שגיאה...

koler

New member
שגיאה...

קרתה לי שגיאה http://members.lycos.co.uk/omer131/from.htm אני חושב שזה בדטא ביס ואני לא יודע מה היא

Terminal Frost

New member
אנ'לא יודע מה עובר עליי

אבל נתקפתי רוח עזה של פילנטרופיות. אז הואלתי בטובי להסתכל על השגיאה שאצה מקבל - להבא - תדביק את השגיאה בפורום!! קיצור. הבעיה שלך היא במשפט SQL שאתה בונה: שים לב לשגיאה:
ERROR: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''news'('subject','content') VALUES('fbdnbd','bdfbdf')' at line​
זה אומר שיש בעיה במשפט SQL בקטע הזה:
'news'('subject','content') VALUES('fbdnbd','bdfbdf')​
מה נראה לך לא בסדר במשפט? אני חושב שזה בגלל שאין לך רווח בין ה`news` לסגריים, ובין הVALUES לסוגריים השניים
בהצלחה

nirtheking

New member
אני אולי לא מבין ב-SQL של MYSQL

אבל נראה לי שהבעיה כאן היא הגרשיים שמקיפים את שם הטבלה אם תוריד אותם להערכתי זה יסתדר (INSERT INTO זה SQL בסיסי אחרי הכל)

Terminal Frost

New member
בMYSQL

שמים גרשיים "עקומים" מסביב לשמות שדות ושמות טבלאות כדי להגדיר למפענח שידע שאלה שמות שדות או טבלאות ולא אילו מילים שמורות למיניהן. הגרש העקום נמצא משמאל למקש 1

nirtheking

New member
טוב ../images/Emo13.gif

כי אני עם אקסס ו-MSSQL(לומד מידי פעם קצת פה וקצת שם) ולי פשוט ידוע שמסביב לשמות טבלאות/עמודות או שלא שמים כלום או כדי שלייעל ולהבדיל שמות של עמודות/טבלאות ממילים שמורות בשפה עוטפים בסוגריים מרובעים [...]

koler

New member
מצאתי את הבעיה

הבעיה הייתה שהשם של המסד הוא לא news

koler

New member
עוד שגיאה וזה מוזר כי כאן לא מצוינת

השורה... תכנסו לכאן תקלידו משו ותיראו שיש בעיה

למעלה