שגיאה במשחק

• פותח הנושא XDhey
  • פורסם בתאריך

XDhey

New member
שגיאה במשחק

אם זה לא המקום לפרסם אז לא זה לא נעשה בכוונה..
אחרי הפסקה מאוד ארוכה אני רוצה לחזור לשחק קצת ולראות מה חדש.
אני התחברתי לשחקן שלי באתר הרשמי אבל כשאני רוצה להתחיל לשחק זה רושם לי
eror code=-15
failed to download the end-user license a agreement

מישהו יודע מה אני אמור לעשות?

OReeh

New member
עם איזה דפדפן אתה מתחבר למשחק?

כרגע (כבר כמה זמן למעשה) יש בעיה לטעון את המשחק מהאתר דרך כרום... אבל אם יש לך אקוונט ישן שהשם משתמש שלו הוא לא האימייל שלך, אתה יכול להתחבר דרך הלאנצ'ר (זה נמצא בתיקית הקבצים של המשחק- GameLauncher.exe)

האמת שאני מוצא את זה הרבה יותר נוח ויותר בטוח.

XDhey

New member
אני גם חושב שזה יותר נוח

כן אני משתמש בכרום,והמשתמש שלי הוא די מהרבה זמן אבל אני זוכר את הפרטים שלו חוץ מהאימייל אז אני מצליח להתחבר דרך האתר.
נכנסתי לתיקיה שמורה של ההתקנה של מייפל סטורי ולחצתי על מה שאמרת וזה רושם לי
failed to execute the game please check the installiton
לדעתי אני צריך למחוק את כל התיקיה הזאת ואז להוריד מחדש.
מה אתה אומר?

OReeh

New member
כן, זה נראה שההתקנה פגומה

תוריד פשוט את המשחק מחדש. אני די בטוח שיעבוד דרך הלאנצ'ר אחר כך... אם לא, תגיב כאן ונראה מה מפה.

XDhey

New member
מחקתי את התיקיה שהייתה לי

ושוב אני נכנס לאתר ולוחץ על להוריד את המשחק,זה מוריד לי קובץ שקוראים לו maplestorydownloder.exe
וכשאני לוחץ על הפעל זה רושם לי no internet concevity detected please reeconect and try again
מה זה אומר? איזה סיבוך XD

OReeh

New member
מוזר,

הוא משום מה לא מזהה חיבור לאינטרנט.
פעם קודמת כשהורדת זה עבד?

XDhey

New member
כן

אני זוכר שישר נכנסתי למשחק דרך האתר הרשמי וזהו,אני באמת לא מבין למה זה לא עובד,אולי צריך לנתק את הכבל של האינטרנט ולחבר שוב? לשנות בהגדרות משהו? או שיש שאתה מכיר מישהו שיכול לעזור?

XDhey

New member
או אם תוכל לברר

מה הסיבה שמופיעה שגיאה מספר 15? כי זה מה שמונע ממני להתחבר מהאתר

Guid

New member
מוזר...

אני חושב שכדאי שלפני הכל פשוט תוודא שמייפל נמחק מרשימת התוכנות של המחשב.
אתה יכול לוודא את זה אם תכנס ל"לוח הבקרה" בתפריט ה"התחל", ושם תבחר את "תוכניות ותכונות" (או "הסר התקנת תוכנית"), וברשימה שתיפתח תוודא שאין את Maple Story. אם יש, פשוט תלחץ על השורה שלו ותלחץ על "הסר התקנה" בראש הרשימה. שים לב שבחרת את השורה של מייפל סטורי ולא של תוכנה אחרת, שלא תמחק משהו אחר בטעות.
(בווינדוס XP זה יהיה בלוח הבקרה, בתוך "הוספה או הסרה של תוכניות")

אם זה נמחק מהמהחשב לחלוטין אז פשוט תוריד מחדש את המייפל, דרך הDownloader שנקסון מספקים.
במקרה שלך הדאונלודר אומר שאתה לא מחובר לאינטרנט, אז אני מציע פשוט לכבות את המחשב ולהדליק מחדש ופשוט לנסות שוב... אם אתה מחובר- אין סיבה שהוא לא יעבוד.

בדקתי באינטרנט על התקלה הזאת ונראה שזו תקלה שלרוב נפתרת בעזרת מחיקה והתקנה מחדש של המשחק, אז סביר להניח שאם זה ייעשה בצורה נכונה- הבעייה תיפתר.

ושאלה- איזה ווינדוס מותקן לך על המחשב?

XDhey

New member
הצלחתי להתקין

מה שאמרת עזר,מחקתי את כל מה שקשור למייפל ואחר הורדתי וזה לא נכנס,כיביתי את המחשב והדלקתי ואז זה כן התקין לי אז הכל טוב ויפה עד שלחצתי על הפליי באתר הרשימי ושם זה רשם לי שגיאה שהמספר שלה זה 11004 משהו כזה.
וגם עכשיו יש לי את ההודעה שהם לא יכולים לחבר אותי בגלל שיש סרבר צ'אק או שהפייר וול שלי לא נותן להפעיל,מה עושים?

Guid

New member
טוב, אני שמח שלפחות ההתקנה הצליחה...

תנסה להפעיל את המשחק דרך הלאנצ'ר, ולא דרך האתר.
תכנס ב"מחשב שלי" לכונן "C", ושם תיכנס לתיקייה של "Nexon" ואז ל-"MapleStory",
אתה תמצא שם קובץ שנקרא GameLauncher.exe, תפעיל אותו.
המשחק אמור לעלות.

אם אתה עדיין מקבל את השגיאה הזאת, אז פשוט תוודא שמייפל סטורי נמצא ברשימת התוכנות שפיירוול מתעלמת מהם ולא חוסמת.
תכנס ל"לוח הבקרה" ושם תעבור ל"חומת האש של ווינדוס", תהיה לך שם מצד ימין אפשרות של "אפשר לתוכנה או לתוכנית כלשהי לעבור את חומת האש" (או משהו בסגנון), אז פשוט תכנס ותוודא שמייפל סטורי נמצאת ברשימה והיא מסומנת ב-V.

ותעדכן פה, נראה אם זה עבד

XDhey

New member
נכנסתי

לתיקיה של מייפל ולחצתי על הלאנצ'ר כמו שאמרת אבל כשזה פותח לי זה רושם לי שהניווט לדף האינטרנט בוטל ואחר כך זה מראה לי את הודעה שמתחילה ככה: we are unable to conact you בגלל סרבר צ'אק,חסימה מהפייר וול או הגדרות של המחשב ונכנסתי לפייר וול והוספתי את הלאנצ'ר וזה עדיין לא עובד,וכיביתי את המחשב והדלקתי אבל זה לא עוזר.
איזה סיבוך

OReeh

New member
ממש מוזר הפעם,

קודם כל, זה לא אמור לקשר אותך לדף שלהם בכלל (חוץ מלהציג לך איזה דף בחלק של הלאנץ'), זה לאנצ'ר שמפעיל את המשחק דרך הקבצים דרך עצמו ולא דרך האתר.

מממממ... נראה שלמרות שהורדת את החסימה, עדיין יש איזה משהו שחוסם אותך מלשחק. באיזה אנטי וירוס אתה משתמש? פיירוול? הגנה של הספקית? סלקטור פרטי?
נסה לפרט.

XDhey

New member
הצלחתי!

כנראה שמשהו חסם,ניסיתי להפעיל שוב וזה אראה לי הודעה האם להרשות שזה יפעל וזה הצליח! חזרתי למשחק! עכשיו שאלה אחרת לגמרי,יש לי קוסמת סיגנוס וקיבלתי סקיל חדש שקוראים לו high wisdom עכשיו הוא מעלה את ה-int וזה נראה טוב אז אני שוקל להחליף אותו בסקיל slow,מה אתם חושבים?

XDhey

New member
וגם הסבר על כל האיוונטים

כי אני רואה שיש לי פתאום המון משימות אז אם יש דרכים להשיג כסף טוב והרבה או משהו זה יהיה מצוין!

OReeh

New member
סיגנוס ואיוונטים

האמת שאף פעם לא פתחתי קוסם סיגנוס, אבל לפי איך שזה בקוסם I\L רגיל, אתה בהחלט צריך להעדיף סקיל שמחזק אותך על פני סקיל סופורטיבי שלא בהכרח עוזר לדמג' שלך. :) למרות שאני מצאתי את Slow כסקיל שימושי... ב-I\L אפשר לוותר על סקילים אחרים לטובתו (או לא למקסס את טלפורט, שזה טיפה רעיון רע אבל אפשר לחזור ולמקסס בהמשך).

בנוגע לאיוונטים, באת טיפה מאוחר מדי... מחר חלק גדול מהאוונטים מסתיים (וכנראה שיתחילו חדשים), אז אין טעם שארחיב על מה שפספסת.
מה שכן, יש את אוונט ה"בית ספר" של מייפל (Red Leaf High School) שממשיך עד סוף החודש, שזה כמו מיני דנג'ן של משימות רנדומליות שנותן לך אחוז EXP ממש מצויין בכל רמה (בערך 20-30%).
אתה יכול לעשות אותו כל יום (או מתי שבא לך אם אתה קונה עוד מפתחות ב-Cash Shop). גם נופלים שם חפצי מייפל (כן, מחוץ לאיוונט היומולדת של מייפל
) עם פוטנציאל שסיכוי גבוה ל-Rare.

XDhey

New member
יפה

המשימות של הבית ספר הם משימות פארטי? או לבד? ואיך מקבלים את המשימות האלה ומשלימים אותם? ויש מצב שאפשר לקבל sk reset? כי אני ממש רוצה לשים את הנקודות של ה-slow בסקיל החדש שמעלה את הכוח שלי כי זה ביזבוז ולפי מה שהבנתי לא יהיה אפשר להשיג את זה בקרוב.

OReeh

New member
אלו נקודות ששמת בטעות ב-Slow?

או מלפני שהוסיפו את הסקיל החדש? כי אם זה מלפני שהוסיפו, תסתכל בקווסטים, אתה אמור לקבל קווסט ממייפל אדמין שנותן לך SP Reset. והמשימה של הבית ספר היא עצמאית בלבד. תסתכל בצד שמאל, יהיה לך את האוונט בקווסטים, או שתחפש את Kumi בכל עיר ותתחיל את הקווסט כל יום.

XDhey

New member
את הסקיל

קיבלתי רק כשחזרתי,אני זוכר כשהייתי עבודה שניה הוא לא היה שם ואני רוצה לאפס את זה כי זה סקיל שימושי יותר,ואני לא יודע איזו משימה זו כי יש כל כך הרבה משימות

OReeh

New member
פשוט תבדוק, אין לי מושג מה שם המשימה-

כי זה משתנה מעבודה לעבודה. אבל זה ממייפל אדמין.

למעלה