שגיא נוסע לתאילנד

שגיא נוסע לתאילנד

בתור החברה של שגיא אני מאחלת לו טיול נעים ושהוא יהנה. ושיחזור אלינו במהרה. הייתי שמחה אם חברי הפורום יצרפו איחולים.

נכלולית

New member
בתור אחת שטסה עוד 3 ימים לתאילנד

אני בטוחה ששגיא יהנה שם מאוד ויהיה לו מדהים!!! ואל תדאגי הוא יחזור אלייך שלם עם המון מתנות!!!!!!!!! (עליי)

sagin

New member
תודה מתוקות ואכן-אני עוזב../images/Emo7.gif

פורום נפלא אנשים נפלאים היה כיף אני אחזור...(עם מתנות לכולם)

sagin

New member
צודק,ילד חורף,עלי לפרט: ../images/Emo9.gif

ובכן,כיממה לאחר נכלולית,אני ממריא בטיסה ישירה לבנגקוק,כשתאריך החזרה שלי נכון לעכשיו הוא ה-18 ליולי(איזה כיף,אני מפסיד את "תקופת הביניים" האפלה שלאחר מועד יולי!). בבנגקוק אשהה כשבוע ומשם אצפין לצ'אנג מאי וצ'אנג ראי מהן יוצאים לטרקים בצפון תאילנד.לאחר מכן, אחצה את הגבול ללאוס וקמבודיה,ומשם לדובדבן שבקצפת- איי תאילנד המהממים-השאנטי בהתגלמותו,הרחק מארצנו הקטנה והלחוצה. איך אומרים?בקרוב אצלכם,חברי הפורום היקרים,כבר מתגעגע... שגיא

יפה, חתיכת טיול !

שמור על עצמך ותעשה חיים. אין לך מה לחזור לפורום בלי תמונות

moriai

New member
סורי סורי סורי

נכלולית שיהיה לך טיול מדהיםםםםםםםםםםםםם

נכלולית

New member
פירוט במיוחד בשבילך ילד חורף!!!!!!!

אני נוחתת בבנקוק, יום למחרת אני נוסעת לצפון תאילנד לטארק ג'יפים לשלושה ימים נשארת בצפון עוד יום- יומיים וממשיכה לויאטנם ל-3 שבועות אחרי ויאטנם אני אולי אוסיף שבוע בקמבודיה (עוד לא ממש החלטתי אם אני רוצה) משם אני ממשיכה לאיים המדהימים לשבועיים וחצי בערך עוד שבוע בבנקוק וחזרה לארץ...

וואוו - איזה כיף, אתם עושים כמעט

את אותו המסלול. אני מקווה לטוס להודו+מזרח+נ"ז עוד חצי שנה

פגעסוס

Well-known member
אתה תחטוף שוק ככה ../images/Emo3.gif

בהתחלה מההגעה להודו (שזה שוק בפני עצמו - אבל שוק שווה). לאח מכן אחרי שתתרגל להודו/מזרח, תגיע ל ניו זילנד ותגלה שהכל יקר פי כמה וכמה (הכסף שתבזבז בחודש בהודו, יפול ביומיים שלושה בניו זילנד).... שוק רציני!!! אבל חוץ מהשוק... תהנה בוודאות
(מת ליסוע שוב להודו)

SHTRUDIDI

New member
כמה נחמד לשגיא ונכלולית!

שיהיה לכם טיול מדהים ומהנה. שתאספו כוחות מחודשים והכי חשוב-שתשמרו על עצמכם!

h i l a d i

New member
../images/Emo160.gifשגיא ונכלולית!!!

תעשו הרבה הרבה הרבה הרבה כיף חיים תצלמו המון אל תעשו שטויות (=תזהרו שלא יתפסו אתכם עושים שטויות) ואל תשכחו לספר איך היה כשתחזרו!!! נשיקוווות
נראה לכם שאם אני אטוס איתם אני אוכל להתחמק מהצבא?

ברבלה21

New member
שגיא ונכלולית, נסיעה טובה!!!../images/Emo6.gif

חברה', באמת שיהיה לכם רק טוב!!! תעשו חיים, תעשו הכל, תשמרו על עצמכם, תחזרו בשלום, חס ושלום לא לעוד פסיכומטרי!
שגיא, מהודעותיך, ידוע לכל - אתה אדם סרקסטי משהו!
אנשים סרקסטים = אנשים אינטיליגנטים. עלה והצלח!
נכלולית מתוקה, תודה על המסר ששלחת לי לפני שבועיים. עניתי לך, (לא יודעת אם שמת לב). המון המון תודה. עודדת אותי אז מאוד, מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!
להתראות, חיבוקים, ברבלה21

למעלה