שגיאות כתיב :-(

Tal_Ya_Tal

New member
שגיאות כתיב :-(

אהלן חברה`, נראה, שלאחרונה, עיני קולטת שגיאות כתיב רבות ואותיות `המחליקות` או מחליפות את מקומן וזה מקשה מאד על הקריאה ומקשה מאד את ההבנה. זה קורה לכולנו מידי פעם, כי ככה זה כאשר מקלידים במהירות, בהקלדה עוורת. א ו ל ם אני יוצאת מזה בתחושה מאד לא נוחה, שהולך ופוחת הדור ועוד מעט קט, אנשים ידברו רק בשפה עילגת ויכתבו בשגיאות כתיב. הייתי רוצה לצאת כאן בקריאה לכולם להקפיד יותר. יש אפשרות, לרשום קודם את התגובה ב WORD ואז, מתקן השגיאות האוטומטי יתקן את שגיאות הכתיב ורק לאחר מכן אפשר להעתיק את המלל המוגמר אל התיבה של הפורום. מה דעתכם?!?!?!? מקווה שאיש לא יקח זאת אישית, אלא יקח זאת לתשומת הלב במקום. באהבה רבה, L&L TALYA

CAT4

New member
סליחה אבל..

כשאני עונה לאנשים או פותח נושא חדש אז אני כותב במה שניקרא ``כתיבה מודעת`` ואז המוח שלי שולח פקודות במהירות הגבוה פי 100 מממהירות העבודה שלי ככה שאותיות נעלמות או מתחלקות על המיקלת אני מנסה לתקן את זה אבל זה לא עובד במאה אחוז. סליחה מראוש לכול מי שניפגה מיזה. אבל זו דרך העבודה שלי בעולם הזה. בתקווה לשיפוריים Y.G.A the CAT

Tal_Ya_Tal

New member
זה מובן, CAT B-) ,זה כמו תקשור

זה מובן, CAT B-) ,זה כמו תקשור! או כתיבה אוטומטית. כשכותבים בכתיבה אוטומטית, לפעמים רואים את השגיאות ואי אפשר להמנע מהן או לתקן אותן, מפני שהמסר ממשיך לזרום הלאה ואין אפשרות לעצור את השטף. א ב ל , אני סבורה שהרעיון של הכתיבה ב WORD יכול להועיל כאן. תנסה B-) L&L TALYA

למעלה