שגיא, שמעתי....

shai Eisenberg

New member
שגיא, שמעתי....

שה-IPT עדיין לא שילם את הפרסים של הטורניר האחרון (לאף שחקן). זה הבאז הכי מעניין כיום בין השחקנים. אם זה נכון זה יכול לגרום להידרדרות חזקה בתדמית הענף שקפץ כבר קדימה (לדעתי) שמעת על זה משהו?

torso2

New member
ואם כבר אנחנו בנושא אז שאלה...

איך בכלל ה- IPT אמור לכסות סכום כזה גדול של פרסים? הרי הכיסוי בטלוויזיה הוא יחסית אפסי (אני מדגיש, יחסית), וכתוצאה מכך ולא רק בגלל זה גם הרווח מפרסומות הוא נמוך. ולגבי רווח מכרטיסים - הוא גם צריך להיות נמוך מאוד הרי יש מעט מאוד מקומות באולם וגם כך האולם יחסית ריק... בטניס לדוגמא הפרס הגדול של הגראנד סלאם הוא רק (!) פי שתיים וקצת אבל לעומת זאת הכיסוי הטלוויזיוני גדול פי עשרה לפחות. יש עשרות אלפי צופים יום ביומו במשך שבועיים של הטורניר והרווח הפרסומי שמסביב הוא אדיר... סתם תהיתי לעצמי..

9ball master

New member
יש משהו ב....

עולם העסקים האמריקאי שלא כל כך מוכר בארץ וזה נקרא תכנון לטווח ארוך.... קווין טרודו משתמש ב IPT כבמה לשיווק ופרסום עסקים אחרים שלו וברוך השם, העסקים שלו פורחים.... השנה, נמכרו זכויות השידורים של כל העונה לשתי רשתות, האחת בארה"ב והשניה באירופה, אם הרשתות מחליטות לשדר או לא זה ממש לא משנה, לשלם הם שילמו בכל מקרה..... יש מכירות של כל מיני מוצרים שמכניסים כסף והאמריקאים קונים הכל... כמו כן להשתתף בכל תחרויות המוקדמות שהם עורכים עולה $1000 למוקדמות עבור תחרות ספציפית ו $2000 למוקדמות עבור קבלת כרטיס חבר.... אני מעריך שהשנה הוא דיי כיסה את ההוצאות ואני מעריך שהחל מ 2007 או 2008 הוא גם יראה רווחים נאים.... בכל מקרה, אני ממש לא דואג לו

למעלה