באמת אנשים..
לאן הדרדנו?!?!?! מה זה?! תודו על מה שכן יש לכם..!! תסתכלו על עצמכם.. כל אחד פה מנסה להראות לשני שהוא יותר מסכן... אז אנשים.. תקחו את עצמכם בידיים.. לכל אחד יש תקופות רעות.. ומצד שני בכל רעיש גם טוב.. והחכמה היא למצוא אותו.. בתוך ככככלללל הדברים הרעים.. למשל בבצפר.. כשאתם לומדים.. אתם עדיין בין השאר עם החברים שלכם או שלא?! וגם כשחוזרים הבייתה.. אז סוףסוף אנחנו בבית.. עוד יום נגמר.. ואז מה מחכה שם בד"כ??
האוכל הטוב של אמא.. ואז אפשר
ללכת לישון.. אלא אם כן יש דברים אחרים.. ובשביל זה צריך לארגן לעצמך את הזמן.. ולמצוא גם את הזמן לישון..

ומי לא מכיר את המשפט הידוע..
אל תדחה למחר את מה שאפשר לדחות למחרתיים?! אז בבקשה.. תקחו את עצמכם בידיים.. תפסיקו להתלונן!! לכולם יש פהמשפחה חברים.. אז מה אתם בוכים?! יש ילדים באפריקה שאין להם אפילו די.וי.די.. (לא שלי יש..) אז דיי.. להרגיע..

ומי שצריך עידוד יכול דבר ראשון יכול לפנות אלי באייסיקיו.. תמיד אשמח לעזור..

ודבר שני.. יש פה שירשור של הרגעים היפים בחיים אם אני לא טועה.. או משהו כזה.. אז נא להסתכל.. ובבקשה מכם.. תפסיקו את ההצגה הזאת.. כולנו פה לומדים ולכל אחד יש את הסבל שלו.. שי חוזר הבייתה כל יום בשבע.. אבל מה שאומר שהוא נמצא עם החברים בבצפר עד שבע.. לא?! (אלא אם כן אין לו חברים.. אבל זה אני לא מאמינה..

וחרובי מתלונן על כך שהוא לומד כל השבוע.. ואין לו יום חופשי.. אז מה?! זה לא ביג דיל.. ורק תקחו בחשבון.. שאתם (הרב פה..) זה נגמר השנה.. ואז?! זהו!! אין יותר לימודים.. מורים.. על אחרי הצבא אם מישהו רוצה להמשיך ללמוד (ואני בטוחה שמספר גדול מהאנשים פה ילכו לאוניברסיטה) אז באמת.. אנשים! דיי לקיטורים!! תתחילו להיכנס לפורופורציות.. תסתכלו סביבכם.. תראו.. יש אנשים שהמצב שלהם פי כמה וכמה יור גרוע משלכם.. שאין להם אפילו כסף ללכת ללמוד.. לרכוש השכלה.. אין להם את הזכות הזאת.. אז תגידו טודא על מה שיש לכם.. ותתאפסו.. כי פשוט יותר מעצוב.. זה פטתי..!! זהו אני אמרתי את דברי.. יומטוב שיהיה לכם.. ובכל זאת.. שנה חדשה.. סליחה.. שנה אזרחית חדשה.. תקחו את זה באיזי.. טוב?? (גילי..)התאפקתי כל ההודעה לא לכתוב את המילה הזאת אז אני אוסיף עוד משפטון-
קיבינימאט תפסיקו ליילל.. אתם (מסתבר)הגרעינרים/חיילים של השנה הבאה.. אז חלאס... מצטערת על המגילה.. זה מגיע לכם!!! אבל מה לעשות?! אני עדיין אוהבת את כולכם..