר בפליאה.זה כמו בסרטים שראיתי..." נגע בדגדגן,התכופף כדי להבין מה שם הולך... היא הרימה אותו והראתה לו את שדיה. ענקיים. כבדים. מלאים. החל לינוק מאחת,כשאת השנייה הוא משפשף. לאט הורידה את מכנסיו. שיחררה את המטורף הפרטי שלו, והתחילה לשחק איתו. הם התחילו לצחוק. האחרים שבחצר לא הבינו לא הבינו מאיפה הקולות האילו מגיעים. היו כאלה שהרגישו מגורים. הם הסתכלו ימינה ושמאלה,כדי לדעת שאין איש שמסתכל. ואז הכניס את איברו לתוכה. היא שרטה את גבו,הוא נשך צווארה. הם כמו רקדו האחד בתוך השנייה. בטירוף. שגעון. עד אובדן חושים... הקולות העידו שהם גומרים. הוא נתן לה נשיקה על הלחי,סידר מכנסיו ויצא. ושוב,התחיל לשיר כמו משוגע... בביישנות סידרה את עצמה,ויצאה מהפינה החשוכה. "את משוגעת" "אני??מה פתאום...!"

אוקיי

אני קוראת את כל מה שאת כותבת. נינחת בכישרון מדהים. פשוט לקנא בך. המשיכי כך . דרך אגב...אני חדשה פה.

adam33

New member
מקסים...ומדהים..

" הידוע הוא הבלתי ידוע" "הצפוי הוא הבלתי צפוי" " האסור הוא המגרה כפרי בשל"

blackwedding

New member
אוייייייייייייייייייייייייייייייייי

את לא מפסיקה להפתיע אותי, כל פעם מחדש, את מגלה לנו את היכולות שלך, כתיבה מדהימה!!! תודה לך שאת משתפת אותנו !!! נ.ב.- שיגעון?!?!

מ ת ענגת

New member
כאב לך-לי כל כך

חזק הרגשתי את הכאב את השגעון את כאב השגעון שנה... אוי את חזקה להיות שם שנה ולרצות להתאוות להרגיש חמה ושוקקת זה להיות חזקה לרצות לקבל להגיע רוצה לתת לך עכשיו כזההההה

מלטף 1

New member
גילוי אריות,,,,

גילוי אריות ונמרים,,,,,היא אריה ואני נמר של נייר, נייר קרטון גלילי,,,כך זה מרגיש לי,זקוף כגליל בפתח קוטרי רב עוצמה. לישון רציתי,,, לוקחת את ידי ,אצבעי,נוגעת הכל רוטט תחת לאצבע. אגנה נלחץ למפרק הראשון באצבע, גם האמה רוצה לשחק במשחק,,, זוג אצבעות בתנועת מספרים ללא גבול עצירה,,,,,שמאלה ימינה פנימה והחוצה זה גוזר את רטיבות ואגינה. הקמיצה מבקשת להתגנב מאחור,,,אכן חור חור. איתה היא לוקחת לעזרתה את זרדה,,,ואחד זרג. קרטוני כלאחר הגשם,,,מקומט ברטיבות עצמו,,,לך להזדיין מפה!!!,,דברי האצבעות. רק הבוהן עובדת O.T בגבשושית הערווה.זו הגמירה.

מ ת ענגת

New member
כן, היה בהחלט נראה לי ../images/Emo46.gif

זה איקון מסמיק זה? את זו שכתבת, אני רק קראתי וכתבת ממש אמיתי או לפחות נראה אמיתי

מלטף 1

New member
זה אמיתי,,,,,../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif

הנשמה פורחת,הנשמה זורחת,והזיין כמרקחת. הלב פועם בבית החזה,,,חזה לחזה. הזמן רץ לשום מקום,הלב נשאר במקום,,,נרעש מלראות את הזמן אץ. התשוקה, הכפר,הנוף,סיבוב אווירה,קטורת היסמין,הבעירה המגע. "היא אוהבת אותו,ועושה לו טוב",,, הגעגועים מטריפים את הדעת זה קורה,,,הבטן מתהפכת,,כמו מערבלי בטון. זה קורה,,, "נלך להתבודד",,, נשמתה מרחפת,,,עוד נשיקה,,,עוצמת עיניים. הוא מביא אותה לחדר פשוט,,,נרות,וקטורת.קצת יין אדום לשבירת המתח העצום.אווירה מקסימה. הכול מסתחרר ומאבד שליטה,היא מורידה בגדייה כל כך בטבעיות,בא לבכות בלי הצגות. "תן לי חיבוק ונשיקה",,מבקשת עירומה. מוביל אותה אל המיטה,אהובתי. ידיו אוחזות בישבנה,מובילה אל גופו גופה,לאן הן דוהרות?,,אין דבר גשמי במרגש המרטיט. יש מגע ליטוף,נגיעה עמוקה ורכה,,הכול מטרוף לחלוטין ואין דיבורים. הזמן טס לו,, הריח נשאר בגוף שניהם, ריח היסמין,

למעלה