שגיאה בדף php

koler

New member
שגיאה בדף php

מסד הנתונים :mysql השורה שבה השגיאה:18 הבעיה שמציג השרת: Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/uk/o/m/e/omer131/htdocs/add_news.php on line 18 קוד מלא של העמוד:
<html> <head> <title></title> </head> <body> <?php $now1=$_POST["now1"]; $now2=$_POST["now2"]; header("location: form.php"); mysql_conect('localhost','user','pass'); mysql_select_db('dash'); mysql_query("insert into "database"('sub,con')") values('gg','gg')"); each("נשלח לעמוד בהצלחה"); ?> </body> </html>​
שורה ממוקדת:
mysql_query("insert into "database"('sub,con')") values('gg','gg')");​
בבקשה תישתדלו לגלות עוד כמה באגים בתוכנית.

bnayal

New member
לענות לו../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

רמז: זאת בעיה במרכאות.

לפי דעתי

הוא לא הגדיר משתנה חיבור, כלומר לא נכון יותר ליכתוב
$conn_string=mysql_connect...; mysql_delect_db("db", $conn_string); mysql_query("SQL", $conn_string); mysql_close($conn_String);​
למרות שלא קשור, הוא לא בדק אם ה sql query היתבצע בהצלחה וסתם זרק echo גם במיקרה של כישלון, הוא היה צריך להישתמש ב if.

koler

New member
אבל אין לי אותך באיי סי קיו!

ובבקשה אם אפשר תפיתרון פליז!

koler

New member
תיקנתי!

הצלחתי והפעם הבעיה היא לא בגרשים! בטעות הוספתי "(" כפול.. תודה רבה לכם! ומיסטר גזר אין לי אותך באיי סי קיו אני ישמח עם תישלח לי את המיספר שלך...

koler

New member
אחרי שתיקנתי

את השגיאה ועשיתי מה שמיסטר גזר אמר לי יש לי שגיאה נוספת: Fatal error: Call to undefined function: mysql_conect() in /data/members/free/tripod/uk/o/m/e/omer131/htdocs/add_news.php on line 16 יש לכם את הקוד.. עכשיו יש לי שאלה... אני צריך לעשות מסד או שזוהי לא הבעיה?

koler

New member
עוד שגיאה../images/Emo10.gif

שורת הקוד:
$con=mysql_conect('localhost','omer131','');​
השגיאה: Fatal error: Call to undefined function: mysql_conect() in /data/members/free/tripod/uk/o/m/e/omer131/htdocs/add_news.php on line 15

יולו

New member
ואי באמת!!!

ממתי כותבים connect אם n אחת?? על כאלה שטויות באמת שאתה לא צריך עזרה.

koler

New member
טעות! וכבר פתרתי את כל הבעיות...

לא כותבים connect אלה: conect הבעיה היתה שלא עשיתי גרשיים("") מסביב למשתנה...

למעלה