שגיאה ב aspx

BudyLuv

New member
שגיאה ב aspx

צרפתי תמונה עם השגיאה מה שעשיתי היה סך הכל :
<%@ Page Language="C#" %> <html> <head> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> </head> <body> <%=System.DateTime.Now.ToLongDateString()%> </body> </html>​
והוא הביא לי שגיאה כאילו פרצתי לפנטגון..... תודה!

BudyLuv

New member
מה זה בכלל הweb.config הזה שבהודעת

שגיאה שצצה לי..?

gilad g

New member
כתוב לך בדיוק מה הבעיה ../images/Emo13.gif

ASP.NET אמר שיש שגיאה בקוד שלך, אבל הוא לא יכול להציג אותה, בגלל שלא הפעלת Debugging. בשביל להפעיל Debugging, אתה צריך ליצור קובץ ששמו web.config בספריית השורש של האפליקציה שלך, ולשים בו את התגיות כפי שמופיע במלבן הצהוב הראשון
וכל מה שעשיתי זה לתרגם את מה שכתוב שם...

BudyLuv

New member
בכל מקרה מה שאמרת לא עזר לי כלכך...

אני מפעיל את הקובץ מתוך שטח אכסון ...שתומך ב asp.net

gilad g

New member
כן, אז../images/Emo35.gif

אתה לא יכול להעלות קובץ web.config?

BudyLuv

New member
לא בטח שאני יכול ...

העתקתי את השורות הבאות לקובץ שקראתי לו web.config
<!-- Web.Config Configuration File --> <configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web> </configuration>​
שמתי אותו בספריית השורש... ניסיתי להכנס אליו . עדיין לא שינה כלום... מה אני עושה? תודה.

gilad g

New member
המממ.

כנראה בשרת אכסון שלך לא מוגדרת אפילקציה לכל משתמש, אלא לכולם ביחד. אוקיי - אז תנסה להפעיל את שני הקבצים ב-IIS באופן מקומי, כדי לראות מה הבעיה

BudyLuv

New member
טעות שלי...עובד אבל על ה IIS

מה זה אומר לי?שזה עובד ב IIS ולא בשרת?

BudyLuv

New member
ועכשיו כנראה בגלל כששוב בדקתי את

הדף בשרת הוא מביא לי
Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- The resource cannot be found. Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly. Requested Url: /learning/aspx/first.aspx​

yuval k

New member
שגיאת 404 אומרת שהדף לא קיים.

[ללא קשר להרשאות] אולי צריך לשנות מיקום בדף מפנה שיש לך במקום כלשהו, או אולי פשוט להעלות למקום הזה.

BudyLuv

New member
אוקיי עליתי על העניין השטח אחסון

השטח אחסון שלי עובר דירה ... עכשיו הכל עובד לאחר שהם סייימו להעביר את החפצים שלהם.. :) תודה רבה יובל!

למעלה