שגיא 24!!!!!!!!!!!!!!!!!

j e n n y lopez

New member
שגיא 24!!!!!!!!!!!!!!!!!

יהההההההההה חחח רק עכשיו גיליתי זה את ששלחת לאפרתוש מיכתב!!!!!! חח איזה חמוד ואיך יא אמרה לך שאתה משורר חח שווה לך שגיא!!!!11 עם אפרת אמרה אז אתה תיהיה!!!!!!!!!!!!!

שגיא24

New member
אפילו לא הצלחתי לראות את זה ../images/Emo9.gif

בשידור הראשון לא יכולתי להיות נוכח, כי היה לי מבחן חשוב למחרת. בשידור החוזר למחרת בצהרים המחשב נתקע בדיוק בקטע שבו הם דיברו על מה שכתבתי, ושוב הפסדתי את החלק הזה. אבל שמעתי פחות או יותר מה היה. ואם אפרת אמרה - אז בוא נקווה שהיא צודקת!!! כאילו, היא אמרה את זה בשני שני אנשים, גם אסי וגם מיכאלה, אז שתיים במכה אחת.

שגיא24

New member
../images/Emo51.gif גדוללל!!!

מתי העלו את זה? לא ראיתי את זה בכלל. זה חדש?

שגיא24

New member
כל הכבוד לצוות ../images/Emo43.gif ../images/Emo45.gif

ממש כל הכבוד. באמת התפלאתי למה אי אפשר לראות את השידורים שוב מתי שרוצים, בלי להיות תלויים בזמן ספציפי.

ממש כל הכבוד..../images/Emo31.gif

בוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז שיחנקוווווווווווו

SupeRonit

New member
יוני-זה על האירוחים ???! למי אכפת??

יש שם את מי שפיספסתי-וכל כך רציתי לראות. ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אני אשכרה מאושרת עכשיו !!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה ולמקרה שזה לא היה ברור-אני מודה על האופציה לצפות בשידורים .........................!.

SupeRonit

New member
../images/Emo124.gif יוני זאת רמאות ../images/Emo124.gif

אפשר לצפות רק באירוח המודגש-כל השאר שולחים לשער של
* איזו שביזות *

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

למה אין את האירוחים של יניב לוי....מהרטה ואלברט? איזה באסה

j e n n y lopez

New member
שגיא אבל תראה!!!!

הינה אתה יכול לשמוע ולראות את האירוח פה!!!!!!!!!1 חחח אתה מזה חמוד חח מה שרשמת לה חח יהה איך שפה עשירה יש לך נוכח פששש אני במקומך היתי רושמת ככה: בשידור הראשון יענתו זה שהיא היתה לייב אז לא ההית בבית כי היה לי איזה מבחןמחורבן ביום שהיה אחרי זה ובשידור החוזר כאילו למחרת(חח למדתי)בצהריים המחשב הפסיכי והמעפן שלי נתקע!!!מניאק קטן!!! והוא נתקע בדיוק בקט שהם דיברו על מה שאני רשמתי ושוב הפסדתי את הקטע הזה!!!!!! אבל שמעתי בערך ככה מה הי בקטנה ואם אפרתוש הכפרה אמרה אז ברור שהיא צודקת!!!!!! כי היא אמרה את זה ב2 אנשים יענתו אסי ומיכלה אז 2 איתי!!!!!!!!

j e n n y lopez

New member
חח שחכתי קישור אבל יוני נתן!!!

אההההההההה .........נתן נתן נתן רביץ!!!!!1 חחחח

שגיא24

New member
מה זה? מיכאלה כתבה את זה?

אם היית מכניסה "חרא" כמה פעמים, אז היה ברור שזו אסי. ככה זה ממש מיכאלה ואני רואה בדמיוני את כל העיוותים שהיא עושה עם הפנים והחיוך המאולץ כזה.

j e n n y lopez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חרא חרא חרא חרא חרא חחח סתם חחחחחח תודה חחח יהה אתה בנאדם מגניב שגיא

חחח כןןן באמתת ש=ה לוו גם אני ראיתי

שהיא אמרהההה כן, כן המושלמת הזאת אמרהה לךךך יווו זה כזה ש=ה איזה כיףף לךךךךךךךך!!!!!!!!

למעלה