שגית שלום

שגית שלום

קראתי את אחת מתשובותיך, לא לתת תמ"ל, בקבוקים ומוצצים. האחות בטיפת חלב אמרה לי היום, הילה מחר בת 3 חודשים. לנסות לתת לה בקבוק מטרנה ו/או בקבוק מים. כדי שהיא תתרגל לבקבוק בעתיד. האם לנסות ו/או לעזוב זאת. דרך אגב - הילה לא לוקחת מוצץ. היא מוצצת אצבע כאשר היא רוצה לישון וכך היא מרדימה את עצמה. אנא, מחכה לתשובתך

sagitlaleche

New member
בקבוק ומוצץ ../images/Emo20.gif

אמאלהילה - תלוי מה מטרתך בלתת לה בקבוק עם תמ"ל. האם יש לך תוכניות להישאר תקופה ארוכה בבית ולא להזדקק בבקבוקים באופן קבוע? האם את מתכוונת לחזור לעבודה בקרוב ואז אולי תרצי לתת לה בקבוק פעם בשבוע, אבל למה תמ"ל אם אפשר חלב אם המתאים ביותר לתינוקות? בכל מקרה, מים אינם מומלצים לתינוקות מתחת לגיל 6 חודשים, או כל תוספת אחרת (תה, מיצים וכו'). אם את חוזרת לעבודה בקרוב, ואת מעוניינת לבדוק ולהרגיל את בתך לבקבוק, מספיק גם בקבוק פעם בשבוע ולא צריך כל יום. יש תינוקות שהמטפלת היא זו שהרגילה אותם לבקבוק, אז אולי חבל על הנסיונות. יש תינוקות שמסתפקים באצבע כדי להירגע ולא חייבים מוצץ. אפשר להציע להם, אבל לא בטוח שזה יעזור.

שגית שלום

1. אני לא מתכוונת לחזור לעבודה התפטרתי מהעבודה הנוכחית, ובינתיים אני רוצה לחתום בלשכה וגם לגדל את הילה. 2. אתמול ניסיתי שוב לתת לך תמ"ל אך ללא הצלחה, ובעלי אמר לי תעזבי בגיל 6 חודשים ננסה שוב כי הילה תקבל תוספות למרות שאני מאמינה שאהיה עוד בבית. בכל אופן תודה רבה על העידוד.

sagitlaleche

New member
בקבוק ומוצץ ../images/Emo20.gif

אמאלהילה, את צריכה להחליט מה מתאים לך, ולא אחות טיפת חלב. עצותיה אינן מתבססות על מחקרים המראים שתינוק שהציעו לו בקבוק בגיל 3 חודשים פעם בשבוע היה לו יותר קל לקחת בקבוק בגיל 6 חודשים... ובנוסף, המלצותיה לגבי המים מנוגדות להמלצות משרד הבריאות הישראלי, ועל כך כדאי לידע אותה! אולי כדאי לוותר על הנסיונות כדי שלא יכניסו "רעש" לביתכם. יהיה לכם עוד המון זמן להתנסות בבקבוקים, תוספות וכו' אחרי גיל 6 חודשים, ולא חייבים להציע דווקא בבקבוק, נהפוך הוא. זירמו עם דיעותיכם ועם רצונכם והשקפת עולמכם בגידול התינוקת! נשמע לי שבעלך הוא הבעל התומך ביותר שאפשר להעלות על הדעת! בהצלחה.

שלום לך

בעלי גם תמך בי אחרי הניתוח הקיסרי אשר ילדתי את הילה. הוא תמך והתעקש שאני ארד מהמיטה מהר, לשבת ולהתהלך במחלקה בזכותו ההחלמה היתה מהירה וקצרה.

למעלה