שגב אקספרס רמת החיל

רויסטון

New member
שגב אקספרס רמת החיל

אכלנו עסקית צהריים בשגב אקספרס. לראשונות הזמנו חטיף יפני (מנה של גיוזות ממולאות בשרימפס, עם סלט מלפפונים, נבטים ובוטנים ליד) ומרק פטריות (עם כמהין) - שתי המנות מצוינות ומומלצות! (החטיף היפני בתוספת קטנה למחיר העסקית).
לעיקריות הזמנו עוף טריאקי ואבוקדו (מעולה, אבל זהירות - זה לא מצוין בתפריט, אבל האבוקדו עליו מוגשת המנה חריף!), ושרימפס וארטישוק (מנה מאוד מעניינת, טבולה בקרם חצילים מצוין - גם היא בתוספת למחיר העסקית הרגיל).
לקינוח הוזמנה פצצת שוקולד - כשמה כן היא, עוגת שוקולד שעליה הפכו טילון מלא בגלידת שוקולד חצי-נוזלית... משהו רע לא יכול לצאת מזה

יחד עם שתיה קרה וקפה אחד, הגענו ל-250 ש"ח - לא זול, אבל מצד שני קיבלנו עסקית בהחלט בלתי שגרתית פלוס קינוח.
בגזרת השירות - התחילו טוב (עם מלצר שהוצמד אליו מתמחה ושתקתק את הכל יפה) וסיימו הרבה פחות טוב - עם חילוף משמרות כנראה, ומלצרית שהצליחה לעבור לידינו שלוש פעמים, לגשת לכל השולחנות הסמוכים ולא לזרוק אף פעם מבט שהיה חושף שאנחנו מחכים לה עם תפריטי הקינוחים כבר עשר דקות.
בשקלול - הדירוג שלי הוא 4 מתוך 5, לולא עניין השירות זה היה בהחלט יותר.

פורסם במקור באתר מה שטוב (קישור למטה):

אביeג7

New member
אני יודעת שלא מתים על המקום הזה פה

אבל אני דווקא מאוד אוהבת.
השרימפס ארטישוק מנה מצויינת

רויסטון

New member
למה לא מתים עליו?

מבחינת האוכל יש להם הרבה מנות מאוד מעניינות ומיוחדות (וגם כמה פחות מעניינות), וצורת ההגשה של המנות תמיד מיוחדת.
מבחינת שירות החוויה שלנו היתה כאמור די בינונית (בממוצע), אבל לא הייתי פוסל אותם בגלל זה - אלא אם זו תופעה מתמשכת...

marina1911

New member
לדעתי האוכל שם די בינוני

אף מנה שאכלנו שם לא הייתה מעניינת וחלק היו אף לא טעימות.

אנחנו מאוד אוהבים את שגב אקספרס

א-מ-מה בפעם האחרונה שהיינו שם- מלצר עבר לידי ועף לו המגש וכל הזכוכיות של הכוסות שהיו על המגש התנפצו עליי.
יאמר לזכותם שמיד הורידו לנו את התשלום על המנות השונות והביאו לנו קינוח וכל הזמן לא הפסיקו להתנצל ולהציע עזרה כי ירד לי טיפה דם.

וואו....זאת פעם שנייה שזה קורה שם...

אני זוכרת שלפני כמה חודשים היה סיפור שמישהי תבעה את שגב כי למלצר נפלה צלחת או משהו והיא נחתכה והפסידה ימי עבודה וכו....
היא טענה שזה קרה כי המסעדה הייתה מלאה ולמלצרים לא היה מקום לעבור בין השולחנות....

וואלה...?

פה זה היה לגמרי חוסר זהירות של המלצר, אולי אפילו חוסר ניסיון.
לא עשיתי מזה סיפור כי אני לא מאלה שתובעים וברור שזה היה בלי כוונה.
לא הפסיקו להתנצל וניסו לפצות כמה שיותר (דבר שמאוד הביך אותי).

בעלי טוען שפשוט מנסים להרוג אותי במסעדות- בבלאק בסינמה סיטי ישבנו והזמנו אוכל ושתיה, כשקיבלתי את הקולה זירו שלי -הביאו לי עם קרח-אבל לפתע קלטתי שהקרח הגיע בצורה מוזרה למעלה והבנתי שמדובר בשבר זכוכית-הכוס הייתה שבורה ובפוקס קלטתי את זה-אחרת אם לא הייתי שמה לב -הייתי מכניסה זכוכית שבורה לפה שלי!

גם שם התנצלו ופיצו וכו'... אבל שם זה ממש היה סיכון רציני והיה לי קשה להירגע ולהנות אחרי זה.

החתולית

New member
על הדיווח

וטוב שנהניתם.

מסעדות שלא מציינות מנות חריפות בתפריטים שלהן, מרגיזות אותי. לא צריך להכנס לפרטי הפרטים של כל מרכיב, אבל כאשר מנה חריפה, ראוי לציין זאת.

nitzanitt

New member
אני גם הייתי שם בעסקית

והיה סופר בינוני.
היה אילוץ רמת החייל וזה מה שנפל בגורל...

לא באתי עם ציפיות מרקיעות שחקים כלל וכלל (כאמור סוג של ברירת מחדל) אבל באמת שחשבתי שהסטנרדרט יהיה יותר גבוה.

מנה של כבדי עוף עם אגסים - הרוטב היה ממש נוזלי ומיימי. אין לי ספק שאם היו רק מסמיכים אותו מעט זאת הייתה מנה הרבה יותר טובה כי כל פריט בנפרד היה סבבה לגמרי... מנה אחרת של כבדים - עם פטריות הפעם - רוטב מתוק בטירוף בלי שום איזון. גם מנת השרימפס הייתה גסה ודי מאכזבת להבנתי.
בקיצור, לא היה שם שום שום טאץ' של טבח פס חם שמתאמץ קצת. חמם, ערבב והגש, כך הרגישו המנות.
אמרתי לבנזוג שלי (שלא היה נוכח בארוחה) שנראה לי שאם שגב היה יודע שאלו המנות שיוצאות תחת שמו הוא היה מתבאס למדי - איזה מתבאס,הוא ענה לי, הוא עסוק בלעשות כסף...

י

jonbaum

New member
אני אכלתי שם פעם אחת

ולא התלהבתי במיוחד.
זכור לי שהכל היה מתוק.
והשירות היה בינוני מינוס, עד כדי גלישה לתחום הפארסה.
הביאו לנו משקאות לא נכונים, בילבלו בין מנות.

bruno01

New member
הדבר העיקרי שמפריע לי שם

הוא תחושת הזיוף או הפלסטיקיות יתר שיש מסביב.
בין אם זה שיטות וכלי ההגשה המופרכים לפעמים (גבינה מגורדת מראש עם מגרדת לידה, קערות גבוהות ולא נוחות לפסטה, סוכר גבישי שלא נמס בקפה, שימוש ליברלי מדי במילה כמהין, גם אם מדובר בטיפה וחצי של שמן) ובין אם התפאורה המצועצעת מדי.
פשוט מרגיש לי כמו מקום שהאוכל הוא בערך הדבר האחרון שחשוב בו.

אבל טוב לשמוע שנהנת. אני מכיר עוד הרבה אנשים שאוהבים לאכול שם, אני פשוט ממש לא מתחבר.

תודה על הדיווח!

למעלה