אוקיי
קניתי את הספר "ASP.NET סדנת לימוד" (בהוצאת "הוד עמי"). הספר מחלוק לשלושה חלקים. בסוף החלקר הראשון (שעוסק בבסיס) מתכנתים אתר בנקאי בשם "Banking". בחלק הזה רק בנינו (אני והספר
) את הבסיס לאתר - תפריט רגיל, כותרת רגילה, הודעות רגילות ("הקש את שמך.." וכו'..) וכמובן טפסים (כניסה מהמערכת, יציאה מהמערכת, תשלום - ערך כספי ושם הנמען). עדיין לא השתמשנו ב-DB (מסד נתונים). רק איכסנו את שם המשתמש (הקלט ממסך הכניסה) בקוקיז. קראתי את החלק השני שעסק בעיקר במסד נתונים ובסופו הייתי צריך לפתח את האתר הבנקאי וליישם את מה שלמדתי בחלק השני. בניתי מסד נתונים עם שגרות מאוחסנות וקשרים. שלוש טבלאות: משתמשים, תנועות וחשבונות. במשמשים זה ברור שיש שדות של סיסמא, שם וכמה פרטים. בתנועות יש את תאריך התנועה, למי שולם, כמה שולם וכו'... בחשבונות יש את הערך הכספי שמקושר לכל משתמש. פה יש בעיה. כניסת המשתמש ובדיקת זהותו ע"פ סימא פועלת חלק. הצגת התנועות שעשה המשמש פועל נפלא. הוספת התנועות (ערך לתשלום ושם הנמען) לא פועלת. או שיש שגיאה בשגרה המאוחסנת (חיפשתי ולא מצאתי) או שאין הראשאת כתיבה למסד (ואני לא בקיא בנושא הזה בכלל) או שיש שגיאה אחרת? תודה מראש לעוזרים!!!