שגית

mornor

New member
שגית

קודם כל - מה שלומך? שמחתי לקרוא שאת בשיא ההריון, עדיין לא ילדת? מקווה שאת מרגישה טוב. קראתי בתשובה שנתת שלא מומלץ לתת תמ"ל וגם חלב שאוב. האם הכוונה היא שלא כדאי לערבב אותם באותו הבקבוק או שהכוונה היא לתת לתינוק בחלק מהארוחות תמ"ל ובחלק חלב שאוב. אני שואלת שאלה זו מכיוון שאור שלי בת ה- 5 חודשים מקבלת אצל המטפלת 2 ארוחות חלב שאוב + ארוחה של תמ"ל (כי אני לא מצליחה לשאוב 3 ארוחות) וכשהיא איתי היא יונקת. קצת נלחצתי כשקראתי את תשובתך למרות שהקטנה עולה יפה מאוד במשקל. תודה, מור

sagitlaleche

New member
כוונות ../images/Emo20.gif

התכוונתי שלא כדאי לערבב באותו הבקבוק חלב אם שאוב ותמ"ל. כל הכבוד שאת מצליחה לשאוב עבור שתי ארוחות ומסתפקת רק בארוחה אחת של תמ"ל!

אלינה12

New member
אני רוצה להבהיר

אם מטפלת נותנת לבן שלי חלב אם שאוב והוא מסיים הכל, היא צריכה לקחת בקבוק אחר בשביל לתת לו תמ"ל? או שמספיק לשתוף את הבקבוק? אצלי הוא אוכל שקית אחד של חלב הופשר ותוספת של תמ"ל, כדי לא לקחת סיכון שהוא לא יסיים את המנה וממש לא חבל לי לשפוך את תמ"ל וכואב לב אם הוא לא מסיים את חלב אם עד טיפה אחרונה (אני עובדת כל כך קשה ונלחמת על כל cc). כך יוצא שרוב הארוחה זה חלב אם ועוד קצת מטרנה. מוזר שלא כדאי לערבב, כי בסופו של דבר זה מתערבב בבטן... ורציתי לשתף שבנתיים אני מצליחה עם שאיבות בעבודה. יוצא לי לשאוב פעמיים ויוצא בממוצע בכל שאיבה 150. פעם אחד אפילו שאבתי 190 והייתי ממש מאושרת.

למעלה